Στο BizUpdate ψάχνουμε την έμπνευση! της Κατερίνας Σταματελοπούλου

Δημοσιεύθηκε

Η επικοινωνία, είναι η λέξη κλειδί της εποχής μας. Αποφασίσαμε λοιπόν, να βρίσκουμε, να συζητάμε και να επικοινωνούμε, με ανθρώπους που έχουν να μας πουν, αλλά κυρίως να μας δείξουν, διαφορετικά πράγματα, να μας δώσουν πληροφορίες για το πώς καταφέρνουν να καινοτομούν στη δουλειά τους, να μας μεταφέρουν συναισθήματα για την φιλοσοφία της ζωής τους, να μας εμπνεύσουν! Μια νέα ενότητα, μια διαδικτυακή εκπομπή, που την λέμε BizUpdate, επιλέξαμε να ξεκινήσει τις πρώτες μέρες αυτού του νέου χρόνου, έτσι, για Καλή Χρονιά! Ελπίζουμε να σας αρέσει!

Στην πρώτη εκπομπή του BizUpdate, συζητάμε με τον Βαγγέλη Αφαντενό για την καινοτόμα εφαρμογή του, το cabs.gr, που έχει καταφέρει να διευκολύνει την μετακίνηση χιλιάδων επισκεπτών, ξεκινώντας από την Ρόδο, και καταφέρνοντας να χρησιμοποιείται ήδη σε 17 πόλεις της Ελλάδας. Η πλατφόρμα έχει βραβευτεί με το Silver Award στα βραβεία Tourism Awards, με τιμητικό έπαινο για την τεράστια ανάπτυξη και το σημαντικό έργο που έχει προσφέρει στον τομέα του τουριστικού ταξί, ενώ η νέα πλατφόρμα της εταιρίας TOURISMBUS.COM, απέσπασε το Πανελλήνιο Ασημένιο Βραβείο (SILVER AWARD 2015) στην κατηγορία Τεχνολογία – Τουρισμός σαν καινοτόμο project που αφορά την δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας σύνδεσης και ανάθεσης δρομολογίων για Τουριστικά Λεωφορεία. Είναι χαρακτηριστικό επίσης να αναφέρουμε, ότι η εταιρία μετά από 10 χρόνια, λόγω της κατάστασης στη χώρα μας, αλλάζει έδρα από το 2016 και επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην ευρωπαϊκή αγορά με έδρα το Δουβλίνο της Ιρλανδίας.

Στο BizUpdate, μαθαίνουμε επίσης, τι είναι το Vodafone eco-rating γιατί θέλουμε να χρησιμοποιούμε κινητά τηλέφωνα φιλικά προς το περιβάλλον, αλλά και προϊόντα ομορφιάς οικολογικά και με επίκεντρο την έντονη προσφορά στον άνθρωπο από την εταιρία The Body Shop που στηρίζει πολλές ακτιβιστικές οργανώσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα