Το προφίλ της εβδομάδας 4 έως 10 Ιανουαρίου 2016, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 4 έως 10 Ιανουαρίου 2016

 

ΚΡΙΟΣ

Το πρώτο πολύ δύσκολο 7ήμερο  της νέας χρονιάς θα σας βάλει απέναντι σε δύσκολες καταστάσεις όλους μα πιο πολύ εσάς της 5ης και  6ης  Απριλίου που θα πρέπει να κινηθείτε περισσότερο από τους υπόλοιπους πολύ προσεχτικά σε όλους τους τομείς. Οι αιτίες  που θα σας  χαλάνε την διάθεση πολλές μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου, που χαλαρώνουν οι δύσκολες όψεις και εσείς,  η εβδομάδα σας θα είναι δύσκολη και  ανατρεπτική. Μόνο οι από οι από 25 ως 31 Μαρτίου έχουν να περιμένουν μία καλή εξέλιξη , συνάντηση ή νέο τις μέρες αυτές.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιο χειροπιαστό κέρδος ή μία καθαρή και φιλόδοξη πρόταση με καλές προοπτικές θα έχουν τυχεροί  γεννημένοι  14 Μαίου που δεν τους πιάνουν οι πολλές κακές όψεις αυτής της ανάποδης εβδομάδας που μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου θα είναι για όλους τους άλλους δύσκολη  με αποτέλεσμα να επηρεάσει ακόμα και την δική σας διάθεση. Όλοι αποφύγετε τις υπερβολές τόσο στην έκφραση των συναισθημάτων σας όσο και στα έξοδα και οργανωθείτε ώστε να ξεφύγετε από το τσουνάμι των αρνητικών όψεων αυτών των ημερών που επηρεάζει και την οικονομία και την ψυχολογία μα και τις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δύσκολα θα αποφύγετε τις εντάσεις το εκρηκτικό αυτό 7ήμερο καθώς θα σας αμφισβητήσει και θα σας πάει κόντρα ακόμα και το στενό σας περιβάλλον. Οι κακές όψεις των ημερών δείχνουν το μέγεθος ενός προβλήματος που χρονίζει και σας γεμίζει ανασφάλεια για το αύριο ενώ  ο προβληματισμός που απορρέει μέσα από μία πιθανολογούμενη απώλεια και από το γεγονός ότι κάποιοι θα πρέπει να αποφασίσετε μία δύσκολη  κίνηση που δείχνει να είναι μονόδρομος θα σας γεμίζει άγχος μα και διλλήματα .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου οι μέρες είναι τραγικά δύσκολες ιδιαίτερα για τους 7,8 Ιουλίου και με πολλά οικογενειακά ή άλλα θέματα για τους υπόλοιπους. Το 7ήμερο θα σας φέρει σε αδιέξοδα και θα σας βγάλει από τα αρχικά σας σχέδια αυξάνοντας τις  οικονομικές μα και τις όποιες συναισθηματικές σας ανασφάλειες.  Χώρια όμως από όλα αυτά  η εβδομάδα θα σας κάνει να νοιώσετε πολλές ευθύνες να βαραίνουν τους ώμους σας και πως οι επιθυμίες ή οι ανάγκες  των άλλων  περνούν από τα δικά σας χέρια καθώς  όλοι γύρω σας λίγο πολύ κάτι περιμένουν από εσάς.

ΛΕΩΝ

Αν και οι από 29/7ου ως και 6/8ου έχετε να περιμένετε μία καλή μέρα σε αυτές που ακολουθούν και να νοιώσετε δικαιωμένοι και ανεβασμένοι, για τους πολλούς μία ακραία δύσκολη εβδομάδα ξεκινά που κάποιους θα προβληματίσει κυρίως με επαγγελματικά θέματα μα ακόμα και με θέματα υγείας  και η νέα χρονιά μας καλωσορίζει με απανωτές σκληρές  όψεις που θα βρουν  τρόπο να φέρουν  αναστάτωση στην ζωή σας και τα πάνω κάτω στους προγραμματισμούς σας. Όσοι πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις  να είστε προσεχτικοί καθώς τίποτα δεν θα πηγαίνει  ομαλά τις μέρες αυτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όπου  βρεθείτε και με όποιον μιλάτε αυτές τις μέρες , θα σας μεταφέρει τα προβλήματά του και οι πολλές κακές όψεις των ημερών θα βρουν τρόπο να  χαλάσουν την καλή σας διάθεση.  Η εβδομάδα θα δώσει αιτίες που μπορούν να δημιουργήσουν αγεφύρωτα χάσματα σε σχέσεις, χωρισμούς μα και μεγάλη ασυνεννοησία και νευρικότητα στον οικογενειακό σας χώρο. Μόνο τους 16 Σεπτεμβρίου  φέρνει απέναντι σε μία ευκαιρία και δίνει μία απρόσμενη ευχάριστη έκπληξη, είδηση , γνωριμία, καθώς είναι οι πιο τυχεροί Παρθένοι και αυτών των ημερών.

zodia

ΖΥΓΟΣ

Οι μέρες απαιτούν ψυχραιμία από όλους ενώ είναι ακραία ανατρεπτικές για τους , 8,9,και 10 Οκτωβρίου που θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους.  Η δύσκολη πλανητική συγκυρία των ημερών σας φέρνει όλους λίγο πολύ απέναντι σε εμπόδια που κάνουν δύσκολη την  ζωή σας και την πραγμάτωση των σχεδίων σας καθώς μπορούν  να χαλάσουν ακόμα και στρωμένες καταστάσεις.  Πολλοί θα αναζητάτε αιτία να ξεφεύγετε από το σπίτι   καθώς οι  οικογενειακοί χώροι αυτόν τον καιρό έχουν προβλήματα που θέλετε να αποφύγετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρ ότι η Δευτέρα σας βρίσκει με καλή διάθεση και το ξεκίνημα της εβδομάδας δείχνει να βοηθά τα σχέδιά σας το σκηνικό αλλάζει ραγδαία από την  Τρίτη και μετά που οι μέρες απαιτούν προσοχή και στις συναλλαγές και στις μετακινήσεις σας, ενώ  ως και το Σάββατο θα πρέπει να αποφύγετε τις όποιες δύσκολες συζητήσεις. Οι πολλές σκληρές όψεις  δίνουν  αρνητικά νέα και τσακωμούς. Η νευρικότητα θα βασιλεύει γύρω σας και θα πρέπει να έχετε πολύ υπομονή και ηρεμία για να ξεφύγετε από τα δύσκολα των ημερών χωρίς προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι μέρες μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου είναι  πολύ αρνητικές ,κουραστικές και έχουν κυρίως οικονομικούς κινδύνους για εσάς , για αυτό προσοχή στα χρήματα σας και γενικά στα πράγματά σας. Ακόμα προσπαθήστε να ελέγξετε τον λόγο σας που τις μέρες του εκνευρισμού σας μπορεί να είναι εκτός από σκληρός και άδικος. Με αιτίες αυτήν την  περίοδο  το πρώτο σας μέλημα θα γίνει η οικονομική σας ασφάλεια. Όμως οι /11ου ως και /12ου θα έχετε κάτι καλό συναισθηματικά να περιμένετε μες το 7ήμερο μα και θα βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με αυτά που πραγματικά σας ευχαριστούν και σας ανεβάζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέχρι και την το βράδυ  του Σαββάτου  προσπαθήστε να ανταποκριθείτε στις όποιες υποχρεώσεις σας χωρίς να γκρινιάζετε και  δείξτε πως είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό  όποιας μορφής ανατροπή φέρνουν  οι μέρες αυτές  που είναι γεμάτες σκληρές  αρνητικές όψεις. Πιο δύσκολες από όλους για τους 6,7 Ιανουαρίου  που θα δοκιμαστούν οι αντοχές τους αυτό το 7ήμερο. Αντίθετα οι 13,14 /1ου  θα είστε  οι πιο τυχεροί καθώς θα έχετε διάφορες αιτίες χαράς, πιθανά ένα κέρδος, μία πρόταση ή και μία συναισθηματική κάλυψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέχρι και το βράδυ  του Σαββάτου   όλα θα είναι δύσκολα και οι πολλές κακές όψεις των ημερών θα σας καταθλίψουν καθώς θα νοιώσετε απογοητευμένοι με διάφορα θέματα και την ανάγκη να ξεφύγετε από σκέψεις αγωνίες και άγχη που σας πνίγουν αυτόν τον καιρό. Η αίσθηση ότι δεν σας καταλαβαίνουν θα σας στεναχωρεί και οι προβληματισμοί σας για το αύριο θα σας δημιουργούν πρόσθετες αγωνίες. Το 7ήμερο θα σας  κάνει απόμακρους και σας προτείνει με σκληρό τρόπο να κάνετε μία μεγάλη ανασκόπηση και να επαναπροσδιορίσετε στόχους.

ΙΧΘΕΙΣ

η Δευτέρα ξεκινά ομαλά και ευχάριστα όμως από την Τρίτη το μεσημέρι το σκηνικό αλλάζει δραματικά. Γεμάτο λάθη βιασύνης που κοστίζουν και ένταση που μπορεί να φέρει σε αδιέξοδο και εσάς και τις σχέσεις σας  θα είναι αυτό το διάστημα. Οι κακές όψεις των ημερών είναι πολλές και απαιτούν προσεχτικούς χειρισμούς καθώς μπορούν να σας οδηγήσουν σε μεγάλες ρίξεις ακόμα και με προσφιλή σας άτομα. Η Εβδομάδα  απαιτεί προσεχτική οικονομική διαχείριση και σοβαρό τρόπο αντιμετώπισης οικονομικών διαφωνιών που μπορούν να γίνουν αιτία να σπάσει οριστικά μία συνεργασία σας.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astronlogos.gr υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα