Πώς θέλει ο Tim Allen να είναι το Toy Story 5
Πώς θέλει ο Tim Allen να είναι το Toy Story 5

Δημοσιεύθηκε

Η πλοκή που πρότεινε ο Tim Allen για το Toy Story 5 φαίνεται ενδιαφέρουσα και φορτισμένη συναισθηματικά.

Η ιδέα του Tim Allen για το Toy Story 5, είναι ο Andy να ξαναβρεί τα παιχνίδια του, τα οποία έχουν τώρα καινούργιες ζωές και έχει ένα στοιχείο νοσταλγίας και συνέχειας που θα μπορούσε να αγγίξει τις καρδιές των θεατών.

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξη του είπε: Tι θα γινόταν αν όλη η ιστορία αφορούσε τον Andy ως ενήλικα, με παιδιά. Και τα παιδιά βλέπoυν στο διαδίκτυο τα παιχνίδια και του λένε: «σε έχουν έχετε δει ποτέ αυτό το παιχνίδι;».

Ο Άντι βλέπει σε κατάστημα σε με vintage παιχνίδια ότι λείπει ένα χέρι από τον Μπαζ  Και ο Άντι πηγαίνει και μαζεύει όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να βγει έξω, να βρει το καθένα από αυτά, και να τα ξαναβάλει μαζί, [και] να τα φέρει πίσω στο σπίτι του. Ξεκινά το όλο θέμα ξανά από την αρχή με τον γιο του. Και είπα «Τι υπέροχη ιδέα» να είναι όλα μέσα από τα μάτια του Άντι. Του φτιάξαμε τη ζωή και τώρα ανταποδίδει αυτή τη χάρη. Ανέφερε o ηθοποιός για το σενάριο του

Το Toy Story αποτελεί ένα αγαπημένο brand για πολλούς, και η ιδέα της επιστροφής στον κόσμο των παιχνιδιών μέσα από τα μάτια του Andy μετά από όλα αυτά τα χρόνια, έχει τη δυνατότητα να ενώσει τις γενιές που μεγάλωσαν με αυτή τη σειρά.

Είναι σημαντικό να δούμε πώς θα αντιμετωπίσει η σειρά θέματα όπως η εξέλιξη της τεχνολογίας, οι νέες γενιές, και η δυνατότητα για αλληλεπίδραση με τον παλιό κόσμο των παιχνιδιών.

Βέβαια, πρέπει να θυμόμαστε πως πρόκειται ακόμα για μια ιδέα που έχει προκύψει από μία συνέντευξη και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την Pixar.

Οι καλλιτέχνες και οι σεναριογράφοι θα πρέπει να εργαστούν πολύ προσεκτικά για να δημιουργήσουν μια ιστορία που θα ανταποκρίνεται στην πλούσια κληρονομιά του Toy Story.

Νωρίτερα το 2023, η Disney ανακοίνωσε  ότι θα γύριζε το Toy Story 5, Frozen 3 και Zootopia 2.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα