Οι digital nomads βρήκαν το τέλειο μετακινούμενο γραφείο

Οι digital nomads βρήκαν το τέλειο μετακινούμενο γραφείο

Ένα μετακινούμενο γραφείο προσφέρει σε όσους εργάζονται εξ αποστάσεως να συνδυάζουν την εργασία με πολλές άλλες δραστηριότητες.

Με την εργασία εξ αποστάσεως να κερδίζει συνεχώς έδαφος το νέο Nissan Caravan NV350 προσφέρει νέα διάσταση και πολλές λύσεις. Ένα βαν που στο εσωτερικό του διαθέτει έναν σύγχρονο χώρο εργασίας υψηλής τεχνολογίας. Όλος ο χώρος μπορεί να ελεγχθεί από ένα smartphone και χαρακτηρίζεται από εντυπωσιακό design. Οι σχεδιαστές προέβλεψαν ακόμα και τον τρόπο απολύμανσης του αυτοκινήτου με ειδικό κουτί γαντιών και αντιβακτηριακή λάμπα UV. Στο εξωτερικό μέρος, το μετακινούμενο γραφείο διαθέτει πολυτελές μπαλκόνι για χαλάρωση μετά την δουλειά.

Προφανώς η νέα εποχή έχει εμπνεύσει και την βιομηχανία των αυτοκινήτων να προσφέρουν διαφορετικές λύσεις στους πελάτες τους. Πλέον οι άνθρωποι αναζητούν καλύτερες συνθήκες ζωής και διαφορετικές προοπτικές στον εργασιακό τους χώρο.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Η κολεξιόν του οίκου Ντιόρ 2021, εμπνεύστηκε από τις κάρτες ταρώ
Prev Η κολεξιόν του οίκου Ντιόρ 2021, εμπνεύστηκε από τις κάρτες ταρώ
Next Η Coca-Cola αφαιρεί το λογότυπο της και δίνει χώρο στους θαυμαστές της
Η Coca-Cola αφαιρεί το λογότυπο της και δίνει χώρο στους θαυμαστές της