Έρχονται Broadcast channels στo Facebook και Messenger
Τα Broadcast Channels φαίνεται ότι προσφέρουν μια ποικιλία τρόπων επικοινωνίας, μέσω  φωνητικών σημειώσεων, κειμένου, εικόνων, βίντεο και GIF

Δημοσιεύθηκε

Η επέκταση των Broadcast Channels στο Facebook και το Messenger από το Meta φαίνεται να επιδιώκει να δώσει στους δημιουργούς περισσότερους τρόπους επικοινωνίας με το κοινό τους με περισσότερη αμεσότητα

Τα Broadcast Channels φαίνεται ότι προσφέρουν μια ποικιλία τρόπων επικοινωνίας, μέσω  φωνητικών σημειώσεων, κειμένου, εικόνων, βίντεο και GIF. Αυτές οι επιλογές παρέχουν στους δημιουργούς μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για να συνδεθούν με τους θαυμαστές τους και να μοιραστούν τις τελευταίες ενημερώσεις και πληροφορίες.

Από την άλλη φαίνεται ότι θα είναι χρήσιμο για brands και επώνυμους, καθώς θα μπορούν να διατηρούν ενεργή επικοινωνία με τους θαυμαστές τους μέσω αυτών των επιπλέον καναλιών.

Αν και η προσέγγιση αυτή μπορεί να απαιτεί επιπλέον διαχείριση, μπορεί να συμβάλει στη διατήρηση και την αύξηση της αφοσίωσης της κοινότητας και της συνεργασίας με τους θαυμαστές.

Άλλωστε όλο και περισσότεροι χρήστες φαίνεται ότι αναζητούν μια πιο εξατομικευμένη επικοινωνία με τα brands και τους δημιουργούς περιεχομένου.

Την ανακοίνωση έκανε ο Mark Zuckerberg 

Ενώ και η Meta προσχώρησε σε ανακοίνωση τονίζοντας τη δυνατότητα για πιο άμεση και προσιτή επικοινωνία ανάμεσα στους δημιουργούς και τους θαυμαστές τους.

Επιπλέον, αφού οι συζητήσεις μπορούν να  γίνονται στο Messenger, αυτό σημιουργεί μια πιο άμεση  σύνδεση μεταξύ των δημιουργών και του κοινού τους, χωρίς να εξαρτώνται από αλγορίθμους που ελέγχουν την ορατότητα του περιεχομένου τους.

Η δυνατότητα δημιουργίας Broadcast Channels στο Facebook θα δίνει στους δημιουργούς τη δυνατότητα να προσθέσουν αυτά τα κανάλια στις σελίδες τους και να προωθούν το περιεχόμενό τους.

Επίσης, μπορούν να μοιράζονται φωνητικές σημειώσεις, κείμενο, εικόνες, βίντεο και GIF με την κοινότητά τους

Οι διαχειριστές σελίδων θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις λειτουργίες για πιο ουσιαστικό engagement με τους ακόλουθους τους και να αντλήσουν στοιχεία για τις προτιμήσεις τους.

Συνολικά, αυτή η επέκταση φαίνεται να στοχεύει στην ενίσχυση της επικοινωνίας και της διασύνδεσης μεταξύ δημιουργών και κοινού, ενισχύοντας τη σχέση μεταξύ τους και προσφέροντας μια αποτελεσματική πλατφόρμα για αυτόν τον σκοπό.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα