Τριπλή αλλαγή στο instagram έρχεται σύντομα
Τριπλή αλλαγή στο instagram έρχεται σύντομα, Κατερίνα Σταματελοπούλου

Δημοσιεύθηκε

Τριπλή αλλαγή στο instagram με… τριπλό feed όπως ανακοίνωσε σε ανάρτηση του ο επικεφαλής της πλατφόρμας Adam Mosseri

Και οι αλλαγές αυτές αφορούν το feed όπου σύντομα θα είναι τριπλό. Ήδη δοκιμάζεται σε κάποιους λογαριασμούς και αν η ανταπόκριση είναι θετική θα ξεκινήσει σύντομα επίσημα.

Τι είναι το τριπλό feed

Τρεις είναι οι επιλογές που τεστάρονται αυτή τη στιγμή από το instagram και θα λέγονται Home, Favorites, Folowing. Eξού και είπαμε τριπλή αλλαγή στο instagram

To Home θα αφορά το κλασικό feed, που γνωρίζουμε μέχρι τώρα με κάποιες προτάσεις από  trending αναρτήσεις

Τα favorites θα αφορούν τους από επιλογή αγαπημένους λογαριασμούς είτε απλών χρηστών είτε επαγγελματικών.

Το folowing θα αφορά τις ενημερώσεις με χρονολογική σειρά από λογαριασμούς που ήδη ακολουθούμε.

Σύμφωνα με τον Adam Mosseri  όλες αυτές οι αλλαγές γίνονται  ώστε να αναβαθμίζεται συνέχεια η εμπειρία των χρηστών του instagram

Βέβαια αυτές οι αλλαγές είναι και μια μέθοδος ώστε η πλατφόρμα να ενισχύσει την προσπάθεια των χρηστών να ανακαλύπτουν νέο περιεχόμενο. Με αυτό τον τρόπο θα μένουν περισσότερο χρόνο στην πλατφόρμα και θα ξοδεύουν περισσότερα!

Το θέμα είναι αν θα μπορεί κάποιος να ανατρέξει τη ροή σε αντίστροφη χρονολογική σειρά. Μάλλον όπως φαίνεται θα πρέπει να μεταβεί χειροκίνητα στη ροή favorites ή following κάθε φορά.

Επίσης σίγουρα δεν πρόκειται να εξαλειφθεί ο αλγόριθμος μιας και χάρη στην αλγοριθμική ταξινόμηση οι πλατφόρμες αυξάνουν την αφοσίωση. Αλλά και την επισήμανση περιεχομένου που ενδιαφέρει τον καθένα αφού βάση αυτού ενημερωνόμαστε και αλληλεπιδρούμε.

΄Έτσι αυτές οι αλλαγές μπορεί να είναι και καλές και να δώσουν όντως μια καλύτερη εμπειρία του instagram. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει περίπτωση να έχει τον έλεγχο ο χρήστης και ας προσπαθεί να διαφημίσει κάτι τέτοιο το instagram. Απλά θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές… Καλό είναι και αυτό….

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adam Mosseri (@mosseri)

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα