Το προφίλ της εβδομάδας 3 ως 9 Ιουλίου 2017, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Πέρρη Κρητικό

flust αστρολογικές προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ
Μία πολύ έντονη σε εξελίξεις περίοδος ξεκινά για εσάς. Όλα δείχνουν πως οι αποφάσεις σας ( κυρίως οι συναισθηματικές) θα έχουν ρεαλισμό και θα τις κατευθύνει η ανάγκη σας να νιώσετε σιγουριά και κατοχύρωση. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα φέρει πολλές και ευχάριστες για τους περισσότερους μετακινήσεις αυτόν τον μήνα. Ο Ερμής που την Πέμπτη περνά στον Λέοντα θα επαναφέρει τον ουσιαστικό διάλογο στις σχέσεις σας μα θα φέρει και ευχάριστες προσκλήσεις ή μηνύματα σε όλους ως το τέλος του μήνα.
ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους για να σας φέρει με κάποιο τρόπο λεφτά και αυτό είναι καλό νέο για όλους.. Ανεβασμένοι σε σημείο που μπορείτε να κάνετε ακόμα και λάθη τόσο σε οικονομικές, αγοραστικές, όσο και σε αισθηματικές σας επιλογές θα είστε τις μέρες αυτές. Κάποιοι θα νοιώσετε πως είναι κατάλληλη την εποχή για να προωθήσετε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο. Ο Ερμής που την Πέμπτη περνά στον Λέοντα κάνει πιο συχνή την παρουσία φίλων στο σπίτι ως τα τέλη του μήνα και γενικά δίνει μία ευχάριστη οικογενειακή κινητικότητα που θα σας κρατά περισσότερες ώρες σπίτι
ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πέρασμα που κάνει στα μέσα της εβδομάδας η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα δώσει σε όλους έναν μήνα γεμάτο συγκινήσεις κάθε μορφής. Η Αφροδίτη θα βρει τρόπο να ομορφύνει το προφίλ σας αυξάνοντας τις ελκτικές σας δυνατότητες ακόμα περισσότερο. Οι γεννημένοι τις 5 πρώτες μέρες του ζωδίου πρώτοι θα νοιώσουν την θετική της επιρροή και να έχουν μία καλή αισθηματική εξέλιξη. Ο Ερμής που την Πέμπτη περνά στον Λέοντα θα κάνει πιο εύκολες τις μετακινήσεις σας και πολλοί αυτόν τον μήνα θα ξεκινήσετε από τώρα τις καλοκαιρινές σας διακοπές.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την Αφροδίτη στους Διδύμους καλό είναι να μην αφήσετε να αναπτυχθούν αισθήματα ζήλιας ή ανταγωνισμού στις σχέσεις σας. Η θέση αυτή θα σας δείξει τα όρια μίας σχέσης και θα σας βάλει στον πειρασμό να κάνετε μία υπέρβαση και θεαματικές κινήσεις εις βάρος της οικονομίας σας προκειμένου να δείξετε ότι μπρός σε συναισθηματικές καταστάσεις είστε υπέρ άνω συμφερόντων. Ευτυχώς ο Ερμής που την Πέμπτη περνά στον Λέοντα θα βοηθήσει να έχετε πιο πρακτικό τρόπο διαχείρισης του χρήματος και βοηθά οικονομικά όσων εργαστούν σκληρά αυτό τον μήνα
ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη που περνά από Τετάρτη στους Διδύμους θα σας δώσει ένα μήνα πολύ κοινωνικό, γεμάτο νέα ενδιαφέροντα, αλλά και ανεβαστικές γνωριμίες. Περιτριγυρισμένοι από φίλους , γνωστούς μα και κόλακες μπορεί να ξεφεύγετε από όσα σας στεναχωρούν. Όμως αυτό δεν είναι άλλοθι για να ανοίγετε ανεξέλεγκτα τις πόρτες της ζωής σας σε όλους χωρίς να τους περνάτε από τα απαραίτητα τεστ. Ο Ερμής που την Πέμπτη περνά στον Λέοντα κάνει πιο εύκολες τις μετακινήσεις μα και τα επαγγελματικά ξεκινήματα σας ενώ σας δίνει την ευκαιρία να εκφράσετε αβίαστα σκέψεις και συναισθήματα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη από την Τετάρτη περνά στους Διδύμους και βοηθά θέματα επαγγελματικής και οικονομικής ανάπτυξης όμως σας δίνει και την τάση να κάνετε έξοδα εντυπωσιασμού ( κάποιες φορές υπερβολικά) Ο κυβερνήτης σας Ερμής που από την Πέμπτη περνά στον Λέοντα θα σας κάνει πιο μοναχικούς και απόμακρους και όλα δείχνουν πως πολλοί θα επιδιώξετε να περνάτε πιο πολλές ώρες μακριά από πολυκοσμία και ότι φασαριόζικο καθώς τώρα ξεκινά μία περίοδο ενδοσκόπησης και απολογισμού που θα σας φέρει απέναντι από τα σωστά μα και τα λάθη σας.
ΖΥΓΟΣ
Καλό για όλους είναι το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους που από την Πέμπτη και μετά υπόσχετε δυνατές συγκινήσεις κάθε μορφής. Μέχρι το τέλος του μήνα που θα διαρκέσει το πέρασμά της από εκεί θα βρει τρόπο να ομορφύνει στις σχέσεις σας με τα άτομα που αγαπάτε αλλά και θα δώσει μία ευκαιρία στους μόνους και τις μόνες ου ζωδίου για κάτι καλό. Ο Ερμής που την Πέμπτη περνά στον Λέοντα κάνει πιο εύκολες τις μετακινήσεις μα και τα επαγγελματικά ξεκινήματα σας αυτόν τον Ιούλιο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αφροδίτη από την Τετάρτη περνά στους Διδύμους. Από εκεί θα σας κάνει περισσότερο ερωτικούς μα και κτητικούς. Πιθανά θα βοηθήσει μέσω τρίτων από εκεί την οικονομία σας ή και θα ξεκινήσει μία περίοδος που μία άγονη μέχρι χθες συνεργασία να αρχίσει να αποδίδει, αλλά θα ρίξει και σε μπερδεμένες συναισθηματικές καταστάσεις πολλούς από εσάς. Ο Ερμής που την Πέμπτη περνά στον Λέοντα δίνει εύνοια σε επαγγελματικά κυρίως θέματα και μία δυνατότητα διάκρισης όσων αποφασίσουν να εργαστούν σκληρά αυτόν τον καιρό.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους που θα περάσει για να μείνει ως το τέλος του μήνα θα κάνει πιο αρμονικές τις σχέσεις σας και εσάς περίεργα πολύ συντροφικούς. Κάποιοι αδέσμευτοι αυτόν τον καιρό θα σκεφτούν πολύ σοβαρά την πιθανότητα να σοβαρέψουν μία σχέση. Άλλοι πάλι θα τα βρουν επί της ουσίας με τους συντρόφους τους. Ο Ερμής τώρα που από την Πέμπτη περνά στον Λέοντα θα κάνει πιο σκληρό τον λόγο σας και αυτό είναι κάτι που πρέπει να ελέγξετε για να μην παρεξηγηθείτε με άτομα που δεν αντέχουν να ακούν σκληρές αλήθειες.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη περνώντας στους Διδύμους από την Πέμπτη φέρνει καλύτερα επαγγελματικά μέσα στον μήνα. Εμέσα ή άμεσα θα βοηθήσει και την οικονομία σας. Ακόμα ο χώρος της δουλειάς για κάποιο λόγο θα γίνει πιο ευχάριστος και σε κάποιες περιπτώσεις μία τέτοια θέση μπορεί να φέρει και την γέννηση μίας σχέσης σε επαγγελματικό περιβάλλον. Ο Ερμής που από την Πέμπτη περνά στον Λέοντα θα σας κάνει περισσότερο εσωστρεφείς και προσεκτικούς τόσο στα λόγια όσο και στις αντιδράσεις σε σημείο που οι γύρω να σας θεωρούν δυσκολοκατανόητους .
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το πέρασμα της Αφροδίτης από την Πέμπτη στους Διδύμους θα φέρει μία συναισθηματική Άνοιξη στην ζωή σας αυτόν τον μήνα. Θα κάνει πιο καλές τις σχέσεις σας με τα άτομα που αγαπάτε θα δώσει χαρές στους μεγαλύτερους από τα παιδιά τους και στους μόνους μία καλή ευκαιρία για κάτι νέο. Στην καρδιά του καλοκαιριού όλα δείχνουν πιο ευνοϊκά για εσάς. Ο Ερμής που από την Πέμπτη περνά στον Λέοντα θα βοηθήσει τον διάλογο και την καλή συνεννόηση στις μόνιμες σχέσεις , γάμους, ή συνεργασίες σας και θα διευκολύνει την καθημερινότητά σας.
ΙΧΘΕΙΣ
Η Αφροδίτη από την Τετάρτη θα είναι στους Διδύμους και από εκεί θα φέρει αιτίες να γίνει πιο λειτουργικός , αρμονικός και ευχάριστος ο χώρος που ζείτε. Ένα τέτοιο πέρασμα μπορεί να σημαίνει για κάποιους ένα νέο άτομο στον χώρο σας την έναρξη μίας συγκατοίκησης ή και μεγάλες ευχάριστες αλλαγές στον χώρο ζωής σας. Ο Ερμής που από την Πέμπτη περνά στον Λέοντα θα βοηθήσει τους επαγγελματικούς σας σχεδιασμούς και την τακτοποίηση εκκρεμών σας υποθέσεων.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα