Το προφίλ της εβδομάδας 27/6ου έως 3/7ου 2016, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο με αστρολογικές προβλέψεις και αναλύσεις από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας από 27/6ου έως 3/7ου

ΚΡΙΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι πολύ ευχάριστο και δημιουργικό για όλους και ως το μεσημέρι της Τρίτης μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα και πετυχημένα. Ο Ερμής περνώντας στον Καρκίνο θα βοηθήσει να γίνουν πιο εποικοδομητικές οι συζητήσεις σας με τα δικά σας άτομα άλλα θα δώσει και σε πολλούς ιδέες να ασχοληθούν με κάτι επαγγελματικά μέσα από τον χώρο του σπιτιού τους ή να μεταφέρουν κάποιες εργασίες τους στο σπίτι Ανατρεπτική η Παρασκευή δίνει οικογενειακές εντάσεις που μπορούν να πάρουν διαστάσεις ρήξης ιδιαίτερα στους 6/4ου γεννημένους. Όλες οι μέρες θα εξακολουθήσουν να δίνουν νευρικότητα και διασπαστικές τάσεις σε σχέσεις των γεννημένων 14 Απριλίου.
ΤΑΥΡΟΣ
Το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο θα ξεκινήσει μία περίοδο καλής επικοινωνίας και συνεννόησης με τα άτομα που αγαπάτε ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να κάνετε καλές συναντήσεις και να δεχθείτε ευχάριστες προτάσεις μετακίνησης ως τις 17/7ου που διαρκεί το πέρασμά του. Δύσκολες συγγενικές σχέσεις αρνητικά νέα που θα μπορούσαν να αφορούν και επαγγελματικά θέματα μα και παρεξηγήσεις που μπορούν να ανατρέψουν τα προγράμματά σας φέρνει η δύσκολη Παρασκευή που είναι και η πιο κακή μέρα της εβδομάδας Εσείς να είστε προσεχτικοί στις μετακινήσεις σας και να αποφεύγετε σοβαρές και δύσκολες συζητήσεις.. Τετάρτη και Πέμπτη οι πιο καλές σας ημέρες.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο θα σας αναγκάσει σταδιακά να προσγειωθείτε σε πιο ρεαλιστικά προγράμματα. Η περίοδος υπόσχετε αύξηση εσόδων εφ όσον ασχοληθείτε αποκλειστικά με την δουλειά και με ότι μπορεί να σας φέρει έσοδα αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα υπόλοιπα και σταματώντας να καταναλώνετε ώρες σε δραστηριότητες που δεν αποδίδουν οικονομικά ( διασκέδαση κλπ ) Την δύσκολη Παρασκευή θα σας ανησυχήσει μία εξέλιξη.. Η μέρα εκτός από έξοδα να σας βγάλει και ζημιές οικονομικές ή και κάποιοι να χάσουν κάτι δικό τους είτε από αμέλεια είτε από μία κακόβουλη πράξη τρίτου ατόμου. Γενικά να είστε προσεχτικοί με τα πράγματά σας και τις συναλλαγές σας την Παρασκευή.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πέρασμα που θα κάνει ο Ερμής στο ζώδιό σας θα σας δώσει λύση και διέξοδο στα εσωτερικά σας αδιέξοδα, που θα μπορούσε να αφορά και μία επαγγελματική σας επιτυχία η το ξεκίνημα ενός ειλικρινούς διαλόγου που θα διαλύσει αμφιβολίες και παρεξηγήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες σας. Όμως μόνο οι 3 ως 7 Ιουλίου θα νοιώσετε πραγματικά την διάθεσή σας να ανεβαίνει καθώς αυτές τις μέρες θα πάρετε μία συναισθηματική επιβεβαίωση ή θα έχετε ένα κέρδος που θα αποτελεί οικονομική ανάσα για εσάς. Έντονα εναλλασσόμενα συναισθήματα χαράς αλλά και λύπης φέρνουν οι μέρες αυτές στους γεννημένους 8, 9/7ου . Όλους ενώ γενικά το διάστημα αυτό θα σας φέρνει πιο κοντά σε χώρους και σε άτομα με τα οποία σας συνδέουν αναμνήσεις του χθες. Θα είστε ευαίσθητοι και δεκτικοί απέναντι στις ανάγκες των γύρω σας και θα κάνετε συχνά πίσω προκειμένου να διατηρείται ισορροπία και ηρεμία στις σχέσεις σας .
ΛΕΩΝ
Μέχρι και την Τετάρτη οι μέρες σας θα είναι πολύ αποδοτικές σε ότι και αν προσπαθείτε. εσείς των τελευταίων ημερών θα έχετε μία ενδιαφέρουσα πρόσκληση ή θα βρεθείτε μετά από καιρό με ένα φιλικό πρόσωπο. Ο Ερμής με το πέρασμά του στον Καρκίνο θα σας δείξει και μία νέα πηγή εσόδων σε παράλληλο δρόμο με αυτήν που ως τώρα έχετε. θα ευνοεί τα έσοδα που δεν δηλώνονται και γενικά θα φέρει ένα διάστημα με εσωτερικές ή και μυστικές διεργασίες , συναντήσεις σ, σκέψεις κλπ. Την δύσκολη Παρασκευή η Αφροδίτη απέναντι από τον Πλούτωνα θα ξύσει πληγές και θα σας δώσει αιτίες για να λυπηθείτε. Περαστικές αιτίες αλλά έντονες…
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για τους 4/9ου το διάστημα εξακολουθεί να φέρνει έντονα προβλήματα και να εμποδίζει την σκέψη σας κάνοντας λανθασμένες τις περισσότερες φορές τις αποφάσεις σας. Ο Ερμής από τον Καρκίνο από τις 30 του μήνα θα ευνοεί τις επαφές με φίλους και θα αυξήσει την πιθανότητα να βρείτε μέσα από την γνώση ή την γνώμη ενός καλού σας φίλου μία λύση η ένα διαφορετικό και αποδοτικό τρόπο να κινηθείτε ώστε να λύσετε ένα πρόβλημα που σας απασχολεί. Την πολύ δύσκολη Παρασκευή να προσέχετε τα λόγια σας και τις αντιδράσεις σας καθώς θα μπορούσατε να τα βάλετε με κάποιον που δεν σας φταίει και να χαλάσετε μία καλή φιλική σχέση. Γενικά την Παρασκευή κρατάτε χαμηλούς τόνους και κινηθείτε σε χαλαρούς ρυθμούς.

henrydavidthoreau379353
ΖΥΓΟΣ
Το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο ενισχύει την παρουσία του Ήλιου και της Αφροδίτης στην κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη δίνοντάς σας τρόπους να φανείτε περισσότερο επαγγελματικά δίνοντάς σας ένα ενδιαφέρον αντικείμενο ενασχόλησης αλλά και αν όχι άμεσες αποδώσεις καλά σημάδια μελλοντικών οικονομικών αποδόσεων. Όμως η δύσκολη Παρασκευή θα σας καταπιέσει ψυχικά είτε από αρνητικά γεγονότα είτε επειδή θα σας αναγκάσει να κάνετε πράγματα που δεν θέλετε και όλοι μα κυρίως εσείς της 10ης /10ου πρέπει να προσέξετε γενικά αυτήν την ημέρα. Εντάσεις και διασπαστικές τάσεις θα παρουσιάζουν και αυτήν την εβδομάδα οι σχέσεις των γεννημένων 18/10ου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι μέρες αυτές θα φέρουν αιτίες συναισθηματικής χαράς και επιβεβαίωσης στους γεννημένους 4 ως 12/11ου. Οι ίδιοι μπορείτε να κάνετε καλές γνωριμίες ή να πάρετε ένα θαυμάσιο νέο.. Το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο θα κάνει , πρώτα εσάς του Οκτωβρίου, πολύ πιο σκληρούς στον λόγο έτσι που ακόμα και αν το δίκαιο είναι με το μέρος σας θα το χάνετε πολύ συχνά από έλλειψη διπλωματικότητας. Την δύσκολη Παρασκευή , όλοι, αποφύγετε κάθε σημαντική συζήτηση και κάθε αντιπαράθεση Να είστε προσεχτικοί στις μετακινήσεις σας και να αποφεύγετε ότι ριψοκίνδυνο. Ακόμα την ίδια μέρα πιθανά θα σας απασχολήσουν θέματα γνωστών ή και κοινωνικά θέματα
ΤΟΞΟΤΗΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι πολύ ευχάριστο και δημιουργικό για όλους και ως το μεσημέρι της Τρίτης μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα και πετυχημένα. Ο Ερμής από τον Καρκίνο θα κάνει πιο ιδιοτελείς κυρίως απέναντι στα οικονομικά τις κινήσεις σας όμως η δύσκολη Παρασκευή μπορεί να σας φέρει κάποιο έξτρα έσοδο ή και λάθη που κοστίζουν και οικονομικά αλλά και συναισθηματικά . γενικά την Παρασκευή να κινήστε προσεχτικά σε όλους τους τομείς.. Αυτόν τον καιρό αποφύγετε τις όποιας μορφής υπερβολές και μην αφήσετε κτητικά συναισθήματα να επηρεάσουν τις προσωπικές σας σχέσεις. Οι 4/12ου έχετε λόγους να είστε γενικά πολύ προσεχτικοί σε ότι κάνετε και κυρίως σε θέματα που απαιτούν αποφάσεις .
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ερμής από τον Καρκίνο σε συνδυασμό με την εκεί παρουσία Ήλιου και Αφροδίτης θα φέρει καλή συνεννόηση με τα άτομα που σας συντροφεύουν ενώ και στην δουλειά η σε άλλες συνεργασίες σας μπορεί να προκύψει κάτι ευχάριστο τις μέρες αυτές. Η δύσκολη όψη της Αφροδίτης την Παρασκευή θα δώσει ένα οικογενειακό πρόβλημα που δείχνει να προβληματίζει πολύ, μόνο τους 7/1ου. Τετάρτη και Πέμπτη είναι οι μέρες που βοηθούν πιο πολύ και την διάθεσή σας και ότι και αν προσπαθείτε. Ένα άνοιγμα μέσα από μία πρόταση ή εξέλιξη δείχνει να πλησιάζει την ζωή των γεννημένων 8 Ιανουαρίου αυτόν τον καιρό..
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν εξαιρέσουμε το πρωινό της Παρασκευής που η αρνητική αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δημιουργεί ψυχολογικές πιέσεις σε εσάς και σε κάποιους ευαισθησίες υγείας η άγχη για θέματα υγείας τρίτων, το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο ενεργοποιεί θετικές επαγγελματικές εξελίξεις που εδώ και καιρό ζυμώνονται στους εργασιακούς σας χώρους. Ακόμα βοηθά να έχετε πολύ καλή φυσική κατάσταση και να ξεκινάτε προγράμματα που θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε με επιτυχία. Από το βράδυ της Παρασκευής και μετά ξεκινά το καλύτερο διάστημα της εβδομάδας για όλους.
ΙΧΘΕΙΣ
Πολύ θετικό το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο ανοίγει διαύλους επικοινωνίας και συνεννόησης με αγαπημένα άτομα ενώ σας δίνει έμπνευσή και επαγγελματικές λύσεις. Πιο τυχεροί τις μέρες αυτές όλοι του 1ου και του 2ου 10ημέρου που έχουν συναισθηματικές χαρές και θετικές εξελίξεις . Οι μόνοι έχουν ευκαιρίες γνωριμιών και οι μεγαλύτεροι χαρές από εξελίξεις στην ζωή των παιδιών τους. Μόνο η Παρασκευή θα μπορούσε να δώσει μία ένταση που να χαλάσει πρόσκαιρα το καλό κλίμα αυτών των ημερών. Όμως ακόμα και μέσα από την δυσκολία που θα φέρει η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα δημιουργηθούν οι συνθήκες για να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα