Το προφίλ της εβδομάδας 19 έως 25 Σεπτεμβρίου 2016, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Πώς προβλέπεται το “Ψηφιακό Μέλλον της Ευρώπης”; Οι απαντήσεις στο φετινό Digital World Summit Greece

Η εθνική πλατφόρμα διαλόγου για τη διακυβέρνηση των νέων τεχνολογιών υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Δήμου Αθηναίων, Digital

Διαβάστε περισσότερα...
Shaping the future of AI: Το ετήσιο συνέδριο του Digital World Summit Greece, στις 28 Μαΐου, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών

Shaping the future of AI: Το ετήσιο συνέδριο του Digital World Summit Greece, στις 28 Μαΐου, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών

Το Digital World Summit Greece, η εθνική πλατφόρμα διαλόγου για τη διακυβέρνηση των νέων τεχνολογιών που τελεί υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών και του

Διαβάστε περισσότερα...

Oι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 19 έως 25 Σεπτεμβρίου 2016 από τον Πέρρη Κρητικό

Κριός
Ο Ήλιος από τον Ζυγό σας δείχνει ότι για τις επόμενες 30 μέρες πρώτο σας μέλημα θα πρέπει να είναι οι σημαντικές σχέσεις οι γάμοι και συνεργασίες σας καθώς υπάρχει λόγος που πρέπει να κάνετε προσπάθεια για να τις σταθεροποιήσετε καθώς από την αρμονικότητά τους εξαρτιούνται πολλά. Η Αφροδίτη περνώντας από την Παρασκευή στον Σκορπιό δεν βοηθά πολύ καθώς θα σας κάνει κτητικούς και στις σχέσεις και σε ότι αφορά το χρήμα. Το διάστημα το χαρακτηρίζει η διεκδίκηση και το πάθος .

Ταύρος
Στον επαγγελματικό σας χώρο αλλά και στα οικονομικά σας τα πράγματα θα αρχίσουν σταδιακά να βελτιώνονται καθώς ο Ήλιος περνά στον Ζυγό και από εκεί δημιουργεί καλύτερες προοπτικές σε αυτούς τους τομείς για εσάς. Θετικά είναι και τα συναισθηματικά αποτελέσματα που έφερε στην περίοδο της ανάδρομης κίνησής του και ο Ερμής ξεκινώντας από τα μέσα της εβδομάδας την ορθόδρομη πορεία του. Η Αφροδίτη από την Παρασκευή στον Σκορπιό θα προσπαθήσει να βρει κοινά σημεία αναφοράς ακόμα και σε δύσκολες σχέσεις και συνεργασίες προς χάριν του συμφέροντος .

Δίδυμοι
Ο Ήλιος που περνά στον Ζυγό για να δώσει χρώμα στην ζωή σας και συναισθηματικές χαρές κατ αρχάς σε εσάς της 1ης εβδομάδας του ζωδίου και κατόπιν στους υπόλοιπους. Αξιόλογες θα είναι οι προτάσεις που μπορούν να δεχθούν και γενικά ευχάριστα τα μηνύματα και εξελίξεις τόσο σε προσωπικά όλο και σε άλλα θέματα ως την Κυριακή οι 23 και 24 Μαΐου. Η Αφροδίτη από την Παρασκευή στον Σκορπιό θα φέρει κάποια επαγγελματικά μπερδέματα ιδιαίτερα σε όσους ανακατέψουν επαγγελματικά με προσωπικά τους.

Καρκίνος
Το πέρασμα της Αφροδίτης από την Παρασκευή στον Σκορπιό είναι αυτό που θα πρέπει να περιμένετε σαν δώρο όλοι καθώς από εκεί θα δώσει δυνατές συγκινήσεις και έντονο ερωτικό χρώμα για ένα περίπου μήνα στην ζωή των περισσοτέρων. Οι πιο μεγάλοι θα πάρετε χαρά από τα παιδιά σας . Ωστόσο όλοι δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι από αυτήν την θέση η Αφροδίτη αυξάνει και την πιθανότητα να μπλέξετε σε δύσκολες σχέσεις και να παρασυρθείτε σε περιπέτειες. Ο Ήλιος που περνά από την Πέμπτη στον Ζυγό σας προσκαλεί να δώσετε περισσότερο χρόνο από τον χρόνο σας στο σπίτι και τις ανάγκες των ατόμων που ζουν κοντά σας.

Λέων
Όταν ο Ήλιος περνά από τον Ζυγό δίνει πειστικότητα και ευελιξία στον λόγο σας αυξάνοντας έτσι τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες . Αυτό μπορεί να βοηθήσει να λύσετε παρεξηγήσεις μα και να κλείσετε μία καλή συμφωνία με δεδομένο ότι από την εβδομάδα αυτή τελειώνει και η ανάδρομη κίνηση του Ερμή που δεν επέτρεπε νέα ξεκινήματα και σταδιακά ξεμπλοκάρει και την ροή των οικονομικών σας. . Η Αφροδίτη με την σειρά της από την Παρασκευή που περνά στον Σκορπιό θα φέρει περίεργο η και δύστροπο κόσμο σπίτι σας που θα μπορούσε ακόμα και να σας δημιουργήσει ένταση ή να σας παρασύρει σε λάθη.

%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%ad%cf%88%ce%b5%ce%b9%cf%82

Παρθένος
Οικονομικά χαμόγελα θα φέρει σε πολλούς το πέρασμα του Ήλιου στον Ζυγό το διάστημα που ακολουθεί. Σε συνδυασμό μάλιστα με την εκεί παρουσία του Δία όλα δείχνουν πως κάποιοι αρκετά σύντομα θα μπορέσετε να έχετε ένα έστω μικρό απόκτημα που από καιρό θέλατε. Κάποιοι άλλοι πιθανά θα πάρετε σε κοντινό διάστημα ένα δώρο. Οι μέρες βοηθούν τις επιδιώξεις των 8/9ου και το ξεκίνημα της ορθής πορείας του Ερμή ενεργοποιεί θετικές για τους πολλούς επαγγελματικές εξελίξεις. Αυτά καθόλου δεν αφορούν τους πιεσμένους της 3,4/9ου. Η Αφροδίτη από την Παρασκευή στον Σκορπιό θα δώσει έντονους διαλόγους με πολύ ίντριγκα αλλά και κάποια μυστική ερωτική επικοινωνία.

Ζυγός
Ο Ήλιος στο ζώδιό σας θα σας δώσει και την τάση και τις αιτίες να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας ίσως ακόμα και βάζοντάς σε δεύτερη μοίρα τα αιτήματα των γύρω σας. Οι μέρες δίνουν προτάσεις και αιτίες ανάπτυξης στους γεννημένους 25,26,27 Σεπτεμβρίου που πρέπει να μπορούν να ξεχωρίσουν την ουσιαστική πρόταση από την εφήμερη καλοπέραση. Η Αφροδίτη από την Παρασκευή στον Σκορπιό θα βρει ευθείς ή και πλάγιους τρόπους να ενισχύσει την οικονομία σας αυτόν τον καιρό που δείχνετε αποφασισμένοι να κάνετε τα πάντα για το χρήμα.

Σκορπιός
Όταν ο Ήλιος περνά στον Ζυγό είναι πάντα ένας καλός και κατάλληλος για απολογισμούς καιρός για τους Σκορπιούς. Ένα φώς που σε συνδυασμό με την εκεί παρουσία του Δία ηρεμεί ανησυχίες και άγχη σας και σας επιτρέπει να βρείτε και να αναδείξετε το καλύτερο που λίγο πολύ όλοι έχετε μέσα σας, ακόμα και να ανανεώσετε την όρεξη σας για δράση και ξεκινήματα κάθε μορφής. Μα και η Αφροδίτη που από την Παρασκευή περνά στον χώρο σας και αναλαμβάνει να σας δώσει ότι χρειάζεστε για να νοιώσετε επιβεβαιωμένοι και πιο όμορφοι. Μάλιστα εσείς των πρώτων ημερών θα έχετε ακόμα και συναισθηματικά κέρδη τις μέρες αυτές.

Τοξότης
Ο Ήλιος τις μέρες αυτές θα περάσει στον φιλικό προς το ζώδιό σας χώρο του Ζυγού. Η θέση αυξάνει την κοινωνικότητά σας και δίνει έμφαση στον τομέα των φίλων και των επαφών σας με πολύ κόσμο. Ο Ερμής ξεκινά από την Πέμπτη την ορθόδρομη πορεία του αφήνοντας να τρέξουν επαγγελματικές κυρίως εξελίξεις που ήταν σε καθυστέρηση. Η Αφροδίτη από την Παρασκευή στον Σκορπιό θα δώσει κάποιες συναισθηματικές πιέσεις και άγχη το διάστημα που θα ακολουθήσει σε όσους έχουν εμπλέξει την ζωή τους σε δύσκολες σχέσεις

Αιγόκερως
Περνώντας ο Ήλιος στον Ζυγό ξεκινά ένας μήνας που τα θέματα που αφορούν την προβολή σας την καριέρα σας και τα επαγγελματικά σας σχέδια θα έχουν προτεραιότητα στο πρόγραμμά σας. η θέση κάνει περισσότερο φιλόδοξους πολλούς από εσάς και δίνει σε πολλούς την ανάγκη να δείξουν τι μπορούν και τι έχουν μέχρι τώρα καταφέρει. Η Αφροδίτη από την Παρασκευή στον Σκορπιό θα ανοίξει για ένα περίπου μηνά πόρτες σε νέους κύκλους που ως τόσο θα πρέπει να ελέγξετε σε ότι αφορά την ποιότητα και τα κίνητρα των ατόμων που θα σας προσεγγίζουν πολύ πριν δημιουργήσετε νέες φιλίες.

Υδροχόος
Όλα πιο καλά θα είναι για εσάς με τον Ήλιο στον φιλικό σας Ζυγό. Πολλοί πιθανά θα χρειαστεί να μάθετε κάτι ακόμα ( ν πάρετε μία πρόσθετη επιμόρφωση ) ή και να ξανά εξασκηθείτε σε κάτι που είχατε αφήσει προκειμένου να ανταποκριθείτε σε καινούργιες αρμοδιότητες μα θα έχετε και καθαρό μυαλό και ανοιχτές τις πόρτες σας στο νέο και το σύγχρονο. Η Αφροδίτη από την Παρασκευή στον Σκορπιό θα σας κάνει περισσότερο απαιτητικούς και σκληρούς προασπιστές σε ότι αφορά την θέση και τα συμφέροντα σας. Κάποιοι θα κάνετε σε κοντινό διάστημα μία κίνηση επίδειξης ισχύος.

Ιχθείς
Αυτό το διάστημα είναι καλό να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα , κληρονομικά ή άλλα που μπορούν να σας φέρουν χρήματα από πηγές που δεν έχουν σχέση με την κύρια εργασία σας. Ο Ήλιος από τον Ζυγό θα σας βάλει να ασχοληθείτε και με κάτι παράλληλο ως προς την κύρια εργασία σας ενώ θα σας δώσει και τρόπο να βγάλετε κάτι περισσότερο σε χρήμα. Η Αφροδίτη από την Παρασκευή στον φιλικό σας Σκορπιό θα χρωματίσει ευχάριστα την ζωή σας για ένα περίπου μήνα δίνοντας πάθος στις σχέσεις σας και την ευκαιρία να ταράξετε τα λιμνάζοντα συναισθηματικά σας ύδατα.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα