Τι άλλαξε το Instagram για τα Hashtag
Τι άλλαξε το Instagram για τα Hashtag

Δημοσιεύθηκε

Το Instagram ανανέωσε τη δυνατότητα αναζήτησης μέσω των hashtag, προσφέροντας στους χρήστες μια ευρύτερη εμπειρία ανακάλυψης εντός της εφαρμογής.

Αυτή η αλλαγή σημαίνει ότι τώρα, όταν κάποιος πατάει σε ένα hashtag όπως το “#makeup”, μπορεί να δει πλήρη αποτελέσματα αναζήτησης για αυτό το θέμα, παρόμοια με αυτά που βλέπει στην ενότητα της Εξερεύνησης.

Αυτή η αλλαγή αντικαθιστά την προηγούμενη εμφάνιση “Κορυφαίες αναρτήσεις” και δίνει στους χρήστες περισσότερες επιλογές να ανακαλύψουν το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει.

Επίσης ενισχύει την εμπειρία του χρήστη, δίνοντάς του περισσότερο έλεγχο και επιτρέποντάς του να ανακαλύψει περισσότερες πληροφορίες για το εκάστοτε θέμα.

Ενώ, παρέχει πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες, όπως λογαριασμούς, τοποθεσίες και ήχο, σε αντίθεση με την προηγούμενη αναζήτηση μόνο στην ενότητα της Εξερεύνησης.

Με αυτήν την αλλαγή, το Instagram ελπίζει να βελτιώσει την ανακάλυψη προφίλ και να επεκτείνει τις συμπεριφορές αναζήτησης των χρηστών, προσφέροντάς τους περισσότερα στοιχεία για να εξερευνήσουν. Αυτή η αλλαγή θα επηρεάσει θετικά την ανακάλυψη και την εμπειρία των χρηστών στην πλατφόρμα.

Αν και δεν πρόκειται για μια ριζική αλλαγή, αποτελεί μια λογική εξέλιξη που βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη. Με τη δυνατότητα να ανακαλύπτουν περισσότερο περιεχόμενο σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο και να ανακαλύπτουν νέες πτυχές του περιεχομένου.

Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν περισσότερο από την πλατφόρμα και να βρουν περισσότερα περιεχόμενα που τους ενδιαφέρουν με τα hashtag

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα