Που θα συναντηθούν η πραγματικότητα με το μετασύμπαν

Δημοσιεύθηκε

Ένα φεστιβάλ για το μετασύμπαν θέλει να φέρει το metaverse πιο κοντά στην πραγματικότητα. Όμως πως μπορούν να συναντηθούν στα αλήθεια οι εικονικοί κόσμοι με την πραγματική ζωή;

To MET AMS φεστιβάλ

Το MET AMS είναι φεστιβάλ για το μετασύμπαν στην Ευρώπη που θα πραγματοποιηθεί στο Άμστερνταμ, από τις 14- 17 Ιουνίου. Ένα 4ήμερο γεμάτο με  ομιλίες, πάνελ και εργαστήρια αλλά και καθηλωτικές εμπειρίες. Σύμφωνα με τους διοργανωτές θα συμμετέχουν πάνω από 100 ηγέτες, καλλιτέχνες και εταιρίες που είναι διαμορφωτές στον χώρο του metaverse.

Η εκδήλωση θα διερευνήσει διαφορετικές πτυχές της κουλτούρας metaverse. Όπως τον τρόπο που τα NFT και το μετασύμπαν επηρεάζουν κάθε βιομηχανία – από την τέχνη και τη μουσική μέχρι τη μόδα και τα παιχνίδια.  Την κάλυψη σημαντικών θεμάτων όπως η διαφορετικότητα, η ένταξη και η βιωσιμότητα.

Το γεμάτο δράση 4ήμερο πρόγραμμα από το πρωί έως το βράδυ είναι – επικεντρωμένο στην εκπαίδευση, τις εμπειρίες και την αλληλεπίδραση. Το MET AMS θα φιλοξενήσει άφθονη ζωντανή μουσική, εκθέσεις τέχνης, και εμπειρίες AR.

Οι διοργανωτές

Ο Peter Meere, ένας από τους ιδρυτές της MET AMS, έχει δηλώσει ότι θέλει η Ευρώπη να μην υστερεί στο metaverse. «Οι εξελίξεις στο Web3 προχωρούν πολύ γρήγορα. Εκτός Ευρώπης, υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις και συνέδρια που ασχολούνται με το μετασύμπαν».

«Το μετασύμπαν και όλα όσα συνοδεύουν θα επηρεάσουν τις ζωές όλων στο μέλλον», είπε ο Έντμουντ Χάουαρντς, άλλος συνιδρυτής του MET AMS.

Το φεστιβάλ θα ζωντανέψει το μετασύμπαν και την τεχνολογία με έναν ιδιαίτερο τρόπο, με στόχο να γίνει ένα από τα πιο καθηλωτικά συνέδρια μέχρι σήμερα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα