Η πρώτη Metaverse Fashion Week με διάσημα brands

Η πρώτη Metaverse Fashion Week με διάσημα brands

Στην πρώτη ψηφιακή εβδομάδα μόδας Metaverse Fashion Week (MVFW) μεγάλα brands και σχεδιαστές θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους

Oι Paco Rabanne, Dolce & Gabbana, Tommy Hilfiger, Elie Saab παρουσιάζουν τις συλλογές τους σε εικονικό περιβάλλον στην πλατφόρμα metaverse, Decentraland

Το Decentraland θα φιλοξενήσει μια σειρά από παραστάσεις, afterparties και pop-up καταστήματα κατά τη διάρκεια της τετραήμερης εκδήλωσης.

Τι είναι η εβδομάδα μόδας Metaverse;

Στην ψηφιακή εβδομάδα μόδας κορυφαίοι σχεδιαστές θα παρουσιάσουν νέες συλλογές ή ψηφιοποιημένες εκδόσεις υπαρχόντων κομματιών.

Η εκδήλωση φιλοξενείται από την πλατφόρμα  Decentraland, που ειδικεύεται στην εικονική πραγματικότητα. Οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε διαφορετικούς χώρους για να δημιουργήσουν περιεχόμενο, να εξερευνήσουν κόσμους και να συναλλάσσονται με κρυπτονομίσματα.

Το εικονικό σύμπαν δίνει επίσης τη δυνατότητα στους χρήστες να φιλοξενούν εκδηλώσεις όπως:  Παιχνίδια για πολλούς παίκτες, συναυλίες και εκδηλώσεις εκμάθησης,  που δημιουργούνται από την Decentraland.

Το MVFW θα διαθέτει επίσης μια πολυτελή εμπορική περιοχή που ονομάζεται Boson Portal – Fashion District. Εκεί,  οι επωνυμίες μπορούν να πουλήσουν τα ψηφιακά και φυσικά σχέδιά τους μέσω NFT

Ο Giovanni Graziosi Casimiro, επικεφαλής της MVFW, δήλωσε: Στόχος μας είναι να δείξουμε στις μάρκες τι μπορεί να γίνει στον κόσμο της εικονικής μόδας. Θέλουμε η Decentraland να είναι ένας προορισμός για ψώνια, όπου οι χρήστες μπορούν να αγοράζουν εικονικά ρούχα από τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου».

Τα brands

Oι Dolce & Gabbana, Tommy Hilfiger, Dundas, Cavalli, Elie Saab, Nicholas Kirkwood και Imitation of Christ είναι όλοι μέρος της επίσημης σύνθεσης του MVFW.

Oι επισκέπτες «θα συναντήσουν αιωρούμενα 3D renders με επώνυμα στυλ, συμπεριλαμβανομένου του ανδρικού μπουφάν πανεπιστημίου, του γυναικείου πουκάμισου madras και ενός unisex hoodie με το εμβληματικό λογότυπο Tommy Hilfiger».

Tο MVFW είναι δωρεάν και ανοιχτό σε οποιονδήποτε έχει λογαριασμό στο Decentraland, ο οποίος μπορεί να ανοίξει δωρεάν.

Ωστόσο, θα χρειαστείτε ένα πορτοφόλι από το κρυπτονόμισμα Ethereum για να αγοράσετε οτιδήποτε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Το TikTok αποκλειστικά στο Φεστιβάλ των Καννών
Prev Το TikTok αποκλειστικά στο Φεστιβάλ των Καννών
Next Συναυλία για την Ουκρανία με διάσημους καλλιτέχνες
Συναυλία για την Ουκρανία με διάσημους καλλιτέχνες