Τι είναι το έξυπνο δαχτυλίδι Gucci
Τι είναι το έξυπνο δαχτυλίδι Gucci

Δημοσιεύθηκε

Έξυπνο δαχτυλίδι με το στυλ του οίκου Gucci και σίγουρα μια τέτοια είδηση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Oura Smart Ring: Ύπνος, Ετοιμότητα και Δραστηριότητα

Το Oura Smart Ring μπορεί να μοιάζει με ένα κανονικό δαχτυλίδι όμως είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Το φοράς και μέσω των αισθητήρων που διαθέτει ελέγχειτον καρδιακό ρυθμό, τη θερμοκρασία και τον αναπνευστικό ρυθμό σου. Εξού και ο τίτλος έξυπνο δαχτυλίδι, στην τιμή των 950 $… βέβαια.

Το δαχτυλίδι διατίθεται σε πολλά χρώματα και μόλις κυκλοφόρησε μια νέα ακόμα πιο high-end έκδοση.Ενώ η χάραξη του μονογράμματος «G» με χρυσό 18 καρατίων όσο ναναι προσθέτει στυλ.

Μέσω μιας εφαρμογής το Gucci x Oura προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση και γνώσεις σε τρεις κατηγορίες: Ύπνος, Ετοιμότητα και Δραστηριότητα. Η φιλοσοφία του δαχτυλιδιού σύμφωνα με την εταιρία είναι να παντρέψει την καινοτομία-τεχνολογία με την μόδα.

Το δαχτυλίδι μπορεί να μετρά τον καρδιακό ρυθμό από τις αρτηρίες στο δάχτυλο. Ενώ παρακολουθεί και την ποιότητα του ύπνου αν το φοράτε όλη τη νύχτα. Όπως καταλαβαίνετε οι καταγραφές των πληροφοριών μέσω του δαχτυλιδιού είναι πολλές και με κάθε λεπτομέρεια. Μάλιστα, σας δίνει βαθμολογίες ύπνου, δραστηριότητας και ετοιμότητας, μαζί με εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Βέβαια επειδή είναι αναβαθμισμένη έκδοση Generation 3 υπάρχει προαιρετικά και μια μηνιαία χρέωση 6 $. Για όσους θέλουν να λαμβάνουν περισσότερες βασικές μετρήσεις και νέες λειτουργίες του app.

Η συνεργασία Gucci x Oura και η παρουσίαση για το έξυπνο δαχτυλίδι συνοδεύτηκε με ένα βίντεο. Σε αυτό η κάμερα παρακολουθεί την πρωταγωνίστρια να φοράει το δαχτυλίδι στην καθημερινότητα της.

Η μόδα τον τελευταίο καιρό εστιάζει όλο και περισσότερο στην τεχνολογία σε μια προσπάθεια να την συνδυάσει με το στυλ. Στο βίντεο ομολογουμένως το στυλ Gucci είναι αξεπέραστο και κλέβει την παράσταση. Όσο και αν η κάμερα εστιάζει στο δαχτυλίδι, τα χρώματα και η φινέτσα των ρούχων, έστω και στο παρασκήνιο, εντυπωσιάζουν.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα