Πως να κάνετε επαγγελματικό λογαριασμό στο twitter

Πως να κάνετε επαγγελματικό λογαριασμό στο twitter, Κατερίνα Σταματελοπούλου

Οι επαγγελματικοί λογαριασμοί του Twitter είναι πλέον ανοιχτοί σε όλους τους χρήστες με το Professional Profiles και αυτό είναι καλό

Οι επαγγελματικοί λογαριασμοί στο twitter ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2021 σε μορφή beta και την συμμετοχή επιλεγμένων οργανισμών και μεγάλων εταιριών. Πλέον όλοι μπορούν να μετατρέψουν το προφίλ τους σε επαγγελματικό απλά και εύκολα

Οι επαγγελματικοί λογαριασμοί έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από επιπλέον λειτουργίες πολύ βοηθητικές για τους επαγγελματίες. Όπως προωθήσεις και προβολές προϊόντων και όπως συνήθως συμβαίνει όλα αυτά θα εμπλουτίζονται συνεχώς.

Σίγουρα ο επαγγελματικός λογαριασμός δίνει ένα ξεκάθαρο προφίλ του χρήστη και μεγιστοποιεί την επαγγελματική ταυτότητα.

Οι προϋποθέσεις.

Οι προϋποθέσεις που θέτει η πλατφόρμα είναι περισσότερο για λόγους ασφαλείας των χρηστών και διασφάλισης των προσωπικών δεδομένων. Ενώ όπως είναι λογικό αποκλείονται οι ψεύτικοι λογαριασμοί Έτσι..

Δεν πρέπει να έχετε ιστορικό επανειλημμένης παραβίασης της Συμφωνίας χρήστη Twitter

Πρέπει να έχετε ένα πλήρες προφίλ με όνομα λογαριασμού, βιογραφικό και φωτογραφία προφίλ

Η αυθεντική σας ταυτότητα πρέπει να είναι ξεκάθαρη στο προφίλ σας. Το προφίλ σας δεν πρέπει να περιέχει την ταυτότητα, την επωνυμία ή τον οργανισμό κάποιου άλλου ατόμου. Ούτε να χρησιμοποιεί ψεύτικη ταυτότητα με σκοπό να εξαπατήσει άλλους.

Τα προφίλ που παρουσιάζουν ζώα ή φανταστικούς χαρακτήρες δεν είναι κατάλληλα, εκτός εάν συνδέονται άμεσα με την επωνυμία ή τον οργανισμό σας.

Οι λογαριασμοί παρωδίας και θαυμαστών δεν είναι κατάλληλοι για Επαγγελματικούς λογαριασμούς.

Αν λοιπόν θέλετε να προβάλλετε την επαγγελματική σας ιδιότητα και να εξερευνήσετε επαγγελματικές προοπτικές μέσω του twitter απλά ακολουθείστε τη διαδικασία.

Tα βήματα

Μεταβείτε είτε στις ρυθμίσεις του προφίλ σας είτε σύρετε το δάχτυλό σας για να ανοίξετε την πλαϊνή γραμμή όταν βρίσκεστε στο χρονοδιάγραμμα της αρχικής σελίδας στην εφαρμογή.

Εάν βρίσκεστε στην πλαϊνή γραμμή, κάντε κύλιση μέχρι να δείτε την καρτέλα “Twitter για επαγγελματίες” και επιλέξτε την.

Εάν βρίσκεστε στις ρυθμίσεις του προφίλ σας, κάντε κύλιση έως ότου εμφανιστεί η “Μετάβαση σε Επαγγελματικό” και επιλέξτε το.

Αφού εισαγάγετε τη ροή μετατροπών, επιλέξτε “Έναρξη”.

Επιλέξτε μια κατηγορία για τον Επαγγελματικό Λογαριασμό σας και επιλέξτε «Επόμενο».

Θυμηθείτε να αναζητήσετε την πιο σχετική κατηγορία σας εάν δεν τη δείτε αμέσως στη λίστα.

Eπιλέξτε “Επόμενο”

Published by

Κατερίνα Σταματελοπούλου

Σπούδασε Marketing, Αποτελεσματική Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών (MBA), Marketing and Communication Management, Marketing Research & Social Media Analytics. Εμπνευστής και chief editor του flust.gr. Είναι Brand & Communications Strategist.
Κοσμοναύτες: Πίσω στη γη από το Διεθνή διαστημικό σταθμό
Prev Κοσμοναύτες: Πίσω στη γη από το Διεθνή διαστημικό σταθμό
Next Στο ολοκαίνουργιο Business Lounge της AEGEAN
Στο ολοκαίνουργιο Business Lounge της AEGEAN