Κοσμοναύτες: Πίσω στη γη από το Διεθνή διαστημικό σταθμό

Κοσμοναύτες: Πίσω στη γη από το Διεθνή διαστημικό σταθμό

Ο Διεθνής διαστημικός σταθμός είναι πια παρελθόν για τους Αμερικανούς και Ρώσους αστροναύτες και κοσμοναύτες που προσγειώθηκαν στη γη.

Ένας Αμερικανός αστροναύτης και δύο Ρώσοι κοσμοναύτες

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός αστροναύτης και οι δύο Ρώσοι κοσμοναύτες προσγειώθηκαν στο κεντρικό Καζακστάν. Μάλιστα ταξίδεψαν όλοι μαζί στην ίδια κάψουλα του διαστημόπλοιου από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).  Και παρότι τον τελευταίο καιρό οι Αμερικανορωσικές σχέσεις είναι στο κόκκινο φαίνεται ότι όλα πήγαν καλά.

Όμως όπως ανακοινώθηκε, η πτήση τους παρακολουθούνταν για να διαπιστωθεί αν οι τεταμένες σχέσεις των χωρών τους έχουν επηρεάσει τις σχέσεις τους. Όπως και να έχει ο Μαρκ Βάντε Χέι, ο Αντόν Σκαπλέροφ και ο Πιότρ Ντουμπρόφ έδειχναν πολύ χαρούμενοι που επέστρεψαν στη γη.

 

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Το LinkedIn παρουσιάζει τα newsletter και δίνει ιδέες, Κατερίνα Σταματελοπούλου
Prev Το LinkedIn παρουσιάζει τα newsletter και δίνει ιδέες
Next Πως να κάνετε επαγγελματικό λογαριασμό στο twitter
Πως να κάνετε επαγγελματικό λογαριασμό στο twitter, Κατερίνα Σταματελοπούλου