Πολυκατάστημα στη Σανγκάη με χίλιες κολόνες δέντρων

Πολυκατάστημα στη Σανγκάη με χίλιες κολόνες δέντρων

Πολυκατάστημα στη Σανγκάη καλύπτεται από 1.000 κολόνες με δέντρα και ονομάζεται 1.000 Trees. Το κτίριο είναι σχεδιασμένο από το αρχιτεκτονικό γραφείο Heatherwick Studio. Στο βίντεο από drone παρουσιάζει την εξωτερική όψη του πολυκαταστήματος όλες τις ώρες τις ημέρας.

Οι κολόνες έχουν μετατραπεί σε γλάστρες που έχουν  περισσότερα από 1.000 δέντρα και 250.000 φυτά. Στο βίντεο φαίνεται το υπερμέγεθες πολυκατάστημα από πολλά και διαφορετικά σημεία σε ένα time-lapse από διαφορετικές ώρες. Με αυτό τον τρόπο παρουσιάζεται ο τρόπος που φωτίζεται το κτίριο ακόμα και τη νύχτα. Ενώ χαρακτηριστικό κομμάτι είναι η επίπεδη εξωτερική του όψη μπροστά στον δρόμο διακοσμημένη με καλλιτεχνικό τρόπο. Οι διαφημιστικές πινακίδες και τα γκράφιτι έχουν σχεδιαστεί με έργα καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο ήδη προχωρά στην επόμενη φάση που είναι ένα ξενοδοχείο με 19 ορόφους και κτίριο γραφείων.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Η Μίνι Μάους φοράει Στέλλα Μακάρτνεϊ στη Disneyland
Prev Η Μίνι Μάους φοράει Στέλλα Μακάρτνεϊ στη Disneyland
Next Startupers διάσημες και πως χρησιμοποιούν τη φήμη τους
Startupers διάσημες και πως χρησιμοποιούν τη φήμη τους, Κατερίνα Σταματελοπούλου