Η Μίνι Μάους φοράει Στέλλα Μακάρτνεϊ στη Disneyland
Η Μίνι Μάους φοράει Στέλλα Μακάρτνεϊ στη Disneyland

Δημοσιεύθηκε

H Disneyland στο Παρίσι γιορτάζει τα τριάντα χρόνια της και η Μίνι Μάους θα ντυθεί με την υπογραφή της Στέλλα Μακάρτνεϊ. 

Η αγαπημένη χώρα του Disney, η Disneyland για να γιορτάσει τα 30 χρόνια της προετοιμάζει και πολλές άλλες εκπλήξεις

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 6 Μαρτίου ενώ έχει προσκληθεί και η διάσημη Βρεττανή σχεδιάστρια.  Στέλλα Μακάρτνεϊ σχεδιάζει ένα μπλέ σμόκιν που θα αποτελείτε από οικολογικά υλικά και υφάσματα.

Η σχεδιάστρια με αυτό τον τρόπο θέλει να περάσει οικολογικά μηνύματα μιας και είναι γνωστές οι δράσεις της για το περιβάλλον. Μάλιστα, δήλωσε ότι θέλει η Μίνι Μάους γίνει ένα πραγματικό σύμβολο της προόδου για μια νέα γενιά αλλά και τις γυναίκες.

Επίσης ένα μπλουζάκι με τη Μίνι θα πωλείται με αφορμή τη διεθνή ημέρα των δικαιωμάτων των γυναικών. Το μπλουζάκι θα βρίσκεται στα καταστήματα της Στέλλα Μακάρτνεϊ στις 8 Μαρτίου. Και ακόμα μια συλλογή εμπνευσμένη από την ταινία Fantasia θα κυκλοφορήσει την άνοιξη.

Η επέτειος των τριάντα χρόνων της Disneyland του Παρισιού θα γιορταστεί με ένα καθημερινό θέαμα στο κάστρο του πάρκου με 200 drone.

Το πάρκο της Ντίσνεϊλαντ στο Παρίσι διαθέτει 63 καταστήματα και έχουν δημιουργηθεί 350 νέα προϊόντα αφιερωμένα στα 30 χρόνια της.

Το θεματικό πάρκο της Disneyland στο Παρίσι εγκαινιάστηκε Από στις 12 Απριλίου του 1992 στο Σεσί, στο Σεν ε Μαρν. Απέχει 30 χιλιομέτρων από το Παρίσι και έχει υποδεχθεί 375 εκατομμύρια επισκέπτες από την έναρξη του. Ενώ απασχολεί πάνω από 16.000 υπαλλήλους.

Ενώ, φέτος θα εγκαινιαστεί και το Avengers Campus, αφιερωμένο στο σύμπαν της Marvel.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα