Νέα εμφάνιση για το Messenger

Νέα εμφάνιση για το messenger και αλλαγή χρώματος, που σηματοδοτεί σύμφωνα με το Facebook την συνεχή εξέλιξη της πλατφόρμας. Τα μηνύματα αποκτούν μια νέα διάσταση που ξεπερνά τον απλό τρόπο ανταλλαγής μηνυμάτων και περνάει σε ένα παρείστικο εικονικό μέρος επικοινωνίας.  

 

Αποστολή της πλατφόρμας είναι να δημιουργήσει έναν ολοκληρωμένο τρόπο σύνδεσης και επικοινωνίας στους 1 δισεκατομμύριο χρήστες της. Προφανώς η πανδημία επιτάχυνε όλες αυτές τις αλλαγές λόγω της φυσικής αποστασιοποίησης. Έτσι το messenger αποσκοπεί να γίνει το μέρος όπου οι χρήστες θα επιλέγουν να διασκεδάζουν με την παρέα τους αλλά και με τις μικρές επιχειρήσεις.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το νέο messenger

10 εκατομμύρια άνθρωποι προσαρμόζουν τις συνομιλίες τους κάθε μέρα και εξατομικεύουν τον τρόπο σύνδεσης σύμφωνα με τις δραστηριότητες τους. Οι χρήστες έχουν στη διάθεση τους προεπιλεγμένο χρώμα συνομιλίας, νέα θέματα και προσαρμοσμένες αντιδράσεις. Έτσι ανάλογα με τη διάθεση οι συζητήσεις μπορούν να γίνουν διασκεδαστικές και εξατομικευμένες πολύ εύκολα.

Όπως αναφέρει το Facebook οι αλλαγές συνεχίζονται…

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Γιατί είναι σημαντική η παρουσία της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο
Next Πώς θα δημιουργήσετε ιστορίες στο LinkedIn