Πώς θα δημιουργήσετε ιστορίες στο LinkedIn

Το LinkedIn ανακοίνωσε την παγκόσμια διάθεση του LinkedIn Stories μετά τις δοκιμαστικές εκδόσεις σε επιλεγμένες χώρες. Πλέον, είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες μαζί με τις νέες λειτουργίες αναζήτησης.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το LinkedIn Stories

Καταρχήν πρέπει να κατεβάσετε στο κινητό σας το LinkedIn App για να έχετε πρόσβαση στις ιστορίες του LinkedIn. Μην ξεχνάτε ότι το LinkedIn είναι ένα μέσο επαγγελματικής δικτύωσης οπότε το περιεχόμενο σας πρέπει να είναι ανάλογο. Έτσι λοιπόν μπορείτε να επικεντρωθείτε στα stories σας για να μοιραστείτε περιεχόμενο που αφορά σημαντικά project σας. Την καθημερινότητα σας στο χώρο εργασίας σας. Συμβουλές και προτάσεις για ειδικά θέματα που είναι της ειδικότητας σας. Απαντήσεις σε ερωτήσεις για τις δραστηριότητες τις επιχείρησης σας και κριτικές πελατών σας. Σημαντικές στιγμές με τις ομάδες εργασίας σας.

Γενικά τα LinkedIn Stories είναι ένα ακόμα εργαλείο για να προβάλλετε την επαγγελματική σας δραστηριότητα και να  επεκτείνετε  την δικτύωση σας

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Νέα εμφάνιση για το Messenger
Next Google: βρείτε το αγαπημένο σας τραγούδι απλά με την φωνή σας