Φωτεινά χρώματα… εξωτικές γεύσεις, της Εμμανουέλας Κόκκαλη

Δημοσιεύθηκε

Άτιτλο

Από εδώ και πέρα, θα σας δείχνω μόνο χρωματιστά και χαρούμενα πιάτα. Άνοιξη παντού, στις γεύσεις και τα αρώματα. Απολαύστε ένα νόστιμο βιντεάκι από το Joy, με μια εξωτική συνταγή, μυρωδάτη, λαχταριστή, πικάντικη. Ενώ οι φακές αποτελούν το κύριο υλικό μας, αυτό που κλέβει την παράσταση, θεωρώ ότι είναι το αβοκάντο. Μια υπέροχη τροφή, με μεγάλη διατροφική αξία και ξεχωριστή γεύση. Προσέξτε, όταν καθαρίζετε το αβοκάντο, να κρατάτε το πρασινωπό χρώμα που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη φλούδα του, γιατί εκεί βρίσκονται συγκεντρωμένα όλα τα αντιοξειδωτικά στοιχεία. Βάλτε το σε σαλάτες, σε πουρέδες λαχανικών, σε φρουτοσαλάτες, σε διάφορα ντιπ και απολαύστε το φωτεινό του χρώμα και την εξωτική γεύση του.

Σαλάτα με φακές και αβοκάντο

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα