Φιλέτο ψαριού με μπρόκολο στο φούρνο και σάλτσα μουστάρδας, της Εμμανουέλας Κόκκαλη

Δημοσιεύθηκε

Πώς το φεγγάρι θα προστατέψει τη βιοποικιλότητα της γης

Πώς το φεγγάρι θα προστατέψει τη βιοποικιλότητα της γης

Η προστασία της βιοποικιλότητας της Γης είναι πιο κρίσιμη από ποτέ. Μια νέα έρευνα προτείνει την κρυογονική διατήρηση βιολογικού υλικού στους σκιασμένους κρατήρες του φεγγαριού.

Διαβάστε περισσότερα...

Γιατί ένα πιάτο χαμηλό σε θερμίδες, μπορεί να είναι και λαχταριστό. Επίσης, νομίζω, ότι το μπρόκολο ψητό στο φούρνο με σάλτσα μουστάρδας, είναι πιο ενδιαφέρον. Για δείτε την πρότασή μου και ίσως το καταφέρετε να το τηρήσετε αυτό το ”από Δευτέρα δίαιτα”!

*Ευχαριστώ θερμά και το think pig για τα custom made πιάτα! Μπορείτε κι εσείς να παραγγείλετε τα δικά σας μοναδικά πιάτα/κούπες/σουπλά, εδώ http://thinkpigdeco.weebly.com/

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα