Έλτον Τζον και Εντ Σίραν θα τραγουδήσουν μαζί Χριστουγεννιάτικο τραγούδι

Έλτον Τζον και Εντ Σίραν θα τραγουδήσουν μαζί Χριστουγεννιάτικο τραγούδι

Χριστουγεννιάτικο τραγούδι με τον συνδυασμό δύο υπέροχων φωνών σίγουρα είναι ότι καλύτερο για τις γιορτές που έρχονται!

Έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον Έλτον Τζον και τον Εντ Σίραν, μαζί, σε ένα καινούργιο χριστουγεννιάτικο τραγούδι.

Άλλωστε ποιος δεν θυμάται το τραγούδι «Step Into Christmas» του  Έλτον Τζον, που είναι all time classics των γιορτών. Και ας μην ξεχνάμε ότι στην καριέρα του έχει πουλήσει πάνω από 250 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο. Ο Έλτον Τζον είναι ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες ζωντανές εμφανίσεις με πάνω από 3000 συναυλίες.

Ο Εντ Σίραν είναι τραγουδιστής της νέας γενιάς που ήδη έχει στο ενεργητικό του βραβεία Γκράμι και σπουδαία καριέρα.

Στα βραβεία Γκράμι 2013, τραγούδησαν μαζί για πρώτη φορά  το τραγούδι του Εντ Σίραν, “The A Team”

Όπως δήλωσε στην αρχή ήταν μαζεμένος στο να γράψει χριστουγεννιάτικο τραγούδι. Και όπως είπε στο «The Tonight Show» του αρέσουν τα Χριστούγεννα αλλά θεωρούσε δύσκολο να γράψει τραγούδι για αυτές τις γιορτές.

Όταν όμως επικοινώνησε μαζί του ο Έλτον Τζον για να του προτείνει να συνεργαστούν προφανώς συμφώνησε αμέσως. Ίσως να τον έπεισε το γεγονός ότι το “Step into Christmas” ήταν στην έκτη θέση του top 10 της Βρετανίας.

Η συμφωνία έκλεισε λοιπόν και άρχισαν να γράφουν όπως είπε ο Σίραν. Παρότι δεν αποκάλυψε πολλά για το νέο τραγούδι είπε όμως: «Όταν έγραψα ένα ρεφρέν συναντηθήκαμε για να το δει. Και μετά γράψαμε αλλά τρία. Το ένα από αυτά λέγεται “Καλά Χριστούγεννα”» Χωρίς να αποκαλύψει κάτι άλλο μας αφήνει χώρο για πολύ σασπένς και προσμονή. Τόνισε βέβαια ότι το νέο τραγούδι είναι υπέροχο.

Πρόσφατα και οι δύο κυκλοφόρησαν τα νέα τους άλμπουμ. Ο Έλτον Τζον το «The Lockdown Sessions» το 32ο άλμπουμ της καριέρας του. Και ο Σίραν το «Equals», με 14 νέα τραγούδια.

Όπως και να έχει όταν δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις του κάτι δημιουργικό θα βγει… Άλλωστε όσο και να γκρινιάζουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων κάπως μας αλλάζει…

Published by

Κατερίνα Σταματελοπούλου

Σπούδασε Marketing, Αποτελεσματική Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών (MBA), Marketing and Communication Management, Marketing Research & Social Media Analytics. Εμπνευστής και chief editor του flust.gr. Είναι Brand & Communications Strategist.
Τα μοντέλα της Burberry στον αέρα... προς την ελευθερία
Prev Τα μοντέλα της Burberry στον αέρα... προς την ελευθερία
Next Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αύξησε τις κυβερνοεπιθέσεις
Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αύξησε τις κυβερνοεπιθέσεις