Τα μοντέλα της Burberry στον αέρα… προς την ελευθερία
Τα μοντέλα της Burberry στον αέρα... προς την ελευθερία

Δημοσιεύθηκε

Μοντέλα της Burberry φοράνε ρούχα του διάσημου οίκου μόδας και απλά πετάνε από ένα βράχο στην αγγλική εξοχή στη νέα ταινία μικρού μήκους

Μια ακόμα εμπνευσμένη καμπάνια του οίκου  Burberry εντυπωσιάζει στο νέο βίντεο που κυκλοφόρησε και ακροβατεί μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας. Το πρωτοποριακό πνεύμα ήταν πάντα μέρος του οίκου μόδας και του ιδρυτή Thomas Burberry. Άλλωστε η γνωστή υφασμάτινη γκαμπαρντίνα έγινε με σκοπό οι άνθρωποι να γίνουν μέρος της υπαίθρου και τις εξερεύνησης.

Σύμφωνα με την εταιρία το νέο βίντεο  θολώνει τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας. Ενώ είναι εμπνευσμένο από το βιβλίο του Thomas Burberry Open Spaces. Όπου γράφει «Ευφυής σε κάθε ρούχο Burberry είναι η ελευθερία»

Η φωτογραφική καμπάνια έγινε με τον φακό του Danco Steiner που απαθανάτισε τα μοντέλα Irina Shayk, τον Nic Minwoo και τον Miles Gardner. Αλλά και τον Βρετανό δρομέα Niclas Baker.

Στο επίκεντρο της καμπάνιας, η ελαφριά καμπαρντίνα του Burberry που δημιούργησε ο Thomas Burberry το 1879. Μόνο που τώρα γίνεται φουσκωτό μπουφάν

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα