Ανάλαφρη κρέμα, σίγουρη επιτυχία! της Εμμανουέλας Κόκκαλη

Δημοσιεύθηκε

Τι δήλωσαν οι ελληνικές επιχειρήσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, Κατερίνα Σταματελοπούλου

Τι δήλωσαν οι ελληνικές επιχειρήσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Παρότι υπάρχει αξιοσημείωτη πρόοδος των ελληνικών επιχειρήσεων ως προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους, οι επιχειρήσεις πρέπει να επικεντρωθούν στην εκπαίδευση των εργαζομένων, την καλύτερη αξιοποίηση

Διαβάστε περισσότερα...

Προχθές, γυρίσαμε για το Join Us ένα πολύ διαφορετικό επεισόδιο για την ενότητά μου. Για πρώτη φορά, είχα παρέα. Τον βραβευμένο pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη! Οπότε εγώ έκανα τσαχπινιές και ζαβολιές. Όλη τη δουλειά την έκανε εκείνος.

Και έκανε, ομολογουμένως, πολύ καλή δουλειά, μας έφτιαξε μια τούρτα black forest, την οποία θα δείτε στις 5/4 στον ΣΚΑΙ, στις 5 το απόγευμα! Πολύτιμος βοηθός του ήταν το μαγικό κουτάκι της Morfat, γιατί είναι γνωστό ότι η καλή black forest χρειάζεται μια καλή κρέμα. Και για να μπορούμε να φτιάχνουμε στο σπίτι τέτοια γλυκά, χρειαζόμαστε τα καλύτερα υλικά.

Η Morfat Creamy μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπου και η κρέμα γάλακτος. Αποτελείται από άπαχο γάλα και φυτικά λιπαρά. Είναι προϊόν μακράς διάρκειας και δεν περιέχει συντηρητικά. Η μακρά της διατήρηση οφείλεται στην άριστη ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται, καθώς και την πλήρη θερμική αποστείρωση και άριστη ποιότητα του υλικού συσκευασίας.

Έτσι λοιπόν, με την Morfat Creamy, μπορούμε να φτιάξουμε σπίτι μας λαχταριστά γλυκά, όπως αυτά του ζαχαροπλαστείου, με λίγες και εύκολες κινήσεις και με ό,τι συνδυασμούς τραβάει η όρεξή μας. Μπορούμε να την ανακατέψουμε άφοβα με φρούτα και ποτά, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να ”κόψει” ή να χαλάσει η υφή της. Επίσης, είναι ιδανική για γλυκά κατάψυξης, γιατί αντέχει στις χαμηλές θερμοκρασίες και το αποτέλεσμα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους!

Εγώ, με αφορμή εκείνο το γύρισμα, έφτιαξα σπίτι μου ένα παγωμένο γλύκισμα και αυτή τη στιγμή που σας γράφω, το απολαμβάνω με μεγάλες κουταλιές!

Χτύπησα πολύ καλά το Morfat Creamy, μέχρι να φουσκώσει καλά. Το ανακάτεψα με 1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα, ελαφρώς καραμελωμένο, 3 κουταλιές της σούπας κακάο άγλυκο, ξύσμα από 1 πορτοκάλι και λίγο μαύρο ρούμι. Το άφησα να παγώσει καλά. Πριν το απολαύσω, το ανακάτεψα λίγο να αφρατέψει, το έβαλα ξανά στην κατάψυξη για λίγα λεπτά και το σέρβιρα – χμμ, οκ! Δεν το σέρβιρα, το τρώω κατευθείαν από το μπολ κατάψυξης!!

Με τη Morfat Creamy μπορείτε να φτιάξετε το γλυκό σας όσο ελαφρύ εσείς επιθυμείτε. Η ίδια είναι από άπαχο γάλα, με λίγες θερμίδες και χωρίς γλουτένη, άρα είναι στο χέρι σας το πόσο απαγορευμένο θα είναι το αποτέλεσμα!

Χαρείτε το!

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα