Ανακάλυψε… στο TEDx Academy 2013

Δημοσιεύθηκε

Η αλλαγή δεν είναι απλώς απαραίτητη στη ζωή. Είναι φυσικό κομμάτι της ζωής. Με αυτή την πρόταση καλωσορίζει τους αναγνώστες του  το site TEDx Academy 2013 προτρέποντας με αυτο τον τρόπο να ανακαλύψουμε, αφού αυτό είναι και το βασικό θέμα. Φέτος η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο μέγαρο μουσικής και αναμένεται να την παρακολουθήσουν 1450 άτομα, ενώ οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει από τις 17 Ιουνίου.

Στους ομιλητές, οι περισσότεροι από το εξωτερικό, περιλαμβάνονται κορυφαίοι επιστήμονες, και επιχειρηματίες όπως ο Chris Delarocca καθηγητής του Πανεπιστημίου της Βοστώνης επιχειρηματίες όπως ο Richard Saul Wurman- ιδρυτής του TED, η Ping Fu επιχειρηματίας στην τεχνολογία 3D Printing και σύμβουλος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας του B. Obama, ο Theo Vassilakis επιχειρηματίας αλλά και αρκετοί άλλοι.

Τα προφίλ ορισμένων από τους ομιλητές όπως παρουσιάζονται από τους διοργανωτές στο site του TEDxAcademy 2013 είναι πράγματι εντυπωσιακά.

Ο Richard Wurman είναι ο Αρχιτέκτονας της Πληροφορίας. Στο TEDxAcademy 2013, o ιδρυτής και πρώην πρόεδρος των TED conferences, στην Αθήνα θα «χαρτογραφήσει» τα σύνορα της «ανακάλυψης» σε μια Ελλάδα που παλεύει να αναγεννηθεί…

Ο Daniel Kraft είναι ο γιατρός του μέλλοντος! Στα 20 χρόνια εμπειρίας του περιλαμβάνεται ιατρική έρευνα για τη NASA. Διευθύνει το FutureMed και βρίσκεται πίσω από το IntelliMedicine – την προσπάθεια που δίνει εξατομικευμένες θεραπείες και φάρμακα στους ασθενείς. Επίσης ήταν φιναλίστ για υποψήφιος αστροναύτης!

Ο Chris Dellarocas θα αποκαλύψει τα μυστικά των κοινωνικών δικτύων και θα μιλήσει για την Φήμη Του Αύριο. Έχει δηλώσει ότι: «Η Google δεν είναι πλέον μια μηχανή αναζήτησης, αλλά ο μηχανισμός που δημιουργεί και εξυπηρετεί την online φήμη μας».

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα