Τρισδιάστατα Pokemon σε διαφημιστική πινακίδα στο Τόκιο

Τρισδιάστατα Pokemon σε διαφημιστική πινακίδα στο Τόκιο

Τρισδιάστατα Pokemon εμφανίζονται σε διαφημιστική πινακίδα στο Τόκιο και εντυπωσιάζουν όσους βλέπουν τα εντυπωσιακά εφέ

Εντυπωσιακό θέαμα

Πρόκειται για μια απολαυστική χορογραφία με τη χρήση τρισδιάστατων εφέ που την κάνει πολύ εντυπωσιακή. Η πινακίδα της Pokemon Go θα μείνει σε έξοδο του μετρό στο Τόκιο έως τις 5 Σεπτεμβρίου

Πρόκειται για ένα βίντεο όπου μέσω των τρισδιάστατων εφέ δείχνει μια χορογραφία των pokemon. Ο Pikachu εμφανίζεται δίπλα στο λογότυπο της εταιρείας ενώ τα υπόλοιπα pokemon εμφανίζονται σε ένα τροπικό δάσος.

Το εντυπωσιακό είναι ότι με την τρισδιάστατη μορφή τα pokemon φαίνεται σαν να αλληλεπιδρούν τόσο με το κτίριο όσο και με τους ανθρώπους.

Ενώ το φόντο μοιάζει σαν να πλημμυρίζει με πάγο ή νερό που ξεχειλίζει από το πλαίσιο.

Κάποια στιγμή, μια βροχή από Poké Balls κατρακυλά στο μπροστινό τμήμα της οθόνης πριν τις «κάνουν στην άκρη» οι Espurr, Galarian Meowth και Meowth·η τελευταία, σαν να γραπώνει το πλαίσιο και να κοιτά κάτω, χαμογελώντας ένα «καλωσόρισμα».

Το βίντεο κλείνει με όλους τους χαρακτήρες δίπλα ή πάνω στο λογότυπο της εταιρείας, ρίχνοντας σε μας μια τελευταία κλεφτή ματιά πριν φύγουν

 

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Νέο εργαλείο στο Twitter για μεγάλα κείμενα έως 2.500 λέξεις
Prev Νέο εργαλείο στο Twitter για μεγάλα κείμενα έως 2.500 λέξεις
Next Για τεράστιες εκρήξεις ηφαιστείων προειδοποιούν επιστήμονες
Για τεράστιες εκρήξεις ηφαιστείων προειδοποιούν Βρετανοί επιστήμονες