Το TikTok αποκλειστικά στο Φεστιβάλ των Καννών
Το TikTok αποκλειστικά στο Φεστιβάλ των Καννών

Δημοσιεύθηκε

Στο Φεστιβάλ των Καννών οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστικό περιεχόμενο από τις στιγμές μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Οι διοργανωτές του Φεστιβάλ των Καννών θέλουν να προσεγγίσουν τους ένα δισεκατομμύριο χρήστες της ψηφιακής πλατφόρμας σε όλο τον κόσμο. Γιαυτό και έκαναν το TikTok επίσημο συνεργάτη σε ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά γεγονότα.

Τι και αν πριν μερικά χρόνια είχαν απαγορευθεί οι selfies στο κόκκινο χαλί, τώρα, όλοι μπορούν να “TikToκαρουν” με hashtag #TikTokShortFilm

Στόχος της πλατφόρμας είναι να εδραιωθεί ως κορυφαίος προορισμός ψυχαγωγίας και δημιουργός περιεχομένου. Ενώ εγκαινιάζει παγκόσμιο διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους διάρκειας από 30 δευτερόλεπτα έως 3 λεπτά σε κάθετη μορφή. Τα βραβεία του διαγωνισμού θα είναι τρία και θα απονεμηθούν κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ σε ειδική εκδήλωση.

Αυτή η συνεργασία φαίνεται να είναι win win μια και όπως φαίνεται θα προκύψουν επικερδής συνφωνίες στον χώρο της μόδας ειδικά. Και σίγουρα θα δούμε παρελάσεις επωνύμων με πολυτελείς τουαλέτες επώνυμων brand και αμέτρητο περιεχόμενο στο TikTok. Άλλωστε η λαμπερή φήμη του φεστιβάλ σε συνδυασμό με τους νεαρούς χρήστες της πλατφόρμας είναι ο απόλυτος στόχος.

Και οι δύο πλευρές εκθειάζουν τα πλεονεκτήματα αυτής της συνεργασίας και την καινοτομία που θα φέρει.

75 χρόνια μετά την πρώτη επίσημη του Φεστιβάλ των Κανών όλοι προσβλέπουν στην διαχείριση της τεχνολογίας και την σύνδεση της με τον πολιτισμό. Και καλώς εχόντων των πραγμάτων μετά από δύο χρόνια εικονικών βραβείων οι σταρ θα περπατήσουν στο κόκκινο χαλί. Προφανώς και στα glamorous parties και το TikTok θα “βάλει” τους χρήστες του μέσα…

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα