Μάθημα Kanye West: Οι προσωπικότητες των σταρ στα πανεπιστήμια

Μάθημα Kanye West: Οι προσωπικότητες των σταρ στα πανεπιστήμια

 Μάθημα Kanye West σε πανεπιστήμιο του Καναδά για την πολυσχιδή προσωπικότητα του ράπερ που θα αποτελέσει επιστημονική μελέτη 

Μετά την Taylor Swift τώρα και ο Kanye West θα διδάσκεται σε μάθημα στο πανεπιστήμιο Concordia του Μόντρεαλ. Ο καθηγητής μάλιστα του μαθήματος ανάρτησε σχετική ανακοίνωση που εξηγεί την φιλοσοφία για το μάθημα Kanye West

«Θα διδάξω το πρώτο μάθημα για τον Kanye West, σε πανεπιστημιακό επίπεδο, αξίζω επαίνους» έγραψε στην ανάρτηση του

«Θέλω να φέρω κάτι νέο και φρέσκο στους σπουδαστές. Μια ευκαιρία να φέρουμε περισσότερους καταπληκτικούς καλεσμένους στο Πανεπιστήμιο και να συζητήσουμε τον κόσμο μέσα από το φακό ενός από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της γενιάς μας»

«Αυτό το μάθημα δεν αφορά μόνο τον Kanye. Αφορά την κοινότητα, τη δημιουργικότητα, την υπευθυνότητα, τη λογοδοσία, τη φήμη και την ψυχική υγεία. Τα όνειρα και τους εφιάλτες – και το πιο σημαντικό, την αυτοπραγμάτωση» διευκρίνισε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IRAQAFELLA (@narcynarce)

Το μάθημα έχει τίτλο «Kanye vs. Ye: Genius by Design έχει στόχο να πυροδοτήσει συζήτηση γύρω από τη δημιουργικότητα στο σχέδιο, τα μέσα και τη μουσική εξετάζοντας όλα τα έργα του Αμερικανού ράπερ, επιχειρηματία και σχεδιαστή όλα αυτά τα χρόνια. Ενώ, θα είναι διαθέσιμο για περιορισμένο αριθμό φοιτητών Καλών Τεχνών.

Ο Kanye West

Ο Αμερικανός ράπερ, στιχουργός, παραγωγός, σχεδιαστής μόδας, έγινε διάσημος για την πρωτοποριακή προσέγγιση στη μουσική του. Αλλά κυρίως για την αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του με πολλά σκάνδαλα στο ενεργητικό του. Όπως όταν διέκοψε την τελετή των βραβείων VMAs την ώρα που η Taylor Swift ευχαριστούσε για το βραβείο που είχε λάβει. Ο ράπερ την διέκοψε και φώναζε ότι το βραβείο έπρεπε να το πάρει η Beyoncé προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Παρότι όμως όλοι θεωρούσαν ότι αυτό το σκάνδαλο θα ήταν το τέλος της καριέρας τους κατάφερε να ανακάμψει. Και αυτό έγινε με το άλμπουμ του My Beautiful Dark Twisted Fantasy που χαρακτηρίστηκε το απόλυτο δημιούργημα του.

Ο Kanye West έχει κερδίσει 21 βραβεία Grammy, έχοντας 69 υποψηφιότητες και βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα. Τι και αν ακόμα και το instagram τον κάνει ban για τις αναρτήσεις του πάντα καταφέρνει να τραβά τα φώτα της δημοσιότητας.

Ενώ καθοριστικό ρόλο έχει παίξει και η προσωπική του ζωή με την πρώην πλέον γυναίκα του Kim  Kardashian. Η ζωή τους ήταν ένα καθημερινό σήριαλ σε ζωντανή μετάδοση που έδειχναν να ευχαριστιούνται

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Παγκόσμια έκθεση ευτυχίας: Ποια χώρα είναι η πιο ευτυχισμένη
Next Το TikTok αποκλειστικά στο Φεστιβάλ των Καννών
Το TikTok αποκλειστικά στο Φεστιβάλ των Καννών