Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 2 έως 8 Νοεμβρίου από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 2 έως 8 Νοεμβρίου

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Το πέρασμα του Ερμή στον Σκορπιό από την Δευτέρα θα σας κάνει πιο κλειστούς και καχύποπτους με τα οικονομικά ενώ παράλληλα θα βοηθήσει να κάνετε επωφελείς κινήσεις και συζητήσεις στον ήδη βελτιωμένο χώρο της δουλειάς προκειμένου να αυξήσετε τα έσοδα σας ακόμα και αν οι τρόποι με τους οποίους θα το καταφέρετε δεν αφορούν άμεσα την ίδια τη δουλεία. Οι 2 και 6/4ου  χαμηλώστε τους τόνους σας και κινηθείτε προσεκτικά σε ότι και αν κάνετε. Τρίτη και Τετάρτη  οι καλύτερες ημέρες της εβδομάδας να ασχοληθείτε με ότι και όσους αγαπάτε

Ταύρος

Ταύρος

Ο συναισθηματικός τομέας φαίνεται ότι πηγαίνει περίφημα αυτή την εβδομάδα ειδικά για τους γεννημένους 13 έως 20/5ου που έχουν να περιμένουν ευχάριστες γνωριμίες και συναισθηματικές χαρές οποιασδήποτε μορφής. Οι 7 και 8/5ου έχουν την τύχη με το μέρος τους σε ότι και αν κάνουν ενώ το πέρασμα του Ερμή στο Σκορπιό επαναφέρει τον υγιή διάλογο με σύντροφο και συνεργάτες ενώ φαίνεται πως κάποιο άτομο που αγαπάτε η συνεργάζεστε για κάποιο λόγο θα βοηθήσει σε έναν οικονομικό σας στόχο. Τρίτη και Τετάρτη οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Ο Ερμής περνώντας στον Σκορπιό και σε συνδυασμό με τον Ήλιο που είναι ήδη εκεί  προσανατολίζει τη σκέψη σας στη βελτίωση των επαγγελματικών σας αυξάνοντας τις πιθανότητες καλών αποτελεσμάτων που θα μπορούσαν να αναπτερώσουν το ηθικό σας. Το ευχάριστο κλίμα στο χώρο του σπιτιού εξακολουθεί να υπάρχει για όλους με εξαίρεση τους 15 έως 18/6ου που αντιμετωπίζουν εντάσεις που προκαλεί στον οικογενειακό χώρο κάποιο μικρότερο ή πιο ανώριμο μέλος της οικογενείας.  Η Πέμπτη από το απόγευμα και μετά, η Παρασκευή και το Σαββάτο είναι οι καλύτερες μέρες να ταχτοποιήσετε οικογενειακές υποθέσεις.

 

Καρκίνος

Καρκίνος

Ο Ερμής από τον Σκορπιό δημιουργεί τις προδιαγραφές για να αρχίσει να βελτιώνεται ο συναισθηματικός τομέας. Δημιουργεί διαύλους ουσιαστικής επικοινωνίας με ανθρώπους της καρδία σας και βοηθά στις μετακινήσεις, φέρνει ενδιαφέρουσες προτάσεις ή προσκλήσεις και πολλοί μέσα από αυτές μπορεί να βρείτε ταίρι αν είστε μόνοι, κάποιοι άλλοι να ξανά ζεστάνετε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας ενώ οι μεγαλύτεροι να ασχοληθείτε με το πρόβλημα κάποιου παιδιού σας.  Οι 5/7ου  να είστε προσεκτικοί σε ότι και αν κάνετε και οι 9/7ου προσοχή στα απρόσμενα έξοδα. Η Κυριακή είναι η καλύτερη μέρα της εβδομάδας για όλους.

 

Λέων

Λέων

Η κτητικότητα σας όχι μόνο σε υλικό αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο εξακολουθεί να είναι ενισχυμένη ενώ τα οικονομικά είναι αισθητά βελτιωμένα για τους περισσότερους. Το πέρασμα του Ερμή στο Σκορπιό θα σας ωθήσει να δώσετε έμφαση σε οικογενειακά θέματα που χρειάζονται άμεσα τακτοποίηση ώστε να συνεχιστεί το ήδη καλό κλίμα που υπάρχει στον οικογενειακό χώρο ενώ δεν θα λείψουν και οι επισκέψεις φίλων. Η Δευτέρα σας δίνει την δυνατότητα να απολαύσετε  οικογενειακές στιγμές αποκομμένοι από τον πολύ κόσμο και τη φασαρία ενώ Τρίτη και Τετάρτη ανεβαίνετε ψυχολογικά και είναι καλές μέρες να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας.

 

Παρθένος

Επιθετικοί απέναντι στο χρήμα είσαστε αυτό το διάστημα και το μυαλό σας δουλεύει συνεχώς για το πώς θα κερδίσετε ή θα εξοικονομήσετε χρήματα είτε με ίσιους είτε με πλάγιους τρόπους. Πολλές οι συζητήσεις και  οι μετακινήσεις που θα κάνετε αυτή την εβδομάδα  με το πέρασμα του Ερμή στο Σκορπιό όπως και τα μηνύματα και τα νέα που θα ακούσετε για θέματα που σας αφορούν. Επίσης  το πέρασμα αυτό κάνει πιο μεθοδικές τις κινήσεις και σας φέρνει κοντά σε μια σημαντική πρόταση. Οι 27,28/8ου είναι πιεσμένοι από οικογενειακά προβλήματα που τους είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν ενώ οι 9 και 10/9ου έχουν την τύχη με το μέρος τους σε ότι και αν κάνουν. Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτερες μέρες για όλους.

Ζυγός

Ο Ερμής από το Σκορπιό σε συνδυασμό με τον  Ήλιο εκεί διευκολύνει τις επαφές και τις συναλλαγές  που έχετε με τον κόσμο κάνοντας αποδοτικές τις επαγγελματικές σας κινήσεις ενώ παράλληλα  θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας Οι 6 και 10/10ου ρίξτε τους τόνους και προσαρμοστείτε με τα νέα δεδομένα είτε σε οικογενειακό επίπεδο είτε σε διαπροσωπικό όσων αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Η εβδομάδα ξεκινά με οικογενειακές υποχρεώσεις που πρέπει να ταχτοποιήσετε ενώ η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι καλύτερες μέρες να δείτε φίλους, να βγείτε και να περάσετε όμορφα ότι και αν κάνετε.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Περνώντας ο Ερμής στο ζώδιο σας θα σας δώσει όρεξη να αναλάβετε δράση και να κινηθείτε δυναμικά προς τους στόχους σας.  Θα  γίνετε πιο κοινωνικοί και οι φίλοι θα έχουν προτεραιότητα για εσάς αυτό το διάστημα ενώ φαίνεται πως δεν θα δασκαλευτείτε να γίνεται συμπαθείς στον κοσμο κερδίζοντας εντυπώσεις και κάνοντας τους με τον  ευέλικτο και ευφάνταστο λόγο σας να στηρίζουν τις επιλογές και τη δράση σας οικονομικά και όχι μόνο. Τρίτη και Τετάρτη έχετε κοινωνικές ή οικογενειακές υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να αναβάλλεται αλλά δεν θα περάσετε και άσχημα.

Τοξότης

Διανύεται ένα διάστημα πολύ ευνοϊκό για την πραγμάτωση των φιλοδοξιών σας. Ο Ερμής από τον Σκορπιό και σε συνδυασμό με τον Ήλιο εκεί θα σας δώσει χρόνο να ρίξετε τους τόνους και να μπείτε σε μια κατάσταση απολογισμού των πεπραγμένων σας, να αξιολογήσετε καταστάσεις και να επαναπροσδιορίσετε στόχους. Οι 26, 27/11ου είναι πιεσμένοι, αγχωμένοι για τις εξελίξεις οικονομικών ή  άλλων  θεμάτων που τους αφορούν. Η Δευτέρα ξεκινά βρίσκοντας σας πιο εσωστρεφείς και καχύποπτους  προς τους άλλους απ΄ ότι συνήθως ενώ από την  Τρίτη και  Τετάρτη είναι και οι καλύτερες μέρες για όλους η διάθεσή σας ανεβαίνει και βρίσκετε τον καλό σας εαυτό.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Η οξύτητα που διακατέχει το μυαλό σας αυτό το διάστημα είναι άκρως βοηθητική για σπουδαστικά θέματα στους νεότερους και για συμβόλαια, συμφωνίες, συνεργασίες στους μεγαλύτερους. Εκμεταλλευτείτε  τους νέους κύκλους γνωριμιών  που θα ανοίξουν μπροστά σας με το πέρασμα του Ερμή στον Σκορπιό διότι κάποιες από τις καινούριες σας γνωριμίες μπορεί να έχουν ειδικές γνώσεις ή σπουδαία θέση που να σας ανοίξουν πόρτες επαγγελματικά. Οι 4 και 8/1ου αποφύγετε κόντρες και προσέξτε με τα οικονομικά σας ενώ οι 9/1ου έχετε την τύχη με το μέρος σας σε ότι και αν κάνετε.  Παρασκευή και  Σάββατο οι καλύτερες μέρες για όλους.

Υδροχόος

Φαίνεται πως διανύεται ένα διάστημα που τα οικονομικά σας είτε μέσω του/της συντρόφου είτε από ανεξάρτητες από την δουλεία πηγές εσόδων έχουν μια καλυτέρευση. Αυτό θα βοηθήσει να πραγματοποιήσετε κάποιες μικρές αγορές ή κάτι άλλο που έχετε κατά νου και στοιχίζει. Με το πέρασμα του Ερμή στο Σκορπιό θα βάλετε σε τάξη επαγγελματικά θέματα και θα ταχτοποιήσετε  εκκρεμότητες  που δεν σας αφήνουν να προάγεται τα θέλω σας καθώς και οικονομικά σας  συμφέροντα. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με τις σημαντικές της ζωή σας σχέσεις και συνεργασίες.

 

 

Ιχθείς

Η εύνοια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας είναι αναμενόμενη αυτό τον καιρό με την πολυαστρία στον 7ο οίκο σας.. Το πέρασμα του Ερμή στο Σκορπιό δίνει άνοιγμα στο μυαλό σας και σε συνδυασμό και με τον Ήλιο εκεί σας βοηθούν να μπορείτε να βλέπετε πολυεπίπεδα ένα θέμα και να το αντιμετωπίζετε εύστοχα και άμεσα. Ακόμα  αφορά σε συντροφικά θέματα βοηθά σχέσεις με ανθρώπους που αγαπάτε.. Αυτόν τον καιρό θα ευνοούνται τα ταξίδια, οι σπουδές για τους νεότερους, ζητήματα νομικής φύσεως καθώς και συμβόλαια, υπογραφές . Οι 23 και 24/2ου είναι οι πιο πιεσμένοι απ΄ όλους από προβλήματα που κρατούν από παλιά και τα γνωρίζουν.  Δευτέρα, Παρασκευή και Σάββατο είναι καλές μέρες να τις περάσετε συντροφικά με ανθρώπους που αγαπάτε.

 

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα