Το προφίλ της εβδομάδας 9 έως 15 Ιαν 2017, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Πώς προβλέπεται το “Ψηφιακό Μέλλον της Ευρώπης”; Οι απαντήσεις στο φετινό Digital World Summit Greece

Η εθνική πλατφόρμα διαλόγου για τη διακυβέρνηση των νέων τεχνολογιών υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Δήμου Αθηναίων, Digital

Διαβάστε περισσότερα...
Shaping the future of AI: Το ετήσιο συνέδριο του Digital World Summit Greece, στις 28 Μαΐου, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών

Shaping the future of AI: Το ετήσιο συνέδριο του Digital World Summit Greece, στις 28 Μαΐου, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών

Το Digital World Summit Greece, η εθνική πλατφόρμα διαλόγου για τη διακυβέρνηση των νέων τεχνολογιών που τελεί υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών και του

Διαβάστε περισσότερα...

Αναλυτικές προβλέψεις  και αναλύσεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 9 έως 15  Ιανουαρίου 2017, από τον Πέρρη Κρητικό

zodia

Κριός

Ο παρορμητισμός και η υπερβολή στην δράση και τις αντιδράσεις χαρακτηρίζει αυτό το 7ήμερο. Ιδιαίτερα για εσάς του 3ου 10ημέρου που σας επηρεάζει έντονα και η πανσέληνος της Πέμπτης αλλά και για όλους γενικά το πλανητικό σκηνικό προτείνει να αφήσετε για την Παρασκευή και το Σάββατο τα όσα σημαντικά έχετε να κάνετε αυτές τις μέρες μία και από την Παρασκευή όλα θα είναι και πιο εύκολα και πιο ευχάριστα για όλους.

Ταύρος

Ακατάλληλες είναι οι μέρες για να διεκδικήσετε ή και για να κοντράρετε απόψεις ειδικότερα με άτομα που έχουν, είτε επάξια είτε συμπτωματικά, καλύτερες θέσεις από εσάς. Ωστόσο αυτό το 7ήμερο μπορείτε να μάθετε πολλά αλλά και να έχετε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες συναντήσεις.. Κρατάτε το καυτό σας στόμα κλειστό και θα κερδίσετε πολλά και γρήγορα αν χαλιναγωγήσετε την τάση σας να τα λέτε έξω από τα δόντια. Η Κυριακή δείχνει να σας πάει περισσότερο σε όλους τους τομείς.

Δίδυμοι

Εντυπωσιακά ξεκινά το 7ήμερο αυτό και σας βρίσκει γεμάτους διάθεση να κάνετε πολλά σε γρήγορους χρόνους ..  Η τύχη θα είναι με τους 13 Ιουνίου σε όλους τους τομείς .. Οι περισσότεροι θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα που τόσο λόγω των όψεων του Ήλιου με Δία και Ουρανό όσο και λόγω της πανσελήνου θα σας βγάζει ξαφνικά νέα μα και έξοδα που δεν είχατε προϋπολογίσει. Οι γεννημένοι 1η Ιουνίου εύκολα μπορούν τις μέρες αυτές σαν κάνουν λάθη για αυτό ας είναι επιφυλακτικοί απέναντι σε ότι δείχνει ευκαιρία.

Καρκίνος

Οι μέρες σας βρίσκουν σε μία πολύ δυναμική φάση.. Πολλοί είστε έτοιμοι για όλα και αν κάπου χρειάζεται μπορείτε ακόμα και να τραβήξετε σχοινιά στα άκρα καθώς τόσο ο Άρης από τους Ιχθείς όσο και η Αφροδίτη σας κάνει να νοιώθετε δυνατοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ακόμα και τους φόβους σας. Οι μέρες δείχνουν να κορυφώνουν αιτίες διαφωνιών σε σχέσεις και συνεργασίες των γεννημένων 13 Ιουλίου όμως  είναι πολλοί οι καρκίνοι που θα περάσουν όμορφα αυτήν την εβδομάδα για διάφορε αιτίες.

Λέων

Επαγγελματικές θα είναι οι εντάσεις που θα προκαλέσουν οι όψεις του Ήλιου με Δία – Ουρανό μα και η Πανσέληνος της Πέμπτης. Την Πέμπτη γενικά να προσέχετε ακόμα και τις οικονομικές ή τις συναισθηματικές σας αποφάσεις καθώς εύκολα μπορείτε να οδηγηθείτε σε λάθος συμπεράσματα και λάθος κινήσεις. Όλα θα είναι καλύτερα για εσάς και σε όλους τους τομείς από την Παρασκευή και μετά για αυτό ότι σημαντικό έχετε να κάνετε μεταθέσετε το  για το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Παρθένος

Έντονες συναισθηματικές μεταπτώσεις και αιτίες που μπορούν να σας ανεβάσουν μα και να σας ρίξουν σε λίγη ώρα συναισθηματικά χαρακτηρίζουν αυτό το περίεργο 7ήμερο ιδιαίτερα για εσάς του 3ου 10ημέρου του ζωδίου. Πιο προσεχτικοί να είστε οι 15 και 16 Σεπτεμβρίου που θα αντιμετωπίσετε περισσότερα δύσκολα από ότι οι άλλοι τις μέρες αυτές. Οι όψεις του Ήλιου με Δία – Ουρανό μα και η Πανσέληνος της Πέμπτης ωστόσο θα μπορούσαν ακόμα και μέσα από εντάσεις να ξεκαθαρίσουν μία θαμπή κατάσταση και μία παρεξήγηση.

Ζυγός

Δευτέρα και Τρίτη δείχνουν να είναι οι πιο αποδοτικές μέρες της εβδομάδας σε όλους τους τομείς. Οι όψεις του Ήλιου με Δία – Ουρανό μα και η Πανσέληνος της Πέμπτης ίσως να κάνει περισσότερο απερίσκεπτες τις κινήσεις μα και τις αποφάσεις κυρίως των γεννημένων το 3ο 10ήμερο του ζωδίου. Μπορεί να περνάτε μία περίοδο εύνοιας που να σας σώζει στο παραπέντε από παντού ως τόσο ίσως δεν πρέπει να κινήστε ακραία και απερίσκεπτα αυτόν τον καιρό σαν κυνηγοί της χαράς και της διασκέδασης.

Σκορπιός

Οι όψεις του Ήλιου με Δία – Ουρανό μα και η Πανσέληνος της Πέμπτης δείχνουν να λειτουργούν ευεργετικά για εσάς καθώς ακόμα και μέσα από εντάσεις ή αντιθέσεις τελικά θα έρθετε πιο κοντά σε στόχους σας είτε αυτοί είναι επαγγελματικοί είτε συναισθηματικοί. Πολλοί Σκορπιοί κυρίως γεννημένοι 30/10ου ως και 6 /11ου έχετε να περιμένετε μία θετική εξέλιξη, ένα ευχάριστο μήνυμα , μία σημαντική πρόσκληση  ή ακόμα και μία γνωριμία αν είστε μόνοι τις μέρες αυτές. Η Τετάρτη και η Πέμπτη σας δίνουν τον τρόπο να ξεχωρίσετε αλλά και να κερδίσετε γενικά.

Τοξότης

Νευρικότητα στους οικογενειακούς σας χώρους μα και στριμώγματα οικονομικής φύσης δίνουν οι μέρες στους 8 ως και 14 Δεκεμβρίου.  Οι όψεις του Ήλιου με Δία – Ουρανό μα και η Πανσέληνος της Πέμπτης διογκώνει οικονομικές κυρίως ανασφάλειες χωρίς να αποκλείετε να γεννήσει και νέα έξοδα καθώς  επηρεάζει αρνητικά τις πηγές των εσόδων σας. Όλα πιο καλά για όλους από τη Παρασκευή και μετά που ξεκινά το πιο ευχάριστο 3ήμερο της εβδομάδας για όλους.

Αιγόκερως

Οι δύσκολες όψεις του Ήλιου με Δία – Ουρανό μα και η Πανσέληνος της Πέμπτης απέναντι από το ζώδιό σας,  σας επηρεάζουν πολύ τις μέρες αυτές όλους, μα περισσότερο εσάς του τέλος του 2ου και των αρχών του 3ου 10ημέρου του ζωδίου σας. Μόνο η Κυριακή δείχνει να σας βοηθά να είστε χαλαροί και το πέρασμα του Ερμή ξανά στο ζώδιο σας που θα ξεμπλοκάρει σιγά σιγά από την ερχόμενη εβδομάδα κολλημένα επαγγελματικά θέματα.

Υδροχόος

Αιτίες συναισθηματικής αναστάτωσης φέρνουν οι όψεις του Ήλιου με Δία – Ουρανό μα και η Πανσέληνος της Πέμπτης στους περισσότερους αν και στις πιο πολλές περιπτώσεις διογκώνετε χωρίς ειδική αιτία θέματα και αφήνετε να σας επηρεάζουν καταστάσεις που δεν δείχνουν να αποτελούν κίνδυνο για εσάς. Θετικός δρόμος διεξόδου ανοίγει για τους γεννημένους 11/2ου που έχουν τρόπο να κινηθούν απελευθερωμένοι από άγχη τις μέρες αυτές. Δευτέρα και Τρίτη οι πιο καλές μέρες για όλους.

Ιχθείς

Η Αφροδίτη δίνει επιβεβαίωση προσωπική και συναισθηματική όπως και μίας μορφής κέρδος στους γεννημένους 25/2ου ως και 3 /3ου .  Οι όψεις του Ήλιου με Δία – Ουρανό μα και η Πανσέληνος της Πέμπτης από τον φιλικό για εσάς χώρο του Καρκίνου μπορεί να φέρει μεν κάποιες αντιπαραθέσεις αλλά τελικά θα καταφέρει να σας φέρει ουσιαστικότερα πιο κοντά σε άτομα που αγαπάτε. οι μέρες γεννούν έξοδα που πρέπει να αποφύγετε.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα