Το προφίλ της εβδομάδας 7 ως 13 Αυγούστου 2017, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Τι κρύβουν οι εκλείψεις του Αυγούστου και οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 7 έως 13 Αυγούστου από τον Πέρρη Κρητικό

Κριός

Η έκλειψη της Δευτέρας δεν δείχνει να σας προβληματίζει ιδιαίτερα .. η επιρροή της μάλλον θα βοηθήσει να έχετε πραγματική και όχι εικονική αντίληψη των προθέσεων και των συναισθημάτων ατόμων που σας περιβάλλουν. Οι μέρες δίνουν ευχάριστες εκπλήξεις σε εσάς του β 10ημέρου και η εβδομάδα μάλλον θετική θα είναι τόσο για τις σχέσεις όσο και για τις επιδιώξεις σας. Από την Παρασκευή ξεκινούν και οι ποιο ευνοϊκές μέρες για όλους.

Ταύρος

Η έκλειψη της Δευτέρας θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια μία οικογενειακή διαφωνία αλλά να γίνει και η αιτία να ξεκαθαρίσει ένα θαμπό τοπίο και να επαναπροσδιοριστούν οι σχέσεις σας με τους δικούς σας προς το συμφέρον σας τελικά. Τους  31/4ου και 1,2/5ου θα τους εκπλήξει η επανεκκίνηση μίας σχέσης ή ένα νέο – επικοινωνία που θα ξεκινά εκ νέου μία κατάσταση που θεωρούσαν τελειωμένη. Οι μέρες γενικά δείχνουν καλές και πριν κλείσει η εβδομάδα θα έχετε τακτοποιήσει πολλά θέματα .

Δίδυμοι

Τα όποια εμπόδια σας φέρει η έκλειψη της Δευτέρας θα σας βγουν τελικά σε καλό. Ακόμα  θα σας κάνει πιο διπλωμάτες όταν προασπίζεστε ιδέες ή συμφέροντά σας και θα σας δείχνει τα όρια που δεν πρέπει να ξεπερνάτε για να είστε κερδισμένοι. Οικονομικά η εβδομάδα μπορεί να δώσει ένα κέρδος ή και μία βοήθεια σε πολλούς . Πιο τυχεροί όλων οι γεννημένοι 9 Ιουνίου που θα έχουν μία ειδική αιτία χαράς και που μπροστά τους ανοίγει ένας δρόμος που μπορεί αν τον ακολουθήσετε να βελτιώσετε ένα σημαντικό τομέα της ζωής σας.

Καρκίνος

Η έκλειψη της Δευτέρας θα σας αγχώσει για γνωστά οικονομικά θέματα.. Θα σας μάθει πώς κάποιες στιγμές προς χάριν του συμφέροντος θα πρέπει να κάνετε και κινήσεις η και υποχωρήσεις που μπορεί να σας πιέζουν ψυχολογικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην αφήνετε την κτητικότητα να σας κάνει παράλογα απαιτητικούς από τους άλλους. Κατά τα λοιπά η εβδομάδα θα δώσει σε πολλούς γεννημένους 30/6ου ως και 7/7ου μία συναισθηματική ικανοποίηση και σε όλους ένα καλό τριήμερο Τετάρτη ως και Παρασκευή  για να νοιώσετε όμορφα .

Λέων

Η έκλειψη της Δευτέρας απέναντι από το ζώδιό σας θα δώσει συναισθηματικές εντάσεις και ίσως προβληματίσει πρόσκαιρα σχέσεις σας με άτομα που ή δεν συμμερίζονται ή δεν μπορούν να διαβάσουν τις πραγματικές σας ανάγκες και αγωνίες. Όμως η επιρροή της περνά ουσιαστικά ανώδυνα και οι επόμενες μέρες θα βρουν τρόπο να σας ηρεμίσουν ψυχολογικά και από το απόγευμα της Παρασκευής και μετά να έχετε βρει στο 100% τον καλό και αισιόδοξο εαυτό σας.

Παρθένος

Η έκλειψη της Δευτέρας θα παίξει με την ψυχολογία σας και θα βγάλει στην επιφάνεια παράπονα και ανεκπλήρωτες επιθυμίες σας. Σημαντική θα είναι η θετική παρουσία φίλων τις μέρες αυτές που δεν θα σας αφήσουν να νοιώσετε μόνοι και με εξαίρεση τους γεννημένους 14 Σεπτέμβρη που θα έχουν άλυτα προβλήματα και άγχη οι υπόλοιποι θα βρείτε γρήγορα τις ισορροπίες σας. Κάποιοι θα δεχθείτε την καλή διαμεσολάβηση ενός φιλικού ατόμου που μπορεί είτε με συμβουλή είτε με μία του παρέμβαση να ηρεμίσει μία ένταση σας.

Ζυγός

Η έκλειψη της Δευτέρας χρειάζεται προσεχτικούς χειρισμούς καθώς το εύκολο είναι να ψυχρανθείτε με τον άνθρωπό σας εξ αιτίας φίλων αλλά και τις αυξημένης κοινωνικότητάς σας που θα μπορούσε να παρεξηγηθεί.  Αυτόν τον καιρό εύκολα παρασύρεστε σε υπερβολές και χάνετε την αίσθηση του μέτρου. Η κίνησή σας θα μπορούσε να στοιχίσει ακόμα και μία σημαντική χαμένη ευκαιρία που έχει παρουσιαστή στην ζωή πολλών από εσάς αυτόν τον καιρό.

Σκορπιός

Η έκλειψη της Δευτέρας στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σας κάνει να νοιώσετε καταπιεσμένοι από υποχρεώσεις και πιθανά να σας φέρει σε κόντρες με αυτούς που θεωρείτε υπεύθυνους για αυτήν την πίεση. Όμως αν αφήσετε την δύσκολη Δευτέρα να περάσει θα δείτε ότι η εβδομάδα όχι μόνο κακή δεν είναι αλλά από την Τετάρτη σας δίνει ότι χρειάζεστε για να νοιώσετε χαρούμενοι μαζί με χρόνο για να ασχοληθείτε περισσότερο με ότι αγαπάτε. Πιο ευνοημένοι οι 31/10ου ως και 7/11ου που μέχρι την Κυριακή έχουν μία ειδική αιτία ψυχολογικής και συναισθηματικής ανόδου.

Τοξότης

Η έκλειψη της Δευτέρας μπορεί να σας αγχώσει . Θα έχετε πολλά να κάνετε, ίσως ξεχάσετε κάποια μικρά μα σημαντικά για άλλους πράγματα και γενικά θα κάνει στο ξεκίνημα της εβδομάδας πιο δύσκολη την επικοινωνία με άτομα που αγαπάτε και ίσως σας γεννήσει και κάποιες υποψίες ή αμφιβολίες που γρήγορα όμως θα περάσουν καθώς η εβδομάδα θα στρώσει από την Τετάρτη και εσάς ειδικά θα σας δώσει ένα εκπληκτικό 3ήμερο από την Παρασκευή για να απολαύσετε ίσως τις πιο καλές μέρες του Αυγούστου.

Αιγόκερως

Η έκλειψη της Δευτέρας κορυφώνει την ένταση που εδώ και καιρό σας έχουν δημιουργήσει οικονομικές ή συναισθηματικές σας ανασφάλειες. Καλό θα ήταν Δευτέρα και Τρίτη να αποφύγετε δηλώσεις αλλά και δύσκολες συζητήσεις και να περιμένετε την Τετάρτη που βοηθά και εσάς και την συνεννόηση με τους γύρω σας.           Μάλιστα η εβδομάδα όπως θα εξελιχθεί τελικά θα μπορούσε να βελτιώσει ουσιαστικά το κλίμα στις σχέσεις σας και να καλύψει τις όποιες ανασφάλειές σας.

Υδροχόος

Η έκλειψη της Δευτέρας δίνει δύσκολο το ξεκίνημα της εβδομάδας κυρίως σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας γάμους κλπ καθώς οι άλλοι θα θέλουν να σας επιβάλουν τις απόψεις τους με ένα όχι κομψό τρόπο και αυτό θα θυμώσει πολλούς και κυρίως τους γεννημένους το 2ο 10ήμερο του ζωδίου. Όμως από την Τετάρτη το κλίμα θα ευνοεί και εσάς και τα θέλω σας καθώς ακόμα και δύσκολα θα περάσετε τελικά τα δικά σας αιτήματα. Οι 7/2ου μπορούν να είναι πιο κερδισμένοι σε όλους τους τομείς. Η τύχη είναι μαζί τους και έχουν λόγους να μην φοβηθούν ακόμα και την σύγκρουση με τους άλλους.

Ιχθείς

Η έκλειψη της Δευτέρας θα σας θυμίσει εκκρεμότητες που έχετε αφήσει πίσω, κάποιους θα σας αδιαθετήσει  και θα σας χαλάσει ως και την Τρίτη την διάθεση. Από την Τετάρτη όμως η εβδομάδα θα δείξει το καλό της πρόσωπο και είστε πολλοί εσείς που θα περάσετε τελικά πολύ καλά τις μέρες αυτές. Πιο ευνοημένοι οι γεννημένοι 26/2ου ως και 5 Μαρτίου που θα πάρετε συναισθηματικές χαρές ενώ κάποιοι μόνοι – νες θα βρεθείτε πολύ κοντά σε ένα πρόσωπο που μπορεί να σας συγκινήσει συναισθηματικά.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα