Το προφίλ της εβδομάδας 31 Οκτωβρίου 2016 έως 6 Νοεμβρίου 2016, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Τι θα φέρει η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου αστρολογικά σε όλα τα ζώδια; Αναλυτικές προβλέψεις από τον Πέρρη Κρητικό και για όλο το μήνα Νοέμβριο

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί στο ξεκίνημα της εβδομάδας οι περισσότεροι να είστε κλεισμένοι σε σκέψεις και γενικά προβληματισμένοι και καχύποπτοι με εξελίξεις , όμως από την Τετάρτη ξεκινά ένα καλό 2ήμερο για εσάς που βοηθά να ξεφύγετε από τα άγχη σας αλλά και να κινηθείτε πιο ευέλικτα και διπλωματικά. Τις μέρες αυτές οι 6ως και 13/4ου θα έχετε μία καλή εξέλιξη , γνωριμία ή και ένα οικονομικό ή συναισθηματικό κέρδος. Όλοι οι υπόλοιποι όμως κινηθείτε επιφυλακτικά καθώς το διάστημα δεν βοηθά απόλυτα τα σχέδιά σας. Όλοι το Σαββατοκύριακο μα και γενικά φροντίστε να είστε ..( εντάξει ) απέναντι σε κοινωνικές υποχρεώσεις και μην δίνετε λαβή για σχόλια με την αδιάφορη προς τις υποχρεώσεις αυτές στάση σας.
ΤΑΥΡΟΣ
Οι μέρες βοηθούν να υπάρχει μία καλή ισορροπία τόσος στις συνεργασίες όσο και στις σχέσεις σας. Ακόμα και αν δεν το νοιώθετε χειροπιαστά στην δουλειά αυτά που τώρα στήνετε θα αποδώσουν. Ωστόσο δείχνετε και σωστά ότι δεν είστε διατεθειμένοι να ξεχάσετε άτομα και συμπεριφορές που σας ενόχλησαν στο πρόσφατο παρελθόν. Αυτός είναι και ο λόγος που θα είστε γενικά επιφυλακτικοί και καχύποπτοι αλλά και που θα επιδιώξετε να αποκτήσετε την δική σας .. ( κλίκα) για να ξέρετε τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας. Από την Παρασκευή ξεκινά το πιο καλό 3ήμερο της εβδομάδας για εσάς.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Όλα δείχνουν να μπαίνουν σε μία καλή σειρά και οι μέρες απαλλαγμένες από τις εντάσεις του χθες σας αφήνουν χρόνο να κάνετε ή να ολοκληρώσετε ότι έχετε κατά νου χωρίς να βγαίνουν μπροστά σας ξαφνικά εμπόδια και κολλήματα. Μεγάλοι τυχεροί αυτών των ημερών οι γεννημένοι 2και 3 του Ιουνίου που μετά από μία περίοδο πιέσεις έχουν μπροστά τους μία ευκαιρία ζωής που θα μπορούσε να είχε διάφορα πρόσωπα όπως πχ μία σημαντική πρόταση μία τύχη μία εξαιρετική γνωριμία ή και ένα κέρδος που σας βγάζει από τα αδιέξοδα.. Όμως οι 5,6/6ου θα πιεστείτε από τις αυξημένες απαιτήσεις των άλλων τις μέρες αυτές και πιθανά θα βρεθείτε σε δύσκολα διλλήματα..
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θεαματικές θα είναι οι εξελίξεις τις μέρες αυτές στην ζωή των γεννημένων το 2ο 10ήμερο του ζωδίου καθώς τα μηνύματα που θα πάρετε θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς τόσο σε ότι αφορά συναισθηματικά όσο και σε ότι αφορά επαγγελματικά θέματα. Όμως και γενικότερα οι μέρες δείχνουν να επιβραβεύουν τις προσπάθειες όσων πεισματικά επιμένουν και προσπαθούν να ξεχωρίσουν μέσα σε ένα αντίξοο και ανταγωνιστικό περιβάλλον. Η εβδομάδα ξεκινά με τις καλύτερες για εσάς προοπτικές και το θετικό της κλίμα βοηθά σε όλες τις δραστηριότητες και τις βλέψεις σας.
ΛΕΩΝ
Οι μέρες μέχρι την Κυριακή θα φέρουν κάποια συναισθηματική χαρά ή και προσωπική επιβεβαίωση στους γεννημένους 8ως και 16 Αυγούστου. Ακόμα τις μέρες αυτές θα ασχοληθείτε πολύ με το σπίτι και τους δικούς σας ανθρώπους ενώ ενδέχεται λόγο ενός γεγονότος να βρεθείτε σε ένα οικογενειακό μάζεμα και να αναθερμάνετε σχέσεις με άτομα που έχετε καιρό να δείτε. Ξεχωριστές δείχνουν η Τετάρτη και η Πέμπτη που σας δίνουν τον χρόνο και την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με αυτά που εσείς αγαπάτε. Γενικά οι μέρες αυτές θα δώσουν καλά αποτελέσματα και καλή διάθεση σχεδόν σε όλους.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν εξαιρέσουμε τους γεννημένους 7και8 Σεπτεμβρίου που θα έχουν δυσκολίες ίσως και λύπες για διάφορες αιτίες , για τους πολλούς οι θετικές όψεις των ημερών μπορούν να σας κάνουν περισσότερο αισιόδοξους στο ξεκίνημα αυτού του μήνα. Οικονομικά πολλοί είστε αρκετά κοντά ή έχετε πετύχει μία ισορροπία ενώ οι περισσότεροι έχετε βρει τον τρόπο να κινήστε πιο ευέλικτα και να μιλάτε πιο διπλωματικά ώστε χωρίς εντάσεις να επιτυγχάνετε τους σκοπούς σας. Για πολλούς οι μέρες αυτές φέρνουν ενδιαφέρουσες προσκλήσεις , πολλοί μπορείτε να κάνετε μία μικρή αλλά αναζωογονητική φυγή και οι πιο πολύ θα μάθετε ενδιαφέροντα νέα. Το Σ/Κ σας δίνει τον χρόνο και την δυνατότητα να είστε κοντά σε ότι αγαπάτε.

inspirational
ΖΥΓΟΣ
Όσοι είστε γεννημένοι 4και 5 Οκτώβρη τις μέρες αυτές πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά καθώς μία δυνατή πρόταση ή γενικά μία ευκαιρία ανόδου πλησιάζει την ζωή σας προσφέροντας σας την ευκαιρία να αλλάξετε προς το καλύτερο τα ως τώρα δεδομένα σε ένα σημαντικό τομέα της ζωής σας. Γενικότερα όμως οι καλές όψεις των ημερών βοηθούν και όλους τους άλλους Ζυγούς να έχουν μία καλή και αποδοτική εβδομάδα. Μα και ο οικονομικός τομέας παρουσιάζει μία θετική κινητικότητα που μπορεί να σας δώσει πολύτιμες ανάσες και να σας διώξει μεγάλο μέρος από τα οικονομικά σας άγχη.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το θετικό αυτής της βδομάδας είναι οι αυξημένες πιθανότητες να έχετε ένα ξαφνικό ή και τυχερό έσοδο που μπορεί να μην σας λύνει τα χέρια αλλά σας ανακουφίζει αρκετά. Παράλληλα η θετικότητα των όψεων αυτών των ημερών κατασιγάζει ανησυχίες σας σε σχέση μα αισθηματικά θέματα και καλύπτει τις απαιτήσεις σας. Πολλοί του 2ου 10ημέρου θα έχετε την δυνατότητα να προωθήσετε είτε τις απόψεις σας είτε να κάνετε ένα βήμα προόδου στα επαγγελματικά σας. Μόνο το Σάββατο έχετε λόγους να είστε πιο προσεχτικοί στις κινήσεις τα λόγια και γενικά καθώς η μέρα μπορεί να βγάλει κολλήματα από το πουθενά όπως και παρεξηγήσεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Παρ όλο που για διάφορους λόγους είστε αναγκασμένοι σε κάποιο τουλάχιστον τομέα να λειτουργείτε σε αντίθεση με την εξωστρεφή φύση σας παρασκηνιακά ή κρυφά αυτόν τον καιρό , οι μέρες προσφέρουν αιτίες χαράς συναισθηματικής προόδου μα και προσωπικής επιβεβαίωσης σε όλους τους από 8 ως και 15/12ου γεννημένους. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι οι μέρες που βοηθούν περισσότερο τις επιδιώξεις σας και σας κάνουν πιο αισιόδοξους ενώ οι θετικές όψεις τις εβδομάδας βοηθούν ώστε γενικά να έχετε το αίσθημα της ικανοποίησης από τις εξελίξεις γενικότερα. Μόνο το Σάββατο να είστε προσεκτικοί στις αγορές και γενικά στην διαχείριση του χρήματος καθώς ή μέρα σας οδηγεί σε λάθη αλλά και σας βγάζει έξοδα από το πουθενά.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυξημένη κοινωνικότητα έχουν οι μέρες για όλους μα περισσότερο για εσάς του 2ου 10ημέρου που θα μιλήσετε με πολύ κόσμο και με κάποιους που σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα η συμφέροντα. Ακόμα και όσο η Αφροδίτη θα τρέχει στον χώρο του Τοξότη ανοίγει τον δρόμο σε πολλούς Αιγόκερους να βρουν μία κρυφή αιτία χαράς ξεκούρασης μα και φυγής από την ρουτινιάρικη καθημερινότητα αυτόν τον καιρό. Οι μέρες με εξαίρεση το Σάββατο που μπορεί να φέρει στην επιφάνεια γνωστές από καιρό εντάσεις και προβλήματα στους 6και 12 /1ου δείχνουν να σας βοηθούν ώστε να έχετε όλοι μία καλή εβδομάδα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όλοι οι από 5 ως και 12 /2ου θα έχετε τις μέρες αυτές μία ευχάριστη συνάντηση με ένα φιλικό άτομο ή και μία ενδιαφέρουσα πρόσκληση. Οι μέρες δίνουν μία μεγάλη ικανοποίηση , μία πρόταση , μία γνωριμία ή ακόμα και ένα άγγιγμα τύχης στην ζωή των γεννημένων 31/1ου και 1/2ου που μπορούν για κάποιο λόγο να αισθανθούν απελευθερωμένοι από ένα άγχος – πρόβλημα που τους βάραινε εδώ και καιρό.. Μόνο το Σάββατο μπορούν να υπάρξουν λόγοι για παρεξηγήσεις ή αιτίες ικανές να σας ρίξουν την διάθεση . Την ίδια μέρα θα έχετε και πιο ευαίσθητη υγεία.
ΙΧΘΕΙΣ
Μέρα την μέρα από την περασμένη εβδομάδα όλα δείχνουν να μπαίνουν σε μία καλή σειρά και λογικά έχετε αιτίες για να είστε περισσότερο ήσυχοι ή και αισιόδοξοι στο ξεκίνημα του Νοέμβρη. Οι 27/2ου ως και 4/3ου είστε σε μία εβδομάδα που σας επιτρέπει να κλείσετε με τον καλύτερο τρόπο εκκρεμότητες επαγγελματικές – φορολογικές κλπ για αυτό εκμεταλλευτείτε τις μέρες. Δευτέρα και Τρίτη δείχνουν να είναι πιο καλές για ότι θέλετε να πάει καλά και ανεμπόδιστα ενώ οικονομικά πιο αποδοτικές είναι η Τετάρτη και η Πέμπτη. Το Σάββατο αποφύγετε παρεξηγήσεις και μην δίνετε συνέχεια σε συζητήσεις που γεννούν ένταση.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα