Το προφίλ της εβδομάδας 29/8ου ως 4/9ου 2016, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Πώς προβλέπεται το “Ψηφιακό Μέλλον της Ευρώπης”; Οι απαντήσεις στο φετινό Digital World Summit Greece

Η εθνική πλατφόρμα διαλόγου για τη διακυβέρνηση των νέων τεχνολογιών υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Δήμου Αθηναίων, Digital

Διαβάστε περισσότερα...
Shaping the future of AI: Το ετήσιο συνέδριο του Digital World Summit Greece, στις 28 Μαΐου, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών

Shaping the future of AI: Το ετήσιο συνέδριο του Digital World Summit Greece, στις 28 Μαΐου, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών

Το Digital World Summit Greece, η εθνική πλατφόρμα διαλόγου για τη διακυβέρνηση των νέων τεχνολογιών που τελεί υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών και του

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Πέρρης Κρητικός αναλύει και παρουσιάζει τις προβλέψεις του για την εβδομάδα 15 ως 21 Αυγούστου για όλα τα ζώδια.

Κριός
Αυτήν την εποχή και μέχρι τις 23 Σεπτέμβρη, μπορείτε να κάνετε με περισσότερη ευκολία τις δουλειές τις καθημερινότητας υπολογίζοντας στην βοήθεια των γύρω σας. Σε αυτό βοηθά η Αφροδίτη από τον Ζυγό που περνά στο ξεκίνημα της εβδομάδας δίνοντας και μία περίοδο που ευνοεί στο ζέσταμα συντροφικών σχέσεων. Η νέα Σελήνη και η έκλειψη Ηλίου όμως δεν βοηθά τα επαγγελματικά σας θέματα και μία συζήτηση που μπορεί να μην καταλήξει πουθενά. Παράλληλα φέρνει τεχνικά εμπόδια στην πραγμάτωση κάποιου επαγγελματικού σας σχεδίου.
Ταύρος
Η Αφροδίτη από τον Ζυγό θα βοηθήσει όλον τον δύσκολο Σεπτέμβρη επαγγελματικές μα και οικονομικέ σας υποθέσεις. Ο Ερμής γυρνά ανάδρομος μπερδεύει τα συναισθηματικά σας θέματα, ενώ τόσο η νέα Σελήνη όσο και η έκλειψη του Ήλιου σε συνδυασμό με τις αρνητικές όψεις του Ήλιου με Κρόνο και Ποσειδώνα θα κάνουν άνω κάτω την ζωή σας καθώς θα βρεθείτε σε διλήμματα και θα νοιώσετε πώς είναι αδύνατον να πάρετε αποφάσεις και να ξεχωρίσετε πια είναι η επιλογή που πρέπει και σας συμφέρει να κάνετε σε ένα φλέγον θέμα… Τα προσωπικά σας θα σας απασχολήσουν πολύ όπως και άτομα της καρδιάς σας γενικά ιδιαίτερα εσάς των τελευταίων ημερών .
Δίδυμοι
Η Αφροδίτη περνά στον φιλικό σας Ζυγό και αυτό θα φέρει αιτίες να γίνει πιο ενδιαφέρουσα η προσωπική σας ζωή. Αυτήν την εβδομάδα εσείς του Μαίου μπορείτε είτε να αναζωογονήσετε την σχέση σας είτε αν είστε μόνοι να έχετε μία συναισθηματική ευκαιρία. Η νέα Σελήνη και η έκλειψη του Ήλιου σε συνδυασμό με δύσκολες όψεις του Ήλιου δεν βοηθά τους χώρους που ζείτε και τις συνθήκες σε αυτούς αλλά ούτε τις σχέσεις σας με το πρώτο σας συγγενικό περιβάλλον καθώς μπορεί να δημιουργήσει έκρυθμες καταστάσεις που να απορροφήσουν πολύ από τον χρόνο σας.
Καρκίνος
Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό θα φέρει περισσότερη αρμονία στον χώρο του σπιτιού ίσως και εξ αιτίας μίας θετικής παρουσίας – του ερχομού ενός αγαπημένου ατόμου σε αυτόν. Τα οικονομικά και η διαχείριση τους θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα τις πρώτες μέρες του μήνα που θα πέφτουν στο κενό οι προσπάθειές σας να κάνετε τα προγράμματά σας καθώς η έκλειψη νέο φεγγάρι μα και οι αρνητικές όψεις του Ήλιου θα κάνουν θαμπό το επαγγελματικό τοπίο και θα οδηγούν σε αδιέξοδο όποιες προσπάθειες κάνετε μία να πετύχετε μία καλή συμφωνία .
Λέων
Η Αφροδίτη από τον Ζυγό θα κάνει πιο ευέλικτο και διπλωματικό τον λόγο σας, φέρει έναν μήνα γεμάτο προτάσεις, μετακινήσεις, συζητήσεις και προσπαθειών να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που θα γεννήσει η έκλειψη του Ήλιου η νέα Σελήνη και οι δύστροπες όψεις του Ήλιου με Κρόνο και Ποσειδώνα τις μέρες αυτές. Εσείς χωρίς να κάντε σπασμωδικές κινήσεις μπορείτε να διεκδικήσετε μεθοδικά και τελικά να κερδίσετε σε χώρους που υπάρχει ανταγωνισμός. Αυτό το νέο φεγγάρι υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να δείχνει σημεία ανάκαμψης στον οικονομικό τομέα Όμως σε αυτήν την φάση πιθανά θα πρέπει να ξοδέψετε καθώς θα σας βγουν έξοδα που δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε.

bfskinner385025
Παρθένος
Εκτός από αυξημένη κτητικότητα που θα μπορούσε να σας κάνει περισσότερο απαιτητικούς απέναντι στα άτομα που σχετίζεστε η Αφροδίτη από τον Ζυγό και μάλιστα σε δύσκολους καιρούς μπορεί να σας φέρει και κάποια έσοδα είτε από δικούς σας κόπους είτε και ουρανοκατέβατα. Όμως οι μέρες αυτές και Κυρίως από την Πέμπτη και μετά δείχνουν δύσκολες καθώς η έκλειψη το νέο φεγγάρι και οι δύσκολες όψεις που το συνοδεύουν θα σας πιέζουν ψυχολογικά όλους μα περισσότερο εσάς της 2ης και 3η του Σεπτεμβρίου. Αντίθετα οι μέρες δείχνουν πολύ καλές για εσάς των τελευταίων ημερών σε όλους τους τομείς.
Ζυγός
Η Αφροδίτη με το ξεκίνημα του Σεπτέμβρη προσθέτει κάτι παραπάνω που θα σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστικού αυτόν τον καιρό και βοηθά στην επιβεβαίωση πρώτα των γεννημένων τον Σεπτέμβριο και μετά των Ζυγών του Οκτωβρίου. Με την βοήθειά της μπορείτε και να καλυτερεύσετε σχέσεις και να δημιουργήσετε νέες αν είστε μόνοι ενώ το διάστημα βοηθά να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και την εικόνα σας Όμως η έκλειψη, το νέο φεγγάρι της Πέμπτης και οι αρνητικές όψεις που το ακολουθούν θα σας κλείσει σε σκέψεις και προβληματισμούς για όλα όσα σας καίνε αυτόν τον καιρό και δεν δείχνετε ικανοί να τα αντιμετωπίσετε. Η ανάγκη να ανασυγκροτηθείτε και να μαζέψετε δυνάμεις είναι τώρα πιο επιτακτική.
Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη , η έκλειψη και οι αρνητικές όψεις του Ήλιου που την ακολουθούν θα κάνει από τα μισά της εβδομάδας και μετά δύσκολες τις σχέσεις σας με άτομα του φιλικού χώρου και σε πολλές περιπτώσεις θα σας φέρει σε σύγκρουση με μία ομάδα ατόμων του κοινωνικού σας χώρου. Κάποιος φίλος που περιμένατε πολλά από αυτόν θα μπορούσε να πάψει να σας υποστηρίζει , να μεσολαβεί υπέρ σας και να στηρίζει τα σχέδιά σας. Περνώντας και η Αφροδίτη στον Ζυγό και ως τις 23/9ου θα νοιώσετε ότι έχετε λόγους να κλειστείτε στον εαυτό σας είτε για να προστατευτείτε είτε για να κάνετε μία εσωτερική αναδόμηση βάζοντας σε τάξη συναισθήματα αλλά και προτεραιότητες. Παράλληλα το διάστημα έχει αρκετό παρασκήνιο και σε ότι αφορά μία σας συνεργασία και εσείς θα είστε και κτητικοί και ίσως υπερβολικά καχύποπτοι.
Τοξότης
Τ ο πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό θα αυξήσει την κοινωνικότητά σας θα βελτιώσει φιλικές σχέσεις και πιθανά θα γεννήσει και μία νέα φιλία που μπορεί να μείνει. Γενικά αυτό το φθινόπωρο θα γίνετε περισσότερο κοινωνικοί και θα σας μάθει περισσότερος κόσμος.. Το νέο Φεγγάρι , η έκλειψη που το συνοδεύει και ότι αρνητικές όψεις που το ακολουθούν θα φέρουν μία δύσκολη περίοδο σε ότι αφορά οικογενειακές σχέσεις και οικογενειακές οικονομικές συνεργασίες και θα σας αναγκάσει να εργαστείτε σκληρά εργαστούν σκληρά για να ανακτήσετε έσοδα και να κατοχυρώσετε εκ νέου την θέση σας. Οι 2 και 3 Δεκεμβρίου θα είστε οι περισσότερο πιεσμένοι αυτόν τον καιρό.
Αιγόκερος
Η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και αυτό θα φέρει μέσα στον Σεπτέμβριο σε καλύτερη επαγγελματική και οικονομική θέση πολλούς Αιγόκερους. Όμως τις μέρες αυτές η νέα Σελήνη , η έκλειψη και οι αρνητικές όψεις του Ήλιου σας δείχνουν ότι πρέπει να αποφύγετε να κοντράρετε με άτομα που έχουν την δύναμη να ανακόψουν ένα σχέδιο – φιλοδοξία σας. Ακόμα τις μέρες αυτές μην προσπαθήσετε να πείσετε τους γύρω σας για τίποτα και αποφύγετε σοβαρές και δύσκολες συζητήσεις. Μόνο εσείς των τριών τελευταίων ημερών του ζωδίου έχετε την εύνοια να κάνετε κινήσεις επέκτασης και γενικά θα έχετε την τύχη με το μέρος σας σε όλους τους τομείς.
Υδροχόος
Η Αφροδίτη περνά στον φιλικό σας Ζυγό και αυτό θα φέρει μες τον Σεπτέμβρη αιτίες να γίνετε ζεστοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας, να πάρετε χαρές από άτομα που αγαπάτε, να βελτιώσετε προσωπικές σας σχέσεις αλλά και αν είστε μόνοι να έχετε την ευκαιρία για κάτι που έχει την δύναμη να τραβήξει την προσοχή σας. Το νέο φεγγάρι , η έκλειψη και οι κακές όψεις του Ήλιου στα τέλη της εβδομάδας είναι αλήθεια ότι δεν βοηθούν καθώς δείχνουν ότι αυτόν τον καιρό θα σας απασχολήσει ένα θέμα που μπορεί να αφορά μία οικονομική απώλεια , μία στέρηση εσόδων από μια πηγή που σας στήριζε μέχρι τώρα ενώ γύρω σας θα υπάρξει αρκετό παρασκήνιο και εσείς θα πρέπει να φυλαχτείτε από άσπονδους φίλους.
Ιχθείς
Η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και αυτό θα φέρει ως τις 23 /9ου που θα βρίσκετε στον χώρα του 8ου φυσικού σας οίκου αιτίες να γίνετε περισσότερο εσωστρεφείς και να μην ανοίγετε τα χαρτιά σας σε κανέναν καθώς θα υπάρχουν αιτίες κάποιοι να έχετε χάσει την εμπιστοσύνη σας σε άτομα που σας περιβάλουν είτε στην δουλειά είτε στην προσωπική σας ζωή. Το δύσκολο νέο φεγγάρι , η έκλειψη του Ήλιου και οι δύσκολες όψεις που ακολουθούν θα προβληματίσουν πολύ αυτόν τον καιρό συνεργασίες και θα μπορέσουν αν φέρουν ακόμα και μία οριστική ρήξη σε ένα συνεταιρισμό πιθανά και μέσα από δικό σας φταίξιμο και παραλήψεις. Σε αυτήν την φάση προσπαθήστε να είστε όσο περισσότερο τυπικά εντάξει στις υποχρεώσεις σας.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα