Το προφίλ της εβδομάδας 25 ως 31 Ιουλίου 2016, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο με αστρολογικές προβλέψεις και αναλύσεις από τον Πέρρη Κρητικό με το προφίλ της εβδομάδας από 25 ως 31 Ιουλίου 2016

ΚΡΙΟΣ
Ενδιαφέρουσες οι μέρες για τους περισσότερους , καθώς Ήλιος, Αφροδίτη όλη την εβδομάδα μα και ο Ερμής ως και την Παρασκευή από τον Λέοντα, κάνουν πολλούς τους Κριούς που θα έχουν θετικές συναισθηματικές εξελίξεις , ευχάριστα μηνύματα, μετακινήσεις συναντήσεις , γνωριμίες ή και ένα συναισθηματικό κέρδος τις μέρες αυτές. Περισσότερο όμως τυχεροί θα είστε οι 7 ως 14 Απριλίου που θα βρεθείτε μπροστά σε μία ευκαιρία , ένα άνοιγμα και που ίσως αποκτήσετε κάτι που επιθυμούσατε καιρό. Το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο τονίζει την ανάγκη να βάλετε τάξη και οργάνωση στα σχέδια μα και στους χώρους σας.
ΤΑΥΡΟΣ
Οι μέρες αυτές μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά στην οικογένεια και να δώσουν αιτίες για να αναθερμανθούν συγγενικές σχέσεις. Η τύχη θα είναι με τους γεννημένους 11,12 και 13/5ου σε όλους τους τομείς. Σημαντικό για όλους είναι το πέρασμα που κάνει ο Ερμής στην Παρθένο από την Παρασκευή και για πολύ καιρό θα βελτιώσει την επικοινωνία σας με όσους αγαπάτε μα και θα ενεργοποιήσει θετικά τον 5ο τομέα του αστρολογικού σας χάρτη που αφορά άτομα της καρδιάς σας, δημιουργίες σας ή και παιδιά σας ( αν έχετε ) και που θα πάρουν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σας και του χρόνου σας αυτήν την εποχή.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι μέρες δίνουν ευχάριστες μετακινήσεις καλές συμφωνίες και πολύ καλές διαπραγματευτικές ικανότητες σε όλα τα θέματα σε όλους τους Διδύμους με εξαίρεση εσάς της 31ης 5ου που θα περάσετε μια εβδομάδα με πιέσεις και αναποδιές. Το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο από την Παρασκευή και για πολύ καιρό θα φέρει αλλαγές στο σπίτι και σε κάποιες περιπτώσεις ένα νέο άτομο στον χώρο σας. Παράλληλα θα βοηθήσει τις σχέσεις σας με γονείς και το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον. Παρασκευή και Σάββατο δείχνουν πιο ευνοϊκές για όλους ημέρες σε όλα τα θέματα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι μέρες είναι καλές και δίνουν οικονομική ανάσα στους Καρκίνους καθώς θα είναι εξαιρετικά αποδοτικές και επαγγελματικά και οικονομικά. Το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο θα κρατήσει μέχρι τις αρχές του Οκτώβρη και ευνοεί τις μετακινήσεις σας τις επαφές – γνωριμίες και τις συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά το κλείσιμο συμφωνιών και άλλα θέματα. Ακόμα το διάστημα ευνοεί τα οικονομικά σας και με εξαίρεση εσάς της 7ης,8ης Ιουλίου που και τις μέρες αυτές πρέπει να είστε γενικά προσεχτικοί κυρίως σε οικονομικά θέματα.. Η Κυριακή είναι η πιο καλή σε διάθεση μέρες για όλους.
ΛΕΩΝ
Οι μέρες σας θα είναι ευχάριστες καθώς ήλιος Ερμής και Αφροδίτη φροντίζουν για αυτό από το δικό σας ζώδιο. Μάλιστα εσείς του δεύτερου 15ήμέρου που μπορείτε να έχετε και συναισθηματικές χαρές , νέες γνωριμίες ( αν κάτι τέτοιο θέλετε ) μα και κάποιας άλλης μορφής κέρδος ή επιβράβευση. Οι φίλοι θα είναι κοντά σας με διάθεση να στηρίξουν όταν και όπου χρειάζεται τις ανάγκες σας. Ο Ερμής από την Παρασκευή και για πολύ καιρό περνά στην Παρθένο και θα βοηθήσει τα οικονομικά σας καθώς με το τέλος του καλοκαιριού θα πρέπει να προσαρμόσετε την οικονομία σας σε νέα δεδομένα.

voltaire
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εβδομάδα ιδανική για ξεκούραση αυτή σας προτείνει να αποφύγετε πολυκοσμία και να περάσετε όσο πιο ήρεμα μπορείτε κοντά σε ότι σας ηρεμεί και σας γαληνεύει. Περνώντας ο κυβερνήτης σας Ερμής από την Παρασκευή και ως τις αρχές του Οκτώβρη στο ζώδιό σας θα σας κάνει περισσότερο εξωστρεφείς μα και μαχητικούς σε ότι αφορά της επαγγελματικές σας κυρίως επιδιώξεις. Θα κάνει πιο ουσιαστικό τον λόγο σας και μπορεί να δώσει μία ιδιοτέλεια κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα αυτόν τον καιρό. Ορισμένοι θα χρειαστείτε λίγο καιρό μέχρι να προσαρμοστείτε σε κάποιο νέο επαγγελματικό δεδομένο. Πιο καλές σας ημέρες η Τετάρτη και η Πέμπτη.
ΖΥΓΟΣ
Οι μέρες δίνουν τύχη σε ότι αφορά φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Οι φίλοι μπορούν να έχουν για σας και ιδέες και προτάσεις κάθε μορφής και να κρατούν ψηλά την διάθεσή σας. θα νιώσετε να σας ξεχωρίζουν και συχνά να σας κάνουν να νοιώθετε μοναδικοί , κάτι που θα σας γεμίζει χαρά και αυτοπεποίθηση. Γενικά το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι για όλους αισιόδοξο. Το πέρασμα του Ερμή από την Παρασκευή και για πολύ καιρό στην Παρθένο θα κάνει επιτακτική την ανάγκη να κάνετε κάτι πολύ δραστήριο και άμεσο για να καλύψετε τις οικονομικές σας ανασφάλειες. Οι μέρες θα εξακολουθούν να φέρνουν ένταση και ανατροπές στην ζωή των γεννημένων 17/10ου .
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πολύ καλές μέρες της εβδομάδας για επαγγελματικά θέματα και ότι μπορεί να βοηθήσει να φανείτε κοινωνικά. Ακόμα οι μέρες μπορούν να φέρουν και καλές οικονομικές αποδόσεις. Σας κάνει μαχητικούς επιθετικούς όταν νοιώσετε ότι χρειάζεται και εξαιρετικά βιαστικούς και ανυπόμονους σε ότι αφορά τα αποτελέσματα που επιδιώκετε. Ο Ερμής την Παρασκευή και για πολύ καιρό απ την Παρθένο θα ανοίξει τον κύκλο των φίλων σας και από αυτό του το πέρασμα θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα σημαντικό λόγω θέσης ή γνώσης άτομο. Η Κυριακή είναι οι πιο καλή μέρα για όλους.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλά τα νέα που θα πάρετε τις μέρες αυτές αλλά η τύχη που πραγματικά αγκαλιάζει αυτό το 7ήμερο την ζωή σας δίνει μία υπέροχη εβδομάδα με έντονες συγκινήσεις και γενικά μία εύνοια που καλύπτει όλους τους τομείς. Το πέρασμα του Ερμή από την Παρασκευή και για πολύ καιρό στην Παρθένο θα ενεργοποιήσει τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και θα βοηθήσει οικονομικά. Όμως παρ όλη την θετικότητα των ημερών Οι γεννημένοι 2/12ου θα περνάτε δύσκολα καθώς ένας αρνητικός Κρόνος σας επηρεάζει δίνει συχνά σε ορισμένους αιτίες να τρωγόσαστε με όλους και όλα και να υποψιάζεστε παρασκήνιο παντού.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κλεισμένοι σε σκέψεις και ανικανοποίητοι με τις εξελίξεις και τα προγράμματα των ημερών θα είστε οι περισσότεροι αυτό το 7ήμερο. Ιδιαίτερα απαιτητικοί από τους γύρω σας μα και διεκδικητικοί σε ότι αφορά χρήμα και κέρδος. Περνώντας ο Ερμής από την Παρασκευή και ως τις αρχές του Οκτώβρη στην Παρθένο θα δώσει καλές ειδήσεις σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σας προδιαγραφές αλλά και μία επιθετικότητα στον λόγο σας που πρέπει να ελέγξετε για να μην παρεξηγηθείτε ακόμα και με κοντινά σας άτομα. Τετάρτη και Πέμπτη οι πιο καλές σας ημέρες .
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι μέρες δίνουν εύνοια σε μόνιμες σχέσεις , γάμους , συνεταιρισμούς και σας δίνουν ουρανοκατέβατες λύσεις σε θέματα που αυτόν τον καιρό σας απασχολούν η συντροφικότητα σε συνδυασμό με την καλή διάθεση των άλλων απέναντί σας μπορούν να αναβαθμίσουν σημαντικές σας σχέσεις και να ξαναζωντανέψουν συναισθήματα. Το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο ως και τις αρχές του Οκτώβρη μπορεί να σας κάνει κάποιες στιγμές ίσως και άδικα καχύποπτους με πρόσωπα και καταστάσεις αλλά και να σας δώσει ένα κέρδος είτε από μία πώληση είτε από πηγή ξένη ως προς τα επαγγελματικά σας.
ΙΧΘΕΙΣ
Οι μέρες εξακολουθούν να είναι καλές για τους περισσότερους Ιχθείς κυρίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας θέματα καθώς αυτές τις μέρες μπορείτε να κάνετε σημαντικά βήματα επαγγελματικής προόδου μα και να οργανώσετε τώρα μία θετική επαγγελματική προοπτική που θα αποφέρει κάποιο κέρδος σε όλους. Το πέρασμα του Ερμή από την Παρασκευή και για πολύ καιρό στην Παρθένο θα σας κάνει περισσότερο συντροφικούς ενώ πολύ θετικά για όλους εξακολουθεί να επηρεάζει η παρουσία του Άρη στον φιλικό σας Σκορπιό που κάνει εσάς των τελευταίων ημερών πιο ενεργητικούς, μαχητικούς και ευέλικτους.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα