Το προφίλ της εβδομάδας 2 έως 8 Ιανουαρίου 2017, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Shaping the future of AI: Το ετήσιο συνέδριο του Digital World Summit Greece, στις 28 Μαΐου, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών

Shaping the future of AI: Το ετήσιο συνέδριο του Digital World Summit Greece, στις 28 Μαΐου, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών

Το Digital World Summit Greece, η εθνική πλατφόρμα διαλόγου για τη διακυβέρνηση των νέων τεχνολογιών που τελεί υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών και του

Διαβάστε περισσότερα...

Αναλυτικές προβλέψεις  για την πρώτη εβδομάδα του χρόνου, 2 έως 8 Ιανουαρίου 2017, από τον Πέρρη Κρητικό

zodia

ΚΡΙΟΣ
Κάθε μέρα που περνά θα σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους και ευσυγκίνητους καθώς αυτό το διάστημα το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς σας καλεί να κάνετε συναισθηματικούς απολογισμούς και σε κάποιες περιπτώσεις να ανταποδώσετε την προσοχή και τα συναισθήματα που κάποιοι σας παρέχουν για να μην θεωρηθείτε αγνώμονες. Η κόντρα του ήλιου με τον Πλούτωνα από νωρίς φέτος έναν τομέα που θα παρουσιάζει πρόβλημα όλο το 2017 ιδιαίτερα στους γεννημένους 7 ως 11/4ου. Για όλους από το βράδυ της Τετάρτης ως το βράδυ της Παρασκευής είναι το πιο καλό διάστημα των ημερών για ότι και να κάνετε.
ΤΑΥΡΟΣ
Όμορφα ξεκινά η εβδομάδα κοντά σε φίλους και μία θετική διάθεση που σας βοηθά να ανοίξετε ειλικρινείς διαλόγους ως την Τετάρτη και με άτομα της καρδιάς σας και να λύσετε παρεξηγήσεις. Θετικό ρόλο της μέρες αυτές μπορεί να παίξει η γνώμη ή η παρέμβαση ενός φιλικού σας ατόμου σε ένα θέμα που σας αφορά άμεσα η επίλυση του. Γενικά το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα σας δώσει ένα μήνα που εύκολα θα κερδίζετε πρόσωπα και εντυπώσεις. Το Σαββατοκύριακο η κόντρα του ήλιου με τον Πλούτωνα σας αποτρέπει να έρθετε σε δύσκολες συζητήσεις με συντρόφους αλλά και σας μαθαίνει κάτω από περίεργες συνθήκες ή συμπτώσεις πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα γεγονότα και οι εξελίξεις δείχνουν να ευνοούν τα σχέδιά Με το ξεκίνημα της χρονιάς οι γεννημένοι 12 και 13 Ιουνίου θα έχετε την δυνατότητα να διαχειριστείτε μία πρόταση ουσίας που μπορεί να αφορά διαφορετικό θέμα στην ζωή κάθε Διδύμου, ενώ το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα επιτρέψει σε όλους να φανείτε περισσότερο μέσα από ένα σας έργο ή να φανερώσετε ένα συναίσθημα ή και μία σας φιλοδοξία. Η εποχή βοηθά στην πραγμάτωση επιθυμιών και στην κατάκτηση στόχων για πολλούς από εσάς. Το Σαββατοκύριακο η κόντρα του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει από το πουθενά ένα πρόβλημα που να συνεπάγετε και έξοδο για εσάς.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι μέρες αυτές είναι τόσο καλές για εσάς που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά θα γεμίσετε εμπειρίες διάθεση , ιδέες και θα νοιώσετε, όσοι προσπαθείτε καιρό για κάτι, ότι δεν σκάβετε στον βράχο… Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα σας χαρίσει ένα συναισθηματικό καλοκαίρι μες τον χειμώνα ενώ θα δώσει πρώτα σε εσάς του Ιουνίου και μετά σε όλους τους υπόλοιπους μέσα στον μήνα αιτία χαράς και έμπνευση ώστε να μπορούν να ξεπερνούν τις όποιες δυσκολίες τους. Αν κάποιοι είστε μόνοι μπορείτε να βρεθείτε απέναντι σε κάτι που έχει τα προσόντα να σας εντυπωσιάσει. Το Σαββατοκύριακο η κόντρα του Ήλιου με τον Πλούτωνα θα δείξει ένα πρόβλημα που θα ακολουθεί την ζωή σας το 2017 ιδιαίτερα στους 9 και 10 /7ου.
ΛΕΩΝ
Οι μέρες πιέζουν ασφυκτικά τους γεννημένους αρχές Αυγούστου αλλά και γενικά καθώς περνώντας και η Αφροδίτη στους Ιχθείς τα συναισθήματα γίνονται έντονα κτητικά και προβληματίζουν τις σχέσεις. Σε μία περίοδο που σας κάνει προσωρινά να χάνετε βασικές από τις ιδιότητες που χαρακτηρίζουν την φύση σας θα νοιώθετε αρκετά ευάλωτοι και αυτό θα φαίνεται στην σπασμωδικότητα των λόγων και των κινήσεών σας. Ανασφάλειες σας γεννά και η κόντρα του Ήλιου με τον Πλούτωνα στα τέλη της εβδομάδας κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικές εξελίξεις καθώς είναι επιτακτική η ανάγκη να αναπροσαρμόσετε τα δεδομένα σας στις νέες συνθήκες.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τώρα περνώντας η Αφροδίτη στους Ιχθείς και ως τις αρχές του Φεβρουαρίου θα βρείτε έναν πιο ευέλικτο και διπλωματικό τρόπο από αυτόν της αντιπαράθεσης για να ηρεμίσετε σχέσεις ή συνεργασίες που παρουσιάζουν ένταση. η καλή των άλλων πρόθεση απέναντί σε εσάς και τα αιτήματά σας θα βοηθήσει αρκετά σε αυτό. Είναι σημαντικό να αποφεύγετε τις υπερβολές και να μην πεισματώνετε και αποκτάτε εμμονές απέναντι σε όσα δεν είναι απόλυτα στο δικό σας χέρι να εξελιχθούν. Το Σαββατοκύριακο η κόντρα του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει ένα γεγονός ή μία δυσκολία που τελικά να βοηθήσει να δυναμώσει η σχέση σας με ένα άτομο.
ΖΥΓΟΣ
Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα δημιουργήσει ένα πιο φιλικά και ζεστό κλίμα στον επαγγελματικό σας χώρο και θα δώσει νέα πνοή και ενδιαφέρον στις προσπάθειές σας μαζί με μία αναγνώριση που σας είναι απαραίτητη για να νοιώθετε πάντα ορεξάτοι. Ακόμα το διάστημα είναι ιδανικό για να κάνετε μικρές προσπάθειες βελτίωσης της φυσικής σας κατάστασης και να καλυτερέψετε την υγεία σας. Τόσο το απόγευμα της Πέμπτης όσο και η Παρασκευή δίνουν συντροφική διάθεση και βοηθούν τις από κοινού με τους κοντινούς σας προσπάθειες Το Σαββατοκύριακο η κόντρα του Ήλιου με τον Πλούτωνα σας καλεί να ελέγξτε την κτητικότητα και την καχυποψία σας αλλά σε κάποιους θα φέρει και ένα οικογενειακό θέμα που θα προβληματίσει.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι μέρες αυτές ανεβάζουν ψυχολογικά τους Σκορπιούς καθώς πληθαίνουν τα ευχάριστα μηνύματα που παίρνετε από άτομα που μπορούν να έχουν σημαντικούς ρόλους στην ζωή σας. Η Αφροδίτη περνώντας στους Ιχθείς υπόσχετε καλύτερες συναισθηματικά μέρες για όλους, βοηθά να κατανοήσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα των ατόμων που σας περιβάλλουν με αποτέλεσμα την καλυτέρευση των σχέσεων σας και για κάποιους μόνους – μόνες του χώρου ως της αρχές του Φεβρουαρίου αυξάνει την πιθανότητα να κάνουν μία αξιόλογη και πολλά υποσχόμενη γνωριμία. Το Σαββατοκύριακο η κόντρα του Ήλιου με τον Πλούτωνα θα πρέπει να κάνει προσεχτικές τις μετακινήσεις τα λόγια σας μα μπορεί και να σας μεταφέρει ένα μήνυμα – νέο που κάποιους θα προβληματίσει κάποιους θα λυπήσει.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Περνώντας η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα σας δώσει χρόνο και την διάθεση να ασχοληθείτε πολύ με το χώρο που περνάτε τις πολλές ώρες της ζωής σας η το σπίτι σας , να φτιάξετε πράγματα για εσάς να κάνετε σχέδια και να καλυτερέψετε τις σχέσεις σας με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Σε κάποιες περιπτώσεις που αφορούν νέα και αδέσμευτα άτομα μία τέτοια διέλευση μπορεί να φέρει ένα νέο άτομο στον χώρο σας να γεννήσει την επιθυμία μία συγκατοίκησης Μα γενικά σε όλους θα φέρει πολλές ζεστές οικογενειακού τύπου συγκεντρώσεις. Κοινωνικότατοι θα είστε την πρώτη εβδομάδα του χρόνου. Πέμπτη και Παρασκευή φέρνουν άριστης επικοινωνία και συναισθηματική πληρότητας στην ζωή των περισσότερων. Το Σαββατοκύριακο η κόντρα του Ήλιου με τον Πλούτωνα θα σας βάλει σε προβληματισμούς κυρίως για οικονομικά θέματα καθώς είτε η καθυστέρηση κάποιου εσόδου είτε το χάσιμο κάποιας πηγής εσόδου ή ένα απρόσμενο έξοδο θα σας αγχώσει.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς ανοίγει την πόρτα σε μία περίοδο με πολλές ευχάριστες επαφές μετακινήσεις αλλά και βοηθά να γίνουν πιο ζεστές οι σχέσεις σας με συγγενικά σας άτομα που έχετε χωρίς αιτία απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό. Ευέλικτοι και πρακτικοί μπορείτε τώρα να ακούτε τα πάντα και να προσαρμόζεστε εύκολα σε νέα δεδομένα. Αυτό κάνει πιο εύκολες τις επαφές σας και αυξάνει τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες. Το Σαββατοκύριακο η κόντρα του Ήλιου με τον Πλούτωνα φέρνει κακές στιγμές που μπορούν να δημιουργήσουν αρνητικές εξελίξεις σε όλους του τομείς .καλού κακού ιδιαίτερα το Σάββατο αποφύγετε γενικά συναντήσεις με δύσκολους ανθρώπους.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Απάντηση στις οικονομικές γκρίνιες της εποχής και την ανάγκη σας για κατανάλωση φέρνει η Αφροδίτη που περνά στους Ιχθείς και από εκεί θα βρει τρόπο να σας δώσει αν όχι πολλά όσα χρειάζεστε για να κάνετε πολλά από όσα θέλετε από άποψη αγορών όμως αυξάνει και την κτητικότητα σας σε ότι αφορά την συναισθηματική σας ζωή. Η τύχη αυτές τις μέρες είναι με το μέρος των γεννημένων 10 και 11 Φεβρουαρίου σε ότι και αν κάνουν . Οι ίδιοι πιθανά να δεχθούν μία πολύ σημαντική πρόταση. Πέμπτη και Παρασκευή έχουν αρκετό μα αποδοτικό τρέξιμο. Το Σαββατοκύριακο όλα δείχνουν ότι θα σας το φάνε υποχρεώσεις οικογενειακού χαρακτήρα που δεν μπορείτε και δεν πρέπει να αποφύγετε.
ΙΧΘΕΙΣ
Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σας είναι ότι πιο πολύ χρειάζεται αυτήν την εποχή η ζωή σας καθώς ο πλανήτης της αρμονίας θα καταφέρει να βρει τρόπους για να δώσει ως τις αρχές του Φεβρουαρίου που διαρκεί το πέρασμά του μία ξεχωριστή αιτία χαράς στον κάθε έναν ξεχωριστά ώστε να καλύψει μια βασική συναισθηματική μα ίσως και οικονομική του του ανάγκη. Πολύ τυχεροί τις μέρες αυτές οι γεννημένοι την πρώτη εβδομάδα του ζωδίου σ ότι και αν κάνουν καθώς θα νοιώσουν επιβεβαιωμένοι και την ευκαιρία για μία σημαντική συνάντηση , μία γνωριμία ή μία σημαντική εξέλιξη συναισθηματικού χαρακτήρα. Το Σαββατοκύριακο η κόντρα του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει κάποιους απέναντι σε ένα άτομο με το οποίο έχετε ανοιχτά θέματα.

.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα