Το προφίλ της εβδομάδας 19 έως 25 Δεκεμβρίου 2016, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Shaping the future of AI: Το ετήσιο συνέδριο του Digital World Summit Greece, στις 28 Μαΐου, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών

Shaping the future of AI: Το ετήσιο συνέδριο του Digital World Summit Greece, στις 28 Μαΐου, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών

Το Digital World Summit Greece, η εθνική πλατφόρμα διαλόγου για τη διακυβέρνηση των νέων τεχνολογιών που τελεί υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών και του

Διαβάστε περισσότερα...

Αναλυτικές προβλέψεις και βίντεο για την εβδομάδα 19 έως 25 Δεκεμβρίου 2016,από τον Πέρρη Κρητικό. Πώς θα περάσουν τα Χριστούγεννα όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Το πέρασμα του Άρης στους Ιχθείς θα σας αναγκάσει να ψαχτείτε εσωτερικά και πιθανά να μετριάσετε τον πολύ εγωισμό σας που γίνετε αιτία συχνά να χαλά το κλίμα σε σχέσεις τόσο φιλικές όσο και συγγενικές. Ο Ερμής ξεκινά ανάδρομη πορεία και καλό θα είναι τις μέρες αυτές να έχετε κατά νου ότι πολλά από ότι προγραμματίζετε μπορούν να παρουσιάσουν αναβολές ή μπερδέματα. .Ο Ήλιος από τον Αιγόκερω βοηθά να δείξετε τον καλό σας εαυτό αλλά και να φανείτε περισσότερο για κάποιο λόγο στους κύκλους που θα κινηθείτε τις μέρες αυτές. Το εορταστικό Σαββατοκύριακο παρ όλο που δεν θα λείψουν οι προσκλήσεις όπου και αν βρεθείτε θα έχετε μία έγνοια ή μία υποψία που δεν θα σας αφήσει να χαλαρώσετε.
ΤΑΥΡΟΣ
Το πέρασμα του Άρης στους Ιχθείς θα σας κάνει να νοιώσετε την ανάγκη να εκμυστηρευτείτε σε ένα φιλικό πρόσωπο όλους τους φόβους , τις ανησυχίες σας και πράγματα που κρατάτε μέσα σας καιρό. Ο ανάδρομος Ερμής θα λειτουργήσει πολύ καλά για εσάς καθώς θα φρενάρει την τάση σας να τα λέτε χύμα και γενικά να μιλάτε επιθετικά.. κάτι που έχει προκαλέσει πολλές δυσκολίες και στους επαγγελματικούς σας χώρους τελευταία. Ο Ήλιος από τον Αιγόκερω θα σας κάνει λίγο περισσότερο σοφούς , ρεαλιστές και προσεχτικούς στην κρίση και στις αποφάσεις σας. Το εορταστικό Σαββατοκύριακο αφιερώστε το στο ταίρι σας ακολουθήστε το δικό του πρόγραμμα ακόμα και αν δεν είναι το καλύτερο για εσάς και αν είστε μόνοι αφήστε την παρέα να αποφασίσει το πού και πότε.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πέρασμα του Άρης στους Ιχθείς θα σας κάνει να αναζητήσετε ισχυρούς φίλους προκειμένου να στηρίξουν φιλόδοξα η και αρχηγικά σας σχέδια αλλά και κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε θα σας προτρέψει να δείξετε πυγμή και αποφασιστικότητα στον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα θέμα. Ο ανάδρομος Ερμής θα καθυστερήσει έσοδα μα και θα σας δείξει ότι είναι αρκετά ακατάλληλος ο χρόνος για δύσκολες συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα. Ο Ήλιος από τον Αιγόκερω θα σας κάνει περισσότερο προσεχτικούς σε οικονομικά θέματα συντηρητικούς στις αγορές σας και κτητικούς συναισθηματικά η εβδομάδα δίνει τύχη στους 4ως 12 σε όλους τους τομείς. Το εορταστικό Σαββατοκύριακο μπορεί να φέρει ένα απρόσμενο κέρδος η ακόμα και μία γνωριμία στους 11 και 12 /6ου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Άρης από τους Ιχθείς που περνά το Σάββατο θα ενεργοποιήσει τους αμυντικούς αλλά και επιθετικούς σας μηχανισμούς και θα σας επιτρέψει να ξεφύγετε σιγά σιγά από το κλίμα του τελευταίου καιρού που σας φρέναρε την δράση. Ανάδρομος ο Ερμής αλλά όχι και τόσο αρνητικός για εσάς καθώς τα εμπόδια που φέρνει και οι αναβολές μπορεί τελικά να είναι για καλό. Ο Ήλιος από τον Αιγόκερω θα κάνει πιο ισχυρή μία σχέση ή συνεργασία σας αλλά πιθανά και να σας φέρει μία πρόταση που μπορεί στο κοντινό μέλλον να σας αποδώσει κέρδος. Το εορταστικό Σαββατοκύριακο δείχνει να είναι το πιο καλό 2ήμερο αυτών των ημερών για όλους καθώς θα βρεθείτε με πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα και θα νιώσετε την εκτίμηση ή τα ζεστά συναισθήματα που έχουν για εσάς.
ΛΕΩΝ
Ο Άρης από τους Ιχθείς θα καταφέρει να φρενάρει τις εκρηκτικές σας αντιδράσεις κάνοντας σας πιο μεθοδικούς και εύστοχους στους τρόπους που διεκδικείτε. Ωστόσο περνάτε σε μία εποχή που στην ζωή σας οι σκοποί θα αγιάζουν τους τρόπους. Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει κάποια επαγγελματικά μπερδέματα και θα δυσκολέψει τους προγραμματισμούς σας όμως ο Ήλιος από τον Αιγόκερω θα σας δώσει ένα διάστημα που θα μπορέσετε να καταλάβετε τι πρέπει να αλλάξετε και πάνω σε ποιους μπορείτε να βασίζεστε για να καταφέρετε τα σχέδιά σας. Το εορταστικό Σαββατοκύριακο οι πιο πολλοί θα βρεθείτε σε κλειστούς οικογενειακούς χώρους ( σπίτια) είτε δικούς σας είτε φίλων.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Άρης περνά το την Δευτέρα στους Ιχθείς. Αυτή η θέση θα εκδηλώσει σταδιακά τις επόμενες 45 μέρες ένα ανταγωνισμό, μία αντιπαράθεση με ένα άτομο που θα προσπαθήσει να σας επιβάλει δικούς του τρόπους και κανόνες με έναν απόλυτο τρόπο. Αυτό σε πρώτη φάση θα το νοιώσετε την εβδομάδα αυτήν οι γεννημένοι τον Αύγουστο. Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής ανάδρομος θα φέρει πίσω άτομο ή άτομα που είχατε χαθεί λίγο ή και πολύ καιρό και που θα ξαναπροσπαθήσουν να μπουν στην ζωή σας. Θαυμάσιος ο Ήλιος από τον Αιγόκερω δίνει μία περίοδο που θα φέρει συναισθηματικές χαρές σε όλους Όμως οι 13/9ου θα περάσετε με αιτίες μία δύσκολη εβδομάδα που μπορεί να σας στεναχωρήσει. Το εορταστικό Σ/Κ δίνει σε πολλούς μία μικρή μετακίνηση .
ΖΥΓΟΣ
Την Δευτέρα ο Άρης περνά στους Ιχθείς και ενεργοποιεί επαγγελματικά την ζωή σας δίνοντας σας το νεύρο και την μαχητικότητα που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε την απαιτητική αυτή εποχή. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας αναγκάσει να κάνετε εκ νέου συζητήσεις με ένα άτομο του οικογενειακού σας χώρου γ- γονιό σας ή άλλο πάνω σε θέματα που δύσκολα μπορείτε να τας βρείτε. Ο Ήλιος όμως από τον Αιγόκερο ανοίγει την προοπτική να πάρετε από τους δικούς σας στηρίγματα που ζητάτε ακόμα και αν δεν είναι σύμφωνοι με τα σχέδιά σας. Οι μέρες δίνουν συναισθηματικές χαρές σε εσάς του β 10ημέρου και το εορταστικό Σαββατοκύριακο δίνει μεγάλη και ξαφνική τύχη στους 14 και 15 Οκτωβρίου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Άρης την Δευτέρα περνά στους Ιχθείς και θα σας δώσει περισσότερη ενέργεια και κατακτητική δύναμη. Η δράση του από εκεί θα σας γεμίσει αποφασιστικότητα αλλά μπορεί να φέρει και ένα έντονα διεκδικητικό άτομο στην ζωή σας. Ο ανάδρομος Ερμής ως τις αρχές του Ιανουαρίου θα φέρνει πολλές αναβολές σε συμφωνίες , μετακινήσεις και μπερδέματα στις συνεννοήσεις σας όμως το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω θα σας δώσει το ίδιο διάστημα περισσότερη υπομονή και μεθοδικότητα αλλά και θα σας φέρει πιο κοντά με ένα κοντινό σας συγγενή. Το εορταστικό Σαββατοκύριακο θα είναι καλό για όλους καθώς βρίσκει την Σελήνη στο ζώδιό σας να κάνει καλή την διάθεση σας και χαρούμενους τους γύρω σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Άρης από την Δευτέρα περνά στους Ιχθείς και η αλήθεια είναι ότι από αυτήν την θέση θα σας φέρει κάποια στιγμή σε αντιπαράθεση με ένα κοντινό σας άτομο που θα σας προκαλέσει με την επεμβατικότητα που επιχειρεί να κάνει σε προσωπικές σας επιλογές. Αυτό προς το παρόν θα το νοιώσουν μόνο οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου. Ο ανάδρομος Ερμής ως τις αρχές του Ιανουαρίου θα δώσει μία οικονομική δυσκολία και καθυστέρηση στα αναμενόμενα έσοδά σας όμως η Ήλιος από τον Αιγόκερο σας δείχνει καθαρά τις θετικές προδιαγραφές που διαφαίνονται για τις εξέλιξη των οικονομικών σας και θα γνωρίζετε πως αν όχι άμεσα αλλά σε σχετικά κοντινό διάστημα θα είστε σε καλύτερη θέση. Το εορταστικό Σαββατοκύριακο θα σας ξυπνήσει αναμνήσεις θα σας κάνει ευσυγκίνητους και θα σας φέρει κοντά σε άτομα που έχετε στην καρδιά σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Άρης την Δευτέρα περνά στους Ιχθείς. Από την θέση αυτή που δεν είναι και η καλύτερη θα έχει την τάση να σας κάνει να ξοδεύετε χρόνο και ενέργεια σε ανούσιες καταστάσεις και συζητήσεις που ούτε οδηγούν πουθενά ούτε έχουν να σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Θα αυξήσει όμως και τις τάσεις φυγής από ρουτινιάρικες και εκνευριστικές καταστάσεις της καθημερινότητας σας. Αυτό πρέπει να το ελέγξετε. Ο ανάδρομος Ερμής θα καθυστερήσει κάποια προγράμματα σας κυρίως επαγγελματικά ως το τέλος του 1ου 10ημέρου του Ιανουαρίου. Με τον Ήλιο στον Αιγόκερω φροντίστε να δώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν ακόμα και αν οι γύρω σας δεν είναι σύμφωνοι. Το εορταστικό Σαββατοκύριακο προτιμήστε να το περάσετε με παρέες φίλων.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την Δευτέρα περνά και ο Άρης στους Ιχθείς και από εκεί στο προσεχές διάστημα θα φέρει αιτίες εξόδων αλλά και θα σας κάνει περισσότερο διεκδικητικούς και κτητικούς απέναντι στο χρήμα. Αυτές τις μέρες τύχη κάθε μορφής ( συναισθηματική – υλική ) κλπ θα έχουν οι γεννημένοι από 6ως και 15/2ου Ο ανάδρομος Ερμής θα σας βάλει να κάνετε μεγάλες αναθεωρήσεις και ίσως να δικαιώσουν άτομα που μπορεί να έχετε αδικήσει και με τις πράξεις τους σας έχουν αποδείξει ότι είναι θετικά για εσάς. Γενικά θα έχετε μία τάση απολογισμών που την ενισχύει και το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω. Το εορταστικό Σαββατοκύριακο θα πρέπει να διεκπεραιώσετε κοινωνικές ή οικογενειακές υποχρεώσεις που απαιτούν την παρουσία σας σε μέρη που άλλοι επιλέγουν. Όμως οι 13,14,15/2ου θα έχουν μία τύχη που μπορεί πραγματικά να τους αλλάξει τα πάντα τις μέρες αυτές.
ΙΧΘΕΙΣ
Δευτέρα περνά ο Άρης στους Ιχθείς και ξεκινά σιγά – σιγά ένα διάστημα που θα αρχίσετε να πραγματοποιείτε όσα εδώ και καιρό σχεδιάζετε αν και η ίδια θέση θα μπορούσε να σας δώσει και μία επιθετικότητα απέναντι σε ότι και όποιον εμποδίζει τα σχέδιά σας. Με την αναδρομή του Ερμή έχετε την δυνατότητα να τα ξαναβρείτε από εκεί που τα είχατε χάσει ή διακόψει με ένα κοντινό σας άτομο ενώ η παρουσία του Ήλιου στον Αιγόκερω σας δείχνει ότι μπορείτε να βασιστείτε στο στήριγμα που μπορεί να σας προσφέρει ένας ισχυρός φίλος. Γενικά οι μέρες δεν είναι αρνητικές για εσάς και το εορταστικό Σαββατοκύριακο θα βοηθήσει πολλούς να νοιώσουν περισσότερο ανάλαφροι καθώς κάτι που γεννούσε άγχος στην ζωής ας δείχνει να απομακρύνετε.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα