Το προφίλ της εβδομάδας 12 έως 18 Δεκεμβρίου 2016, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Οι προβλέψεις του Πέρρη Κρητικού για την εβδομάδα 12 έως 18 Δεκεμβρίου με αναλυτικές αναλύσεις για όλα τα ζώδια

Κριός
Η πανσέληνος της Τετάρτης βοηθά μέσα από μία καλή συζήτηση να τελειώσει μία παρεξήγηση στις σχέσεις σας με ένα άτομο του κοντινού σας χώρου που έχετε κάθε λόγο να έχετε μόνο καλές σχέσεις μαζί του, αλλά θα βοηθήσει και πολλούς να προγραμματίσετε κάποια απόδραση από τώρα για τις μέρες των εορτών που φτάνουν . Οι μέρες δείχνουν να βοηθούν περισσότερο εσάς του 3ου 10ημέρου που μπορείτε να κάνετε σοβαρές και αποδοτικές συναντήσεις αυτό το 7ήμερο. Όμως και οι 25/3ου ως 3 /4ου θα έχετε καλές στιγμές και ευχάριστες συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Από Παρασκευή ξεκινά το πιο καλό 3ήμερο για όλους
Ταύρος
Η πανσέληνος της Τετάρτης από τους Διδύμους θα φέρει σε πολλούς ένα κέρδος – στήριγμα λίγο πριν φύγει η χρονιά. Γενικά οι μέρες αυτές δίνουν σε πολλούς ευχάριστα οικονομικά σημάδια και ιδιαίτερα οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δείτε καλή κίνηση από εδώ και μέχρι της γιορτές. εσείς του 2ου 10ημέρου προσέξτε λίγο την καυστικότητα του λόγου σας για να μην παρεξηγηθείτε τις μέρες αυτές. Όλοι θα είστε αρκετά κτητικοί και απαιτητικοί κουράζοντας κάποιες στιγμές τους γύρω σας με τις απαιτήσεις σας. Το Σ/Κ αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και ελάτε πιο κοντά σε δικά σας άτομα που χρειάζονται τώρα την παρουσία σας.
Δίδυμοι
Μία καλή μέρα που μπορεί να φέρει κέρδος ή ακόμα και μία καλή γνωριμία θα έχουν οι από 26/5ου ως 3/6ου μέχρι την Κυριακή. Η πανσέληνος της Τετάρτης από το δικό σας ζώδιο βοηθά κυρίως τους γεννημένους το 3ο 10ήμερο του ζωδίου και οικονομικά και στο να ολοκληρώσουν επιτυχημένα μία τους προσπάθεια. Η τύχη όμως τις μέρες αυτές δείχνει να σημαδεύει τους 9και 10/6ου που στην διάρκεια της εβδομάδας μπορούν να περιμένουν είτε ένα κέρδος είτε μία αξιόλογη πρόταση ή ακόμα και ένα άνοιγμα που δείχνει να μπορεί να βελτιώσει την ζωή σας σε έναν κύριο τομέα.
Καρκίνος
Η πανσέληνος της Τετάρτης τους Διδύμους θα σας κλείσει για λίγο στον εαυτό σας και πιθανά να σας αγχώσει καθώς πολλοί θα νοιώσετε ότι είναι δύσκολο όσο και αν προσπαθείτε αυτόν τον καιρό να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας τόσο στα οικονομικά όσο και απέναντί στους ανθρώπους που θέλουν μερίδιο του χρόνου σας. Για αυτό και ως τα μέσα τις εβδομάδας θα είστε ίσως και λίγο μελαγχολικοί. Τετάρτη απόγευμα ανοίγει η διάθεσή σας και κερδίζετε χαμένο χρόνο καθώς μέχρι την Παρασκευή οι μέρες σας δίνουν λόγους να ξανά είστε αισιόδοξοι.
Λέων
Οι μέρες βοηθούν κυρίως εσάς του 3ου 10ημέρου που θα δείτε να εξελίσσετε καλά για εσάς είτε μια σχέση είτε ένα φιλόδοξο σχέδιό σας. Η πανσέληνος της Τετάρτης θα επισφραγίσει μία φιλία και θα σας δώσει δεδομένα που θα επιβεβαιώνουν τα θετικά προς εσάς συναισθήματα ενός ατόμου. Κοινωνικοί θα είστε όλες αυτές τις μέρες και ευνοημένοι από την θετική στάση που θα έχουν οι γύρω απέναντί σας. Εξαιρετικό για όλους το διάστημα από το απόγευμα της Παρασκευής σας δίνει λόγους α εκφράσετε συναισθήματα μα και να περάσετε πολύ όμορφα κοντά σε άτομα που σας καταλαβαίνουν.
Παρθένος
Οι 12 Σεπτεμβρίου θα έχετε μία δύσκολη εβδομάδα που θα πρέπει να την χειριστείτε με υπομονή και πρακτικά για να μην σας ρίξει ψυχολογικά. Όλοι είναι καλό να ρίξετε το βάρος των προσπαθειών σας στον επαγγελματικό τομέα που δείχνει να μπορεί να αποδώσει καλύτερα αυτόν τον καιρό. Η πανσέληνος της Τετάρτης τους Διδύμους θα φέρει οικογενειακά ξεκαθαρίσματα που θα βοηθήσουν τελικά να λυθούν παρεξηγήσεις με δικά σας άτομα. Οι 3ως 8 Σεπτεμβρίου θα πάρετε ένα ευχάριστο μήνυμα – πρόσκληση ή και μία πρόταση που θα έχει και συναισθηματικό όμως ίσως και επαγγελματικό ενδιαφέρον.
Ζυγός
Οι μέρες δείχνουν ιδανικές για τους τυχερούς γεννημένους 11και 12 Οκτωβρίου καθώς θα τους φέρουν τύχη ένα κέρδος μία πρόταση η κάτι άλλο πολύ καλό ώστε να πραγματοποιήσουν μία επιθυμία τους. Η πανσέληνος της Τετάρτης από τους Διδύμους δείχνει πολύ θετική αφού θα φέρει αισιόδοξα μηνύματα σε όλους και αιτίες να ξεφύγετε από τα άγχη της καθημερινότητας ίσως και μέσα από την προοπτική ενός ταξιδιού. Ευχάριστα είναι και τα συναισθηματικά μηνύματα των 28/9ου ως και 6/10ου μέχρι την Κυριακή. Γενικά μόνο για τους 14/10ου το διάστημα δείχνει γεμάτο εντάσεις και κόντρες.
Σκορπιός
Οι μέρες δείχνουν περισσότερο ευνοϊκές για τα οικονομικά σας χωρίς ωστόσο να μπορούν να καλύψουν τελείως τις ανάγκες οι τα θέλω σας. Η πανσέληνος της Τετάρτης από τους Διδύμους θα σας κάνει και κτητικούς και σε θέματα ύλης και απέναντι στους ανθρώπους που σχετίζατε μαζί σας όπως και καχύποπτους χωρίς σοβαρή αιτία τις περισσότερες φορές Εσείς των τελευταίων ημερών αποφύγετε ενδοοικογενειακές εντάσεις τις μέρες αυτές. Τετάρτη απόγεμα ως και Παρασκευή είναι το πιο θετικό για σας διάστημα των ημερών γι όλα τα θέματα.
Τοξότης
Η πανσέληνος της Τετάρτης από τους Διδύμους θα φέρει ισορροπία και γαλήνη στις σημαντικές σχέσεις – γάμους – συνεργασίες σας . Μία ισορροπία που την χρειάζεστε και εσείς και οι γύρω σας. Καλές συναντήσεις – συζητήσεις που έχουν θετική κατάληξη για ένα επαγγελματικό θέμα μα και ευχάριστες μετακινήσεις θα έχουν οι 27/11ου ως 5/12ου. Την Πέμπτη θα σας βγουν έξοδα και γενικά αυτήν την μέρα προσέξτε τα οικονομικά μα και τις αγορές σας που μπορεί να είναι άσκοπες. Πολύ θετικό το βράδυ της Παρασκευής μα και το Σ/Κ που θα περάσετε καλά όπου και αν βρεθείτε.
Αιγόκερως
Οι μέρες βοηθούν εσάς του 2ου 10ημέρου να κάνετε πρακτικές κινήσεις και να προωθήσετε ένα σημαντικό σας θέμα. Η πανσέληνος της Τετάρτης από τους Διδύμους θα σας δώσει μία επαγγελματική ικανοποίηση και σε κάποιους μία πρόταση ανάπτυξης για το άμεσο μέλλον. Μόνο η Πέμπτη μπορεί να φέρει εντάσεις με συντρόφους ή άτομο του κοντινού σας χώρου όμως γενικά η εβδομάδα είναι ουδέτερη χωρίς κάτι ιδιαίτερα θετικό ή αρνητικό για εσάς.
Υδροχόος
Οι μέρες θα φέρουν ευχάριστες εξελίξεις στην ζωή των γεννημένων 7 και 8 Φεβρουαρίου που είναι και οι πιο τυχεροί Υδροχόοι αυτών των ημερών. Η πανσέληνος της Τετάρτης από τους Διδύμους θα λειτουργήσει εξαιρετικά για όλους εσάς καθώς θα καλύψει συναισθηματικές σας ανάγκες ή ανασφάλειες. Πολύ καλά θα είναι και για εσάς του 1ου 15ημέρου αφού οι μέρες σας παίρνουν άγχη και σας δίνουν ακόμα και την δυνατότητα να κάνετε ενδιαφέρουσες σχέσεις αν νοιώθετε μόνοι. Αυτά που σας απασχολούν μπαίνουν σε μία σειρά και αυτό σας χαλαρώνει .
Ιχθείς
Λίγο πιο καλά θα είναι υα οικονομικά σας τις μέρες αυτές . Η πανσέληνος της Τετάρτης από τους Διδύμους θα σας δώσει καλές οικογενειακές στιγμές και από την Τετάρτη το απόγευμα ως το απόγευμα της Παρασκευής θα ξεκινήσει η εβδομάδα να σας δίνει και καλές συναισθηματικά στιγμές. Το Σαββατοκύριακο καλό θα είναι να το αφιερώσετε σε όποιες εκκρεμότητες είτε κοινωνικές είτε επαγγελματικές δεν έχετε προλάβει να ολοκληρώσετε τις μέρες αυτές.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα