Το προφίλ της εβδομάδας 17 έως 23 Οκτώβρη 2016, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Οι αναλυτικές προβλέψεις του Πέρρη Κρητικού για την εβδομάδα 17 έως 23 Οκτώβρη 2016 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον χώρο του Τοξότη θα δώσει οξύτητα στο πνεύμα σας και θα σας βοηθήσει μέχρι τις 12/11ου να βλέπετε πολυεπίπεδα ένα θέμα ώστε να μπορείτε να πάρετε σωστές αποφάσεις ως προς το συμφέρον σας. Το μυαλό σας θα δουλεύει για το πώς να βγείτε κερδισμένοι από την οποιαδήποτε πιεστική κατάσταση αντιμετωπίζετε ενώ οι 4/4ου ρίξτε τους τόνους αν θέλετε να αποφύγετε σοβαρότατες συγκρούσεις με άτομα που έχουν κάποιο αξίωμα και μπορούν να γκρεμίσουν φιλόδοξα όνειρα σας ενώ οι 11/4ου προσοχή στις κινήσεις και τα λόγια σας την Πέμπτη. Οι  20 έως 26/3ου έχετε να περιμένετε συναισθηματικές χαρές. Η Κυριακή είναι η καλύτερη μέρα για όλους.

 ΤΑΥΡΟΣ

 Η εβδομάδα ξεκινά με την Αφροδίτη να μπαίνει στο χώρο του Τοξότη κάνοντας σας πιο καχύποπτους απ’ ότι συνήθως  ενώ παράλληλα αυξάνει τα έσοδα σας από πηγές εκτός δουλειάς ή ακόμα και από τον σύντροφό σας.  Η Τετάρτη θα σας ρίξει ψυχολογικά αφού θα υπάρξουν αιτίες που θα σας στεναχωρήσουν και θα σας κάνουν επιθετικούς ενώ την Πέμπτη απρόσμενα έξοδα θα σας αγχώσουν. Οι 3 έως 8/5ου έχετε ιδιαίτερη οξύτητα σε πνευματικό επίπεδο ενώ είστε και οι πιο επιθετικά δραστήριοι προκειμένου να δώσετε μορφή στις ιδέες σας. Η  Δευτέρα και η Τρίτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

 Η Αφροδίτη περνά στον 7ο φυσικό σας και στον χώρο του Τοξότη και  φέρνει ένα πολύ καλό διάστημα που θα δώσει αιτίες να ομορφύνουν για κάποιο λόγο οι  σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωή σας. Φαίνεται πως οι γύρω σας θα είναι δεκτικοί απέναντι στα αιτήματα σας αλλά και εσείς ευέλικτοι και συνεργάσιμοι. Την Τετάρτη αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομο του φιλικού ή κοινωνικού χώρου διότι θα μπορούσε να πάρει άσχημη τροπή ακόμα και διακοπή η εκάστοτε σχέση ενώ την Πέμπτη μην αφήσετε τρίτους να παρέμβουν στα προσωπικά. Οι 29,30/5ου έχετε τύχη σε οτιδήποτε επιχειρείτε ενώ οι 15 έως 20 ευχάριστα μηνύματα, συναπαντήματα. Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι καλές μέρες για τακτοποίηση οικονομικών.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από την Τρίτη και μέχρι τις 12/11ου που η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Τοξότη είναι ένα καλό διάστημα να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και με την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων αφού οι συνθήκες θα είναι πολύ ευνοϊκές μέσα στο χώρο της δουλειάς και θα υπάρχουν αιτίες που θα τον ομορφαίνουν. Επίσης είναι ένα πολύ καλό διάστημα να ασχοληθείτε με την υγεία σας. Η Τετάρτη είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για σχέσεις και συνεργασίες. Οι γύρω σας δεν θα είναι δεκτικοί στα αιτήματα σας και θα υπάρξει άγρια κόντρα με αγαπημένο άτομο που αν την παρατραβήξετε ειδικά εσείς στις 7 και 14/7ου θα έχει άσχημο τέλος. Οι 21,22/7ου θα έχετε ευχάριστες συναισθηματικές ή και οικογενειακές χαρές. Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτερες μέρες.

 ΛΕΩΝ

Μια Αφροδίτη στον 5ο φυσικό σας μόνο ευχάριστα νέα μπορεί να φέρει για τα  συναισθηματικά σας . Οι μεγαλύτεροι θα έρθετε πιο κοντά  με τα παιδιά  σας ενώ οι υπόλοιποι μπορείτε τώρα να βελτιώσετε τις σχέσεις με αγαπημένα σας άτομα, να πραγματοποιήσετε σημαντικά σας σχέδια ακόμα και να εκμεταλλευτείτε μια πολύ καλή γνωριμία οι ελεύθεροι του ζωδίου. Οι 23 έως 28/7ου είσαστε εσείς που θα νιώσετε αυτή την εβδομάδα την εύνοια της Αφροδίτης στον Τοξότη και στο κατόπιν και οι υπόλοιποι. Την Τετάρτη κρατήστε χαμηλούς τόνους  στο χώρο της δουλειάς με άτομα που μπορεί να μη  συμφωνούν με κάποια ιδέα σας ενώ την Πέμπτη αποφύγετε σπατάλες προς χάριν εντυπωσιασμού τρίτων. Η Κυριακή είναι η καλύτερη μέρα για όλους,

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αιτίες για να ομορφύνει ο χώρος ή το κλίμα του σπιτιού θα δώσει η Αφροδίτη από τον Τοξότη μέχρι τις 12/11ου που θα μείνει εκεί. Είναι ευκαιρία να ασχοληθείτε με οικογενειακές ανάγκες  ή και να λύσετε οικογενειακές διαφορές. Την Τετάρτη θα είσαστε ιδιαίτερα καχύποπτοι και κτητικοί με τους ανθρώπους που αγαπάτε και υπάρχει ο κίνδυνος να γίνετε ιδιαίτερα πιεστικοί προκαλώντας έτσι και την αντίδραση των αγαπημένων σας.   Οι 5 έως 10/9ου έχετε αυξημένη δυναμική ως προς την επίτευξη των θέλω σας και αυτό θα βοηθήσει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις 5/9ου που είστε και οι πιο πιεσμένοι. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

 ΖΥΓΟΣ

Αυξημένες θα είναι οι μετακινήσεις σας όσο θα παραμείνει η Αφροδίτη στον χώρο του τοξότη ενώ παράλληλα είναι ένα διάστημα με πολλές ευχάριστες συζητήσεις, νέα, μηνύματα. Οι γεννημένοι 1 και 2/10ου είναι οι πιο ευνοημένοι Ζυγοί σε οτιδήποτε και αν θέλουν να πετύχουν .Δεχτείτε τις όποιες προσκλήσεις σας κάνουν και φανείτε προσεχτικοί όλοι μα περισσότερο οι 8 και 15/10ου την δύσκολη Τετάρτη με σχέσεις και συνεργασίες είτε επαγγελματικές  είτε οικογενειακές  αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν  αγεφύρωτα κενά μεταξύ σας. Η Πέμπτη είναι μέρα που μπορεί να σας δημιουργήσει ψυχική αναστάτωση για κάποιο λόγο ενώ η Κυριακή είναι η καλύτερη μέρα να βγείτε να δείτε φίλους και να περάσετε όμορφα.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Η παρουσία της Αφροδίτης από την Τρίτη και μέχρι τις 12/11ου στον χώρο του Τοξότη και τον 2ο φυσικό θα σας δώσει μια οικονομική ανάσα ενώ παράλληλα είναι ένα πολύ καλό διάστημα να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα και να κάνετε μια πιο σωστή διαχείριση ώστε να καλύψετε βασικές ανάγκες και υποχρεώσεις σας. Προσεχτικοί να είσαστε την Τετάρτη σε αυτά που λέτε όπως και στις μετακινήσεις σας διότι θα υπάρχει η τάση να μιλάτε και να φέρεστε πιο σκληρά απ’ ότι συνήθως. Την Πέμπτη θα μπορούσε να σας προβληματίσει η γνώμη κάποιου φίλου ή γνωστού σχετικά με ένα επαγγελματικό ζήτημα ενώ η Παρασκευή και το Σάββατο είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

 Η Αφροδίτη περνά στο δικό σας το ζώδιο ομορφαίνοντας τόσο την καθημερινότητα σας όσο και εσάς τους ίδιους. Διανύεται ένα πάρα πολύ κοινωνικό διάστημα όπου θέλετε και είστε το επίκεντρο της παρέας. Θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας ενώ ο κόσμος θα σας ανεβάζει. Την Τετάρτη καλό θα ήταν να αποφύγετε περιττά έξοδα αφού φαίνεται πως έτσι  και αλλιώς θα προκύψουν αιτίες εξόδων που θα σας στριμώξουν  ενώ την Πέμπτη προσοχή στον λόγο σας, θα είστε ιδιαίτερα νευρικοί κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει και την αντίδραση των γύρω σας.  Οι 22 έως 28/11ου έχετε να περιμένετε ειδικές αιτίες  χαράς εν αντιθέσει με τους 5/12ου που είναι οι πιο πιεσμένοι. Η Κυριακή είναι η καλύτερη μέρα για όλους.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Η Τετάρτη φαίνεται αρκετά δύσκολη μέρα για την επίλυση οικογενειακών θεμάτων γι’ αυτό καλύτερα θα ήταν να αφήσετε να περάσει αυτή η μέρα για να ασχοληθείτε με αυτά προκειμένου να αποφύγετε  ρίξεις  και καβγάδες ειδικά οι 6/1ου που πρέπει να ρίξετε τους τόνους και να προσαρμοστείτε στις μοιραίες αλλαγές που γίνονται γύρω σας. Προετοιμασμένοι για απρόσμενα έξοδα που μπορεί να προκύψουν θα πρέπει να είναι οι 13/1ου ενώ οι 4 έως 9/1ου έχετε ιδιαίτερη δυναμική και πυγμή στην διεκδίκηση των θέλω σας. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο Τοξότη θα γαληνέψει τον ύπνο σας και θα σας ηρεμήσει ψυχικά κατασιγάζοντας κρυφές σας ανησυχίες. Θα μπορούσε σε κάποιες περιπτώσεις να φέρει κρυφά πάθη.  Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτερες μέρες

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Το πέρασμα της Αφροδίτης στον χώρο του Τοξότη σηματοδοτεί ένα διάστημα αυξημένης κοινωνικότητας. Θα σας βάλει σε νέους κύκλους γνωριμιών μέσα από τους οποίους θα μπορούσαν να δημιουργηθούν φιλίες με άτομα που θα τα νιώθετε σαν οικογένεια. Παράλληλα είναι ένα διάστημα αυξημένης κινητικότητας είτε φίλων στο χώρο του σπιτιού σας είτε δικών σας μετακινήσεων σε σπίτια φίλων. Οι 28 και 29/1ου έχετε την τύχη με το μέρος σας σε οτιδήποτε και αν επιχειρείτε. Η Τετάρτη είναι μια δύσκολη μέρα κατά την διάρκεια της οποίας δεν θα έχετε και πολύ ανεβασμένη ψυχολογία. Ο λόγος σας θα είναι άκρως επιθετικός και καλό θα ήταν να μη τα βάλετε με άτομα που έχουν κάποιας μορφής εξουσία ενώ καλό θα ήταν να είσαστε προσεχτικοί και στις μετακινήσεις σας. Η Κυριακή είναι η καλύτερη  μέρα για όλους.

 ΙΧΘΕΙΣ

 Η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα προσανατολίσει τον λόγο  και τις κινήσεις σας στο να πετυχαίνεται τα φιλόδοξα σχέδια σας. Θα έχετε όση ευελιξία χρειάζεται ώστε να φέρνετε τα πράγματα εκεί που θέλετε ώστε να βγαίνετε κερδισμένοι ενώ φαίνεται πως θα μπορούσατε να έχετε την στήριξη  κάποιου ατόμου υψηλότερου σε θέση από εσάς. Οι 3/3ου είστε οι πιο πιεσμένοι απ’ όλους . Την Τετάρτη και την Πέμπτη απρόσμενα έξοδα που θα χρειαστεί να κάνετε για να στηρίξετε είτε φίλο είτε συγγενή θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, θα σας πιέσουν  και θα σας αγχώσουν. Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτερες μέρες για όλους.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα