Το προφίλ της εβδομάδας 16 έως 22 Ιανουαρίου 2017, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Αναλυτικές προβλέψεις  και αναλύσεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 16 έως 22 Ιανουαρίου 2017, από τον Πέρρη Κρητικό

georgesand383232

Κριός
Ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα σας δώσει ένα μήνα αυξημένης κοινωνικότητας αλλά και την δυνατότητα να εκμυστηρευτείτε σε κάποιον φίλο ένα πολύ προσωπικό σας θέμα. Την Πέμπτη που είναι και η πιο δύσκολη μέρα της εβδομάδας πιθανά να έχετε μία διαφωνία με ένα κοντινό σας άτομο αδερφό κλπ αλλά και ένταση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ιδιαίτερα. Ο Ήλιος από τον Υδροχόο από τα τέλη της εβδομάδας θα σας δώσει ένα μήνα αυξημένης κοινωνικότητας αλλά και την δυνατότητα να εκμυστηρευτείτε σε κάποιον φίλο ένα πολύ προσωπικό σας θέμα.
Ταύρος
Εσείς του 1ου 10ημέρου να προσέχετε τα λόγια σας τις μέρες αυτές για να μην παρεξηγηθείτε . Δυσκολίες στην δουλειά δίνει το πρωινό της Πέμπτης που ζητά να αποφύγετε τις δύσκολες συναντήσεις. Ο Ήλιος από τον Υδροχόο που περνά την Πέμπτη και για ένα μήνα θα σας δώσει αυξημένες ευθύνες αλλά και την δυνατότητα να ξεχωρίσετε και να διακριθείτε αν έχετε κάποιο ταλέντο. Ακόμα θα βοηθήσει αν όχι άμεσα έμμεσα και τα οικονομικά σας.
Δίδυμοι
Η εβδομάδα δίνει προτάσεις , νίκες και επιβεβαίωση στους τυχερούς γεννημένους 13και 14 Ιουνίου που θα μπορούσαν να έχουν ακόμα και μία σοβαρή πρόταση. Ο Ήλιος την Πέμπτη περνά στον Υδροχόο. Αυτό είναι ένα σημαντικό για εσάς πέρασμα που θα σας δώσει ένα πιο πλατύ τρόπο κρίσης αλλά και στοιχεία που χρειάζεστε για να βρείτε την άκρη σε θέματα που σας μπερδεύουν ώστε να λύσετε κάποιο γρίφο ή πρόβλημα. Ακόμα θα κάνει πιο εύκολες στις μετακινήσεις και τις κινήσεις σας σε ότι αφορά σπουδές ταξίδια νομικά θέματα κλπ.
Καρκίνος
Οι από 4 ως και 12 Ιουλίου θα έχετε την τιμητική σας μία από τις μέρες αυτές μαζί με τύχη οικονομική ίσως και κάποιες προτάσεις που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Ο Ήλιος από την Πέμπτη και για ένα μήνα περνά στον Υδροχόο για να σας δώσει ένα διάστημα που θα σας προβληματίσουν τα έξοδα που θα βγουν έξω από τα προγραμματισμένα σας αλλά και να σας κάνει περισσότερο κτητικούς απέναντι στο χρήμα. Αυτό το διάστημα όμως θα μπορούσε να ξεκινήσει να αποδίδει μία δύσκολη σε ότι αφορά τις αποδόσεις συνεργασία σας. Από την Παρασκευή οι μέρες είναι πιο καλές για όλους.
Λέων
Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας κυλούν απροβλημάτιστες μα και αποδοτικές. Αποφεύγοντας κυρίως την Πέμπτη με συντρόφους ή συνεργάτες θα μπορέσετε να έχετε μία πολύ θετική εβδομάδα που την κάνει ιδιαίτερη το πέρασμα του κυβερνήτη σας Ήλιου στον Υδροχόο , θέση που θα πρέπει να κάνει σημαντικότερο μέλημά σας τώρα την ομαλή λειτουργία μίας μεγάλης σχέσης ή συνεργασίας σας που απαιτεί τον χρόνο και το ενδιαφέρον σας για να λειτουργήσει αποδοτικά.
Παρθένος
Ευχάριστο και γεμάτο διάθεση για να ξεκινήσετε ή να ολοκληρώσετε σχέδια το ξεκίνημα της εβδομάδας που δίνει περισσότερη τύχη σε οικονομικά μα και συναισθηματικά θέματα σε εσάς των τελευταίων 5 ημερών του ζωδίου. Έξοδα δίνει η Πέμπτη μα και κόντρες με κοντινά σας άτομα κυρίως σε εσάς της 16ης /9ου. Ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα σας δώσει για ένα μήνα ενδιαφέρουσες επαγγελματικές εξελίξεις και ευκαιρίες στους όσους φιλόδοξους περιμένουν την στιγμή να ξεχωρίσουν.
Ζυγός
Οι μέρες θα μεταφέρουν ευχάριστα επαγγελματικά αλλά και συναισθηματικά νέα ιδιαίτερα στους Ζυγούς της 15ης,16ης /10ου. Το πέρασμα που κάνει ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα σας δώσει ένα μήνα ξεχωριστό τουλάχιστον σε ότι αφορά τα προσωπικά τις σχέσεις σας με τα άτομα που αγαπάτε ενώ μπορεί να φέρει και ένα νέο έρωτα στους μόνους και μόνες του χώρου. Μόνο η Πέμπτη ως το μεσημέρι δείχνει δύσκολη και αυτή όχι για όλους. Τρίτη βράδυ και Τετάρτη οι ποιο καλές μέρες για ότι και αν κάνετε.
Σκορπιός
Οι γεννημένοι 5ως και 11/11ου θα έχετε μέσα στην εβδομάδα μία μέρα που θα σας γεμίσει τύχη σε όλους τους τομείς η ακόμα και κάποια ευκαιρία μέσα από μία πρόταση. Προσεχτικοί σε λόγια και μετακινήσεις την Πέμπτη ως το μεσημέρι. Με ανανεωμένη διάθεση από την Παρασκευή δείχνετε να τα έχετε καταφέρει καλά σε όλους τους τομείς αυτήν την εβδομάδα. Ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα σας δώσει λόγους να ασχοληθείτε περισσότερο με τον οικογενειακό σας χώρο τις ανάγκες και τα προβλήματά του για ένα μήνα.
Τοξότης
Μία ακόμα ουδέτερη εβδομάδα που δίνει μόνο ψιλό εντάσεις ίσως και έξοδα την Πέμπτη ως το μεσημέρι μαζί με μία δυσκολία συνεννόησης την ίδια μέρα. Ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα σας δώσει ένα μήνα που θα έχετε την δυνατότητα ή αιτίες να προγραμματίσετε ένα ταξίδι ή να κάνετε ξεκάθαρες κουβέντες που να διαλύσουν θαμπά σημεία σε συμφωνίες και συνεργασίες σας. Μαζί θα φέρει πολλές μετακινήσεις προσκλήσεις και ενδιαφέρουσες από πνευματικής άποψης συζητήσεις.
Αιγόκερως
Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά και το πρόγραμμά της μπορεί να είναι φορτωμένο αλλά παράλληλα και ενδιαφέρον. Πολύ καλές οι μέρες αυτές για εσάς του Δεκεμβρίου καθώς προωθούν τα επαγγελματικά σας κυρίως θέματα και σας ανοίγουν δρόμους για μικρά ή μεγάλα ξεκινήματα. Ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα σας δώσει ένα μήνα πιο αποδοτικό σε σχέση με τα έσοδά σας ή και μία ουρανοκατέβατη βοήθεια που θα βοηθήσει να καλύψετε τρέχοντα έξοδα που σας καίνε.
Υδροχόος
Οι μέρες που ακολουθούν είναι θετικές καθώς εξυπηρετούν τις επικοινωνιακές σας ανάγκες και σας φέρνουν κοντά σε άτομα πρόθυμα να αφιερώσουν χρόνο σε εσάς. Ξεκινώντας ο Ήλιος το ετήσιο ταξίδι του στο ζώδιό σας βρίσκει τους περισσότερους σε πολύ καλύτερη θέση από ότι τους είχαν βρει τα περσινά τους γενέθλια. Για ένα μήνα και σωστά ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τα ατομικά σας αιτήματα και βάλτε τους γύρω σας να τρέξουν για δικά σας ζητήματα ώστε να ξε αγχωθείτε.
Ιχθείς
Οι μέρες δείχνουν πολύ καλές για τους από 3 ως και 10 Μαρτίου σε όλους τους τομείς με προτάσεις θετικές εξελίξεις ή και συνάντηση – γνωριμία με άτομα που σας επιβεβαιώνουν ή να σας δίνουν μία ακόμα ευκαιρία επιλογής. Μπορεί ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα σας δώσει ένα μήνα εσωστρέφειας και απολογισμών αλλά και θα επισημάνει και την ανάγκη σας για ξεκούραση ψυχική και σωματική που τελικά θα βοηθήσει σε μία ανασύνταξη στόχων. Από την Παρασκευή τόσο ή διάθεση όσο και τα προγράμματα σας θα είναι πιο ευχάριστα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα