Το προφίλ της εβδομάδας 15 έως 21 Φεβρουαρίου 2016, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 15 έως 21 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο ενισχύει την εδώ και λίγες μέρες παρουσία του Ερμή στον ίδιο χώρο δίνοντας σας μια ιδιαίτερα κοινωνική και αποδοτική σε ότι έχει να κάνει τις φιλικές – κοινωνικές σχέσεις περίοδο. Παρ όλη την κοινωνικότητα σας από την Πέμπτη και μετά το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθείς θα σας δίνει αιτίες να απομονώνεστε από τον πολύ τον κόσμο και να κάνετε τους απολογισμούς σας και τις αναθεωρήσεις των πεπραγμένων σας ώστε να θέσετε νέους στόχους. Το Σ/Κ είναι το καλύτερο διήμερο της εβδομάδας για όλους.

ΤΑΥΡΟΣ
Δευτέρα και Τρίτη φέρνουν ευχάριστες εξελίξεις στους 19,20/5ου. Για όλους το διάστημα μέχρι και 12/3ου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Υδροχόο είναι το καλύτερο για να ασχοληθείτε με τα φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδια ενώ σας υπόσχεται και οικονομικές αποδόσεις. Ακόμα είναι καλός καιρός για την τακτοποίηση διαφόρων υποχρεώσεων. Ο Ήλιος στους Ιχθείς από την Πέμπτη και μετά θα φέρει νέους φίλους καθώς σας βάζει σε νέους και ενδιαφέροντες κύκλους γνωριμιών . Οι 10, 11/5ου είστε οι πιο τυχεροί απ’ όλους σε ότι και αν κάνετε αυτόν τον καιρό και ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά μία πρόταση που επιστρέφει. Το Σ/Κ είναι κατάλληλο να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η κινητικότητα που παρουσιάζει ο 9ος φυσικός σας οίκος με τον Ερμή από την προηγούμενη εβδομάδα και με την Αφροδίτη από την Τετάρτη δίνει οξύτητα στη σκέψη σας, διεύρυνση των πνευματικών σας οριζόντων, μια εύνοια σε ταξίδια μα και την δυνατότητα γνωριμιών με αξιόλογα και πνευματικά άτομα. Το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθείς από την Παρασκευή θα σας βοηθήσει να βάλετε προτεραιότητες και στόχους όπως επίσης και να πραγματοποιήσετε αυτούς που ήδη έχετε θέσει. Οι γεννημένοι την πρώτη εβδομάδα του ζωδίου έχουν να περιμένουν κάτι πολύ ευχάριστο τις μέρες αυτές ενώ εσείς της τελευταίας εβδομάδας έχετε να περιμένετε κάποιο ευχάριστο μήνυμα ή συνάντηση. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με εξαίρεση τους 8,9/7ου που βρίσκονται στην πιο δύσκολη φάση απ’ ‘όλους και θα πρέπει να μάθουν να κινούνται σε νέα δεδομένα , για τους πολλούς την διευθέτηση κληρονομικών υποθέσεων και την βελτίωση των οικονομικών σας ή του συντρόφου εγγυάται το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο. Από την Παρασκευή που ο Ήλιος περνά στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα σας δώσει πνευματικό άνοιγμα, καθαρότερη σκέψη και την ικανότητα να βλέπετε πολύπλευρα τα θέματα μα και να μπορείτε να βγαίνετε κερδισμένοι από τις καλές σας ιδέες. Οι 13 έως 16/7ου θα νιώθετε ιδιαίτερα ορεξάτοι και δραστήριοι και αυτό βοηθά προκειμένου να πετυχαίνετε τα θέλω σας και ότι σας ευχαριστεί. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη περνά στον Υδροχόο από την Τετάρτη και σας κάνει πιο συνεργάσιμους και ευέλικτους στα αιτήματα των γύρω σας ενώ θα έχετε αυξημένη την ανάγκη ουσιαστικής συντρόφευσης και συνύπαρξης. Είναι ένα καλό διάστημα να μιλήσετε με σύντροφο ή συνεργάτες και να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις ενώ το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθείς θα σας κάνει πιο κτητικούς και καχύποπτους απέναντι τόσο στο χρήμα ενώ παράλληλα θα αυξήσει με κάποιο τρόπο τα έσοδα σας είτε με τη βοήθεια τρίτων είτε ακόμα και από αδήλωτες πηγές εσόδων που μπορεί να έχετε και να έχει έρθει η ώρα να τις εκμεταλλευτείτε. Το Σ/Κ είναι το καλύτερο διήμερο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δευτέρα και Τρίτη φέρνουν κέρδη συναισθηματικά μα και έσοδα στους 21,22/9ου.Το διάστημα μέχρι και 12/3ου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Υδροχόο είναι το καλύτερο για να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας. Φαίνεται πως οι ιδέες σας θα σας αποφέρουν όχι μόνο τις οικονομικές απολαβές που προσδοκάτε αλλά και το ανάλογο επαγγελματικό προφίλ που θέλετε να βγάζετε προς τα έξω. Από την Παρασκευή που ο Ήλιος περνά στους Ιχθείς ξεκινά μια πολύ καλή περίοδος που θα ευνοεί τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωή σας και το κλίμα θα βοηθά να λύσετε παρεξηγήσεις του χθες και οτιδήποτε τις βαραίνει. Οι 7/9ου είναι οι πιο πιεσμένοι ενώ οι 12,13 έχουν τύχη σε οτιδήποτε επιχειρούν. Πέμπτη και Παρασκευή οι καλύτερες μέρες για όλους.

raybradbury383404

ΖΥΓΟΣ
Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο θα βελτιώσει θεαματικά τα συναισθηματικά σας φέρνοντάς σας ακόμα και κάποια καλή γνωριμία αν είστε μόνοι, ενώ είναι ένα διάστημα πολύ ευνοϊκό να ασχοληθείτε με ότι πραγματικά σας χαροποιεί . Οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες είστε εσείς που θα δείτε πρώτοι συναισθηματικές χαρές αυτή την εβδομάδα ενώ οι των τελευταίων ημερών θα έχετε κάποια ευχάριστη συνάντηση με φίλους που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα. Το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθείς θα βελτιώσει τα επαγγελματικά σας βοηθώντας σας να τα τακτοποιήσετε μα και να φανείτε περισσότερο. Οι 9,10/10ου αντιμετωπίστε ρεαλιστικά τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας. Το Σ/Κ είναι πολύ καλό να δείτε φίλους και να περάσετε όμορφα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο και στον 4ο φυσικό σας οίκο θα ομορφύνει το χώρο του σπιτιού είτε με την παρουσία κάποιου ατόμου μέσα σε αυτό είτε με αιτίες που θα σας κάνουν να θέλετε να βρίσκεστε περισσότερο χρόνο σε αυτό. Παράλληλα θα σας φέρει πιο κοντά στην οικογένεια και θα νιώσετε αυξημένη την ανάγκη να ασχοληθείτε ακόμα και με την αισθητική του σπιτιού. Το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθείς θα βελτιώσει τη συναισθηματική σας ζωή και θα σας δώσει αιτίες να νιώθετε ιδιαίτερα χαρούμενοι βοηθώντας σας να πραγματώσετε επιθυμίες και θέλω σας. ακόμα άτομα τις καρδιάς σας θα σας εκπλήξουν ευχάριστα στην διάρκεια αυτού του περάσματος. Οι 13 έως 16/11ου έχετε μια δυνατή παρόρμηση να παράγεται έργο. Αν εκμεταλλευτείτε σωστά αυτή τη δυναμική μπορείτε να καταφέρεται τα πάντα, αν όχι θα σας βγει σε νεύρα και ένταση. Πέμπτη και Παρασκευή οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια περίοδο αυξημένης κινητικότητας για εσάς ,με πολλές συζητήσεις και μηνύματα ενώ είναι μια καλή ευκαιρία να δείτε ή να τα πείτε και με ανθρώπους β συγγένειας που είχατε για κάποιο λόγο καιρό να βρεθείτε. ακόμα αυτόν τον καιρό θα έχετε αιτίες για συχνές μετακινήσεις ίσως και συχνά μικρά ταξίδια και κάποιοι πιθανά να πετύχετε μία συμφωνία- συμβόλαιο. Παράλληλα το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθείς θα αυξήσει την ανάγκη σας να έρθετε πιο κοντά με την οικογένεια και θα θέλετε να περνάτε περισσότερο χρόνο στο σπίτι με αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι 7/12ου είναι οι πιο πιεσμένοι κυρίως οικονομικά αυτέ στις μέρες. Το Σ/Κ είναι το καλύτερο διήμερο για όλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στο δεύτερο φυσικό σας οίκο θα σας δώσει μια γερή ανάσα οικονομική ενώ θα σας κάνει και ιδιαίτερα κτητικούς όχι μόνο με τις υλικές κτήσεις αλλά και με τις συναισθηματικές. Εκμεταλλευτείτε την πολύ καλή περίοδο για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να τα βάλετε σε τάξη. Το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθείς από την Παρασκευή θα σας δώσει για ένα μήνα αυξημένη κινητικότητα, θα σας βάλει σε πολλές συζητήσεις και θα μπορούσε να σας φέρει και κάποιο μικρό σημαντικό όμως ταξίδι που πρέπει να κάνετε. Οι 7 και 8/1ου προσαρμοστείτε στο κλίμα των αλλαγών που βιώνετε και φανείτε προσεχτικοί σε όλα ενώ οι 12,13/1ου έχετε την τύχη με το μέρος σας. Πέμπτη και Παρασκευή οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Αφροδίτη περνά από την Τετάρτη στο δικό σας ζώδιο και ομορφαίνει τόσο την καθημερινότητα σας όσο και εσάς τους ίδιους. Μέχρι και τις 12/3ου θα δίνετε προτεραιότητα στα δικά σας θέλω αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα θέλω των άλλων θα νιώθετε επιβεβαιωμένοι και ευχαριστημένοι τόσο από τα αποτελέσματα μίας σας προσπάθειας όσο και από τον εαυτό σας. Παράλληλα το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθείς θα σας κάνει πιο διεκδικητικούς σε ότι αφορά οικονομικά θέματα ,περισσότερο κτητικούς , ενώ σηματοδοτεί και ένα καλό διάστημα για την τακτοποίηση και την βελτίωση των οικονομικών σας. Οι γεννημένοι το πρώτο 10ήμερο είστε οι πρώτοι που έχετε να περιμένετε συναισθηματικές χαρές ή και ένα κέρδος αυτήν την εβδομάδα. Το Σ/Κ είναι πολύ καλό για όλους.

ΙΧΘΕΙΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο δίνει μια αιτία χαράς που θα μπορούσε να είναι και κρυφή σε κάποιες περιπτώσεις και να αφορά και συναισθηματικό θέμα, όμως δίνει και ένα καλό διάστημα που βοηθά να κατασιγάσουν κάποιες ανησυχίες σας , να γαληνέψετε και να ηρεμήσετε ψυχικά ενώ σε συνδυασμό και με τον Ερμή σας βοηθά στην ολοκλήρωση των απολογισμών και στους επαναπροσδιορισμούς στόχων και προτεραιοτήτων που έχετε ήδη ξεκινήσει να κάνετε. Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας από την Παρασκευή και θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να κάνετε πράγματα για εσάς και να δώσετε προτεραιότητα σε αυτά που εσείς θέλετε και όχι οι άλλοι. Πέμπτη και Παρασκευή οι πιο ευνοϊκές μέρες για όλους.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα