Οι ιδρυτές του Ιmpact Hub Athens για το ΕΠΙΝΗΣΙΑ Ηώς: Ευκαιρίες κοινωνικής επιχειρηματικότητας σε ένα νησί

Δημοσιεύθηκε

Η Φαίη και η Σοφία από την ΑΕΛΙΑ συναντήθηκαν με τη Σόφη Λάμπρου και το Δημήτρη Κοκκινάκη, ιδρυτές του Impact Hub Athens και συζήτησαν μαζί τους για το Impact Hub αλλά και για τις δυνατότητες κοινωνικής επιχειρηματικότητας σε ένα νησί. Στόχος της συζήτησης: να εμπνεύσουν τους επαγγελματίες του δικτύου του ΕΠΙΝΗΣΙΑ Ηώς.

impacthub

Με απλό και σαφή τρόπο η Σόφη και ο Δημήτρης μας εξηγούν αρχικά τι είναι ο οργανισμός Impact Hub και πώς προωθεί τις πρωτοβουλίες που έχουν κοινωνικό όφελος και προωθούν την κοινωνική αλλαγή ενώ μας επισημαίνουν την ωφέλεια για τα μέλη του Impact Hub Athens από την ανταλλαγή γνώσεων και ιδεών και από τις συνέργειες που αναπτύσσονται στο πλαίσιο του Impact Hub.

Στη συνέχεια, οι δύο ιδρυτές του Impact Hub Athens μας αναδεικνύουν δυνατότητες για εγχειρήματα κοινωνικής επιχειρηματικότητας που μπορεί να έχουν αντίκτυπο σε ένα νησί, με βάση τις κοινωνικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει, παρουσιάζοντας ενδιαφέροντα παραδείγματα.

Η συζήτηση με τη Σόφη και το Δημήτρη έγινε στο συνεργατικό χώρο που διαχειρίζεται το Impact Hub Athens, βιντεοσκοπήθηκε και από την ομάδα του ΕΠΙΝΗΣΙΑ Ηώς δημιουργήθηκε το σύντομο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα