Το instagram, τα hashtags και τα brand
Το instagram, τα hashtags και τα brand, Κατερίνα Σταματελοπούλου

Δημοσιεύθηκε

Με την απήχηση του να έχει αυξητική πορεία με περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες και πεντακόσια εκατομμύρια ενεργούς χρήστες καθημερινά,  το instagram είναι αυτή τη στιγμή το κοινωνικό δίκτυο που τα brand προσπαθούν να προβληθούν και να προωθήσουν υπηρεσίες και προϊόντα.

Η μεγαλύτερη διαφορά του από το facebook είναι ότι στο instagram οι χρήστες μοιράζονται φωτογραφικό υλικό και βίντεο αντλώντας απήχηση από την αποτελεσματική χρήση των hashtags.

Φτάνει μια καλή φωτογραφία ή ένα δυναμικό βίντεο για να φέρει απήχηση ανάμεσα σε εκατομμύρια χρήστες; Μην ξεχνάμε ότι στόχος είναι η έμπνευση μέσα από το ποιοτικό περιεχόμενο γιατί και στο instagram content is the king!

Και σε αυτό το σημείο ξαναγυρνάμε στην σημασία των hashtags! Γιατί όσο φωτογραφικό υλικό και αν ανεβάζει μια επιχείρηση στον λογαριασμό της στο instagram αν δεν συνοδεύεται από τα κατάλληλα hashtags που θα της αποφέρουν απήχηση δεν θα καταφέρει να φτάσει ποτέ στο target group που επιθυμεί.

Στην εποχή όπου η φωτογραφία και το βίντεο είναι κάτι παραπάνω από 1000 λέξεις τα hashtags στο instagram είναι το απόλυτο marketing για κάθε επιχείρηση!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα