Τα νόστιμα νέα του Δεκεμβρίου, της Εμμανουέλας Κόκκαλη

Δημοσιεύθηκε

Ο Δεκέμβρης είναι μήνας αγάπης, προσφοράς αλλά και νοστιμιάς! Δείτε τις δικές μου προτάσεις για να περάσετε όμορφα, προσφέροντας σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

flust.gr

Στα ΤGI Fridays, ο Δεκέμβρης είναι αφιερωμένος στις ευχές, έτσι από 4-19 Δεκεμβρίου μπορείτε να συμβάλλετε και εσείς πιο ενεργά στο έργο του Make-A- Wish®, ώστε να πραγματοποιηθούν οι πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3-18 ετών, με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα! Αγοράζοντας κάποιο από τα αγαπημένα σας πιάτα (Potato Twisters, Chicken Caesar Salad, Jack Daniel’s® Chicken, The Brave Texan, Tahini Sour Marinated Chicken), μπορείτε να προσφέρετε προαιρετικά 0,50€ επιπλέον. Τα TGI Fridays™ συμμετέχουν μαζί σας και για κάθε σας επιλογή προσφέρουν 0,50€ ακόμη.

Την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου το Make-A-Wish® (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και τα TGI Fridays™ στην Κηφισιά σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή βραδιά. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τα 17 χρόνια παρουσίας των TGI Fridays™ στην Ελλάδα και νιώστε τη δύναμη που έχει μια ευχή! Το 50% των εσόδων θα διατεθεί για το έργο του Make-A-Wish® (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Τη βραδιά θα ντύσει μουσικά η Άντα Λιβιτσάνου με την μπάντα της.

Η εκπλήρωση μιας ευχής αποτελεί μία τόσο μοναδική εμπειρία και έχει τέτοια δύναμη ώστε να βελτιώνει την ποιότητα της ζωής, όχι μόνο των παιδιών, αλλά και ολόκληρης της οικογένειάς τους. Βοηθήστε να διαδώσουμε το μήνυμα αυτό τον Δεκέμβριο στα TGI FRIDAYS!

10153234_704833752919462_4929181370803730010_n

Στις 5-6 & 7/12, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη έκθεση τροφίμων ΕΛΛΑΔΑ-ΓΙΟΡΤΗ-ΓΕΥΣΕΙΣ, με την συμμετοχή μικρών Ελλήνων παραγωγών. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωρίσετε και να δοκιμάσετε προϊόντα που δεν βρίσκετε συχνά στην αγορά και στα μεγάλα σουπερ μάρκετ. Υπέροχα μέλια, ιδιαίτερα αλλαντικά, αρωματικά ελαιόλαδα και μυρωδάτα λαχανικά κλεισμένα σε βάζα, είναι λίγα μόνο από τα πολλά που θα μας παρουσιάσουν οι παραγωγοί του τόπου μας. Που σέβονται και αγαπάνε τη γη τους και αξιοποιούν με τον πιο νόστιμο τρόπο ό,τι προσφέρει η φύση. Εκεί ανάμεσα σε όλα τα υπέροχα περίπτερα, θα είμαι κι εγώ, παρέα με τα ελαιόλαδα Άριστον. Θα σερβίρω τις δικές μου προτάσεις με τα αγαπημένα μου αρωματικά ελαιόλαδα. Θα χαρώ να σας δω!

Ελλάδα – Γιορτή – Γεύσεις, HELEXPO PALACE, Λεπτομέρειες στη σελίδα τους στο facebook 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα