Συμβουλές για δημιουργούς στο Instagram
Συμβουλές για δημιουργούς στο instagram

Δημοσιεύθηκε

Συμβουλές για δημιουργούς στο Instagram από creators με πολλούς ακόλουθους μέσα από το το  podcast των δημιουργών του “Close Friends Only” μπορείτε να δείτε και στο YouTube

Στόχος του podcast είναι να φέρει κοντά δημιουργούς υψηλού προφίλ που μοιράζονται πολύτιμες συμβουλές  για τη σύνδεση στο Instagram (IG) και πώς μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Στη ζωντανή αυτή συνεδρία συμμετείχαν ο δημιουργός Reece Feldman και ο ηθοποιός Storm Reid, οι οποίοι μοιράστηκαν διάφορες συμβουλές και σημειώσεις σχετικά με τα δημιουργικά τους ταξίδια και το πώς το Instagram τους βοήθησε να συνδεθούν με το κοινό.

Παρά το γεγονός ότι πολλοί από αυτούς βασίζονται στη φήμη τους εκτός της εφαρμογής, οι στρατηγικές που μοιράστηκαν είναι εφαρμόσιμες για όλους τους χρήστες.

Αν ψάχνετε τρόπους για να ενισχύσετε την παρουσία σας στο Instagram, μπορεί να βρείτε χρήσιμες συμβουλές στα επεισόδια του “Close Friends Only”. Για παράδειγμα, στη συνεδρία με τη Renee Rapp και τη Rachel Sennott, παρόλο που οι συμβουλές μπορεί να μην είναι εξαιρετικά λεπτομερείς, μπορούν να προσφέρουν μερικές κατευθυντήριες γραμμές για τη στρατηγική σας.

Νέες Συμβουλές για Reels από το Instagram

Το Instagram μοιράστηκε μερικές νέες συμβουλές για τα Reels στον Επαγγελματικό Πίνακα Ελέγχου της εφαρμογής, με μια λίστα βασικών δεικτών που θα σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε την απόδοση περιεχομένου Reels.

Δες τις 10 συμβουλές από το Instagram:

  1. Τραβήξτε την Προσοχή στα Πρώτα 3 Δευτερόλεπτα
  2. Τα reels διάρκειας 30-60 Δευτερολέπτων Έχουν Καλύτερη Απόδοση
  3. Χρησιμοποιήστε Trending Hashtags 
  4. Αξιοποιήστε τις Τάσεις και τα audio trends
  5. Προωθήστε την άμεση αλληλεπίδραση ειδικά τα shares
  6. Απαντήστε στα σχόλια εντός 7 Ημερών
  7. Μοιραστείτε το Περιεχόμενό σας στο IG ταυτόχρονα με άλλες πλατφόρμες
  8. Δημιουργήστε χιουμοριστικό Περιεχόμενο
  9. Ανεβάστε reels σε υψηλή ανάλυση
  10. Δημιουργήστε 10 ή περισσότερα carousel τον μήνα

Βέβαια η καλύτερη συμβουλή για επιτυχία στο instagram πέρα από τις γενικές συμβουλές και τις τάσεις, είναι να καταφέρεις να είσαι συνεπής και αυθεντικός με δημιουργικές ιδέες! Ειδικά αν δημιουργείς 10 ή περισσότερους reels το μήνα, θα χρειαστείς λίγη έως πολύ έμπνευση. Το καλύτερο μέρος για να την αναζητήσεις είναι πιθανόν μέσα στο ίδιο το Instagram. Παρακολούθησε τι κάνουν οι επιτυχημένοι δημιουργοί και ενσωμάτωσε αυτές τις ιδέες στη δική σου στρατηγική

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα