Στο σπίτι του Karl Lagerfeld στο Παρίσι

Στο σπίτι του Karl Lagerfeld στο Παρίσι

Ο Karl Lagerfeld είναι θρύλος της μόδας και η προσωπικότητα του αντικατοπτρίζεται σε κάθε σημείο του σπιτιού του στο Παρίσι

Το διαμέρισμα βρίσκεται δίπλα στον Σηκουάνα και τα παράθυρα του έχουν θέα στο μουσείο του Λούβρου. Η Lady Amanda Harlech επισκέφτηκε το σπίτι του για τη Vogue, και μας ξεναγεί στους θησαυρούς του Karl Lagerfeld.

Από το 1983 που ανέλαβε τον οίκο Chanel μέχρι και το θάνατο του ο σχεδιαστής χάρισε μοναδικές δημιουργίες στον κόσμο της μόδας. Ενώ από σχεδιαστής έφτασε στο τιμόνι της Chanel ως Καλλιτεχνικός διευθυντής μέχρι και τον θάνατο του. Και μάλιστα ο πιο ακριβοπληρωμένος καλλιτεχνικός διευθυντής στον κόσμο.

Η επίσκεψη της Vogue στο σπίτι του έγινε πριν από τη δημοπρασία του οίκου Sotheby’s. Ο οίκος διαθέτει πάνω από 1.000 αντικείμενα από τις κατοικίες του. Η δημοπρασία διεξάγεται επί του παρόντος διαδικτυακά και θα ξεκινήσει αυτοπροσώπως, με συνεδριάσεις στο Παρίσι και το Μονακό

 

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Οι καταναλωτικές συμπεριφορές προσαρμόστηκαν σε νέο life style
Prev Οι καταναλωτικές συμπεριφορές προσαρμόστηκαν σε νέο life style
Next Καινοτόμα προσέγγιση στην αναγέννηση της επιδερμίδας
Καινοτόμα προσέγγιση στην αναγέννηση της επιδερμίδας