Καινοτόμα προσέγγιση στην αναγέννηση της επιδερμίδας

Καινοτόμα προσέγγιση στην αναγέννηση της επιδερμίδας

Η εταιρεία Maruga Group παρουσίασε στο Grand Hyatt σε δημοσιογράφους υγείας και ομορφιάς τη ZO® Skin Health το διάσημο brand καινοτόμων δερμοκαλλυντικών το οποίο παρέχει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στη δημιουργία και τη διατήρηση της υγείας σε κάθε τύπο δέρματος ανεξάρτητα από την βιολογική ηλικία, την εθνολογική καταγωγή ή τις ιδιαίτερες ανάγκες.

Την εκδήλωση άνοιξε η Inessa Saakyan, Industry Expert η οποία τόνισε: “Είμαστε πολύ ευτυχείς που η Maruga Group εκπροσωπεί την ZO® Skin Health στην Ελλάδα, μια εταιρεία πρωτοπόρο σε Ευρώπη και Αμερική, στον χώρο του ιατρικού δερμοκαλλυντικού. Η ZO® Skin Health παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά λύσεων που θα επαναφέρουν το δέρμα σε υγιή κατάσταση. Από τη διόρθωση της ηλιακής βλάβης και της μελάγχρωσης έως την ακμή και τη γήρανση, η ZO® προσφέρει μια απλή, συστηματική προσέγγιση για την δημιουργία και τη διατήρηση του υγιούς δέρματος”.

Ιδιαίτερη τιμή για την χώρα μας είχε η συμμετοχή στην εκδήλωση της Yaneth Acosta, Sr. Manager Education Development της διάσημης εταιρείας η οποία παρουσίασε τις καινοτομίες της ZO® Skin Health, τα εξελιγμένα πρωτόκολλα αλλά και τον τρόπο λειτουργίας των προϊόντων για την επίτευξη του στόχου: την υγεία του δέρματος.

Όλα τα πρωτόκολλα θεραπείας βασίζονται στην προσέγγιση των 3 βημάτων:

1 βήμα: Ο καθαρισμός, απολέπιση και τόνωση είναι απαραίτητο στάδιο προετοιμασίας και εξυγίανσης του δέρματος.

2 βήμα: Πρόληψη και επανόρθωση στα συγκεκριμένα προβλήματα του δέρματος.

3 βήμα: Αντηλιακή προστασία από όλο το φάσμα των UVA,UVB ακτίνων από το ορατό φάσμα HEV την υπέρυθρη ακτινοβολία και την ρύπανση.

Η δύναμη της επιστήμης στο DNA της σειράς

Η  ZO® Skin Health  έχει φέρει την διαφορά στις θεραπείες στο ιατρείο χάρη στις μοναδικές καινοτομίες της οι οποίες βασίζονται στις αποκλειστικές συνθέσεις των προϊόντων, τα βιοτεχνολογικά συμπλέγματα με υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών.

Το μυστικό της επιτυχίας της ZO® Skin Health  είναι το επαναστατικό Delivery System® το οποίο προστατεύοντας τα δραστικά συστατικά των προϊόντων τα μεταφέρει ακέραια και στο 100% του ποσοστού που υπόσχεται στην επιδερμίδα, εξασφαλίζοντας άμεση δράση και υψηλή αποτελεσματικότητα.

Εξειδικευμένη αποκατάσταση

Η καινοτομία της επώνυμης μάρκας δεν περιορίζεται στην αντιμετώπιση και την εφαρμογή στο ιατρείο.  Η όποια θεραπεία συνεχίζεται και επαυξάνεται στο σπίτι χάρη στην δυνατότητα της εξατομικευμένης περιποίησης η οποία είναι απόλυτα συμβατή και προσαρμοσμένη στις εξειδικευμένες ανάγκες του κάθε ανθρώπου. Μετά από ανάλυση του ιατρού σχεδιάζεται και δημιουργείται η εξατομικευμένη φροντίδα του δέρματος του ασθενούς ώστε να λάβει το κατάλληλο προϊόν με την ιδανική συγκέντρωση δραστικών συστατικών για να εξασφαλιστούν τα βέλτιστα ορατά αποτελέσματα.

Το πρόγραμμα αποκατάστασης της υγείας του δέρματος είναι εξελίξιμο και διέπετε από μια φιλοσοφία η οποία ενισχύει τη σχέση του ιατρού με τον ασθενή τόσο στο ιατρείο όσο και στην συνέχεια που η θεραπεία ακολουθείται στο σπίτι.

Από τα πλεονεκτήματα της ολοκληρωμένης επιστημονικής προσέγγισης της ZO® Skin Health ξεχωρίζουν τα:

-Ευπροσάρμοστα πρωτόκολλα -Γρήγορα αποτελέσματα εντός 2-3 εβδομάδων – Εξειδικευμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα – Άμεση επούλωση του δέρματος -Προστασία από μελλοντικές βλάβες -Ολοκληρωμένη προσέγγιση μέσω 3 βημάτων.

Γνωρίστε τον δημιουργό!

O παγκοσμίου φήμης Ερευνητής – Δερματολόγος Dr. Zein Obagi είναι ο ιδρυτής της ZO® Skin Health, ο οποίος κέρδισε τη φήμη του δημιουργώντας προηγμένες θεραπείες για την περιποίηση και την αναζωογόνηση του δέρματος. Κατατάσσεται στους κορυφαίους επιστήμονες στο κόσμο που ασχολήθηκαν με τα χημικά peeling και την θεραπεία δύσκολων δερματικών παθήσεων του έγχρωμου δέρματος.

Αποστολή του ήταν  «να δημιουργήσει ένα υγιές και νεανικό δέρμα που θα ακτινοβολεί ζωντάνια»

Η  ZO® Skin Health κυκλοφορεί σε περισσότερες από 100 χώρες στο κόσμο, το 2016 ήταν το Νο1 Ιατρικό Brand στην μεγάλη Βρετανία και το 2020 το Νο2 Brand στην Αμερική.

Όλα τα προϊόντα της  ZO® Skin Health  διατίθενται από τα ιατρεία μέσω εξουσιοδοτημένων Δερματολόγων ή  Πλαστικών Χειρουργών.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Στο σπίτι του Karl Lagerfeld στο Παρίσι
Prev Στο σπίτι του Karl Lagerfeld στο Παρίσι
Next Η Χίος απέκτησε το σήμα 'Bike Friendly Destination'
Η Χίος απέκτησε το σήμα 'Bike Friendly Destination'