Πως σχεδιάζονται τα ταξίδια στο διάστημα
Πως σχεδιάζονται τα ταξίδια στο διάστημα

Δημοσιεύθηκε

Ταξίδια στο διάστημα ή διαστημικός τουρισμός ή τέλος πάντων η νέα τουριστική εμπειρία… για λίγους, που ίσως τελικά να μην είναι και τόσο λίγοι

Διαστημική εμπειρία

Το spaceship Napture είναι είναι ένας θαλαμίσκος όπου σχεδιάζεται για διαστημικά πολυτελή ταξίδια. Πρόκειται για project της εταιρίας διαστημικού τουρισμού Space Perspective. Στην άκρη της στρατόσφαιρας οι επιβάτες θα έχουν πολύ χώρο σε ένα lounge για να απολαμβάνουν πανοραμική θέα 360 μοιρών.

Μάλιστα η εταιρία δημοσίευσε στα instagram φωτογραφίες με το πως θα είναι η κάψουλα. Σύμφωνα με την εταιρία η κάψουλα θα  είναι ο πιο συναρπαστικός, βιώσιμος και ουδέτερος σε άνθρακα τρόπος για να φτάσει κάποιος στην άκρη του διαστήματος.

Ταξίδια στο διάστημα ή διαστημικός τουρισμός ή τέλος πάντων η νέα τουυριστική εμπειρία… για λίγους
Διαστημική εμπειρία

Το spaceship Napture είναι είναι ένας θαλαμίσκος όπου σχεδιάζεται για διαστημικά πολυτελή ταξίδια. Πρόκειται για project της εταιρίας διαστημικού τουρισμού Space Perspective. Στην άκρη της στρατόσφαιρας οι επιβάτες θα έχουν πολύ χώρο σε ένα lounge για να απολαμβάνουν πανοραμική θέα 360 μοιρών.

Μάλιστα η εταιρία δημοσίευσε στα instagram φωτογραφίες με το πως θα είναι η κάψουλα. Σύμφωνα με την εταιρία η κάψουλα θα είναι ο πιο συναρπαστικός, βιώσιμος και ουδέτερος σε άνθρακα τρόπος για να φτάσει κάποιος στην άκρη του διαστήματος.

Με προγραμματισμένη έναρξη των εμπορικών πτήσεων στα τέλη του 2024, το Spaceship Neptune αποτελείται από έναν θαλαμίσκο συμπίεσης και με ελεγχόμενες τις κλιματικές συνθήκες στο εσωτερικό του, τον οποίο ανυψώνει ένα γιγαντιαίο αερόστατο υδρογόνου. Έχουν ήδη πωληθεί άνω των 900 εισιτηρίων και ήδη η εταιρεία δέχεται κρατήσεις για το 2025.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα