Ο Anthony Hopkins μπαίνει στον κόσμο των NFTs
Ο Anthony Hopkins μπαίνει στον κόσμο των NFTs

Δημοσιεύθηκε

Ο Anthony Hopkins, μπαίνει στον κόσμο των  NFTs και θα λανσάρει τις καλλιτεχνικές του δημιουργίες σε γνωστή πλατφόρμα, σύντομα.

Anthony Hopkins NFTs

Ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς με συγκλονιστικές ερμηνείες σε κάθε ρόλο ο Anthony Hopkins εξακολουθεί να είναι update.

Έτσι ανακοίνωσε την συνεργασία του με την εταιρία Orange Comet,  που εστιάζει στα NFTs και στο Web3.

Ο Hopkins,θα λανσάρει σε  ψηφιακά animation στοιχεία που θα είναι βασισμένα σε κάποιους κινηματογραφικούς ρόλους του. Όσοι αποκτήσουν τα NFTs του Hopkins θα έχουν και την ευκαιρία να τον συναντήσουν από κοντά. Αυτό και αν είναι plus… για να αγοράσει κάποιος NFT

Ο 84χρονος καλλιτέχνης δήλωσε πρόσφατα: «Εμπνέομαι ως καλλιτέχνης από τη δύναμη της τέχνης, της μουσικής, του κινηματογράφου και της ψευδαισθητικής ονειρώδους ποιότητας της ζωής. Το metaverse προσφέρει μια απίστευτη ευκαιρία να επικοινωνήσεις με ένα κοινό με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο» υπογράμμισε, σε ανακοίνωση.

«Το να φέρνω την τέχνη μου στο επόμενο επίπεδο, με το NFT ως καμβά μου, είναι πραγματικά ένα συναρπαστικό προτεινόμενο σχέδιο. Πιθανά, είμαι ο πιο μεγάλος σε ηλικία τύπος στην κοινότητα των NFTs και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυτό αποδεικνύει ότι σε οποιαδήποτε ηλικία τα πάντα είναι δυνατά»

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα