Ποιες νέες σειρές βρέθηκαν στην κορυφή του Netflix
Ποιες νέες σειρές βρέθηκαν στην κορυφή του Netflix

Δημοσιεύθηκε

Οι σειρές είναι το μεγάλο ατού του Netflix και συνήθως καθηλώνουν το κοινό και κερδίζουν την προσοχή τους.

Το ίδιο συμβαίνει συχνά και με τα ντοκιμαντέρ

Το όνομα Μπέκαμ ήταν αρκετό για να τραβήξει την προσοχή στο ντοκιμαντέρ αφιέρωμα του Netflix, στη ζωή του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Η αλήθεια είναι ότι και καλογυρισμένο είναι και προσφέρει μια μοναδική ματιά στην πορεία και στην προσωπικότητα του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ενώ καταφέρνει να μας δείξει και την άλλη πλευρά της Βικτόρια Μπέκαμ και το βάθος της σχέσης τους.

Και κάπως έτσι ανέβηκε στην κορυφή της αγγλικής λίστας στο Netflix με 12,4 εκατομμύρια προβολές.

Στη δεύτερη θέση, το “Sex Education, με 6,6 εκατομμύρια προβολές και με τον μοναδικό συνδυασμό κωμωδίας και κοινωνικών θεμάτων

Στην τρίτη θέση, η σεζόν 5 του “Love Is Blind” έφερε τον έρωτα στο επίκεντρο με 3,7 εκατομμύρια προβολές.

Οι νέες εκπομπές και ντοκιμαντέρ συμπεριλαμβάνουν το θρίλερ UFO Encounters, τη σεζόν 5 του Virgin River, και άλλα, τα οποία έχουν κερδίσει θέσεις στη λίστα τηλεθέασης του Netflix

Το γεγονός ότι τα τρία μέρη της σειράς “Lupin” από τη Γαλλία κατέλαβαν θέσεις στη λίστα μη αγγλικών τηλεοπτικών προγραμμάτων δείχνει τη δημοτικότητά τους πέρα από τα σύνορα της Γαλλίας.

Η σειρά ψυχο-θρίλερ Dear Child (Γερμανία) πέρασε την πέμπτη εβδομάδα της στη λίστα στο #3 (3 εκατομμύρια προβολές).

Η Κορέα συνέχισε να κυριαρχεί με τη νέα κωμωδία Strong Girl Nam-soon που έκανε το ντεμπούτο της στο #5 (1,6 εκατ. προβολές)

Η σειρά The Devil’s Plan έρχεται στο #6 (1,5 εκατ. προβολές), η ρομαντική κωμωδία Destined with You προσγειώθηκε στο #7 (1,5 εκατ. προβολές) και το δράμα Song of the Bandits κατέλαβε την #9 θέση (1 εκατ. προβολές).

Ολοκλήρωσαν τη λίστα η σειρά θρίλερ Burning Body (Ισπανία) στο #8 (1,3 εκατ. προβολές) και η  δραματική σειρά Thursday’s Widows (Μεξικό) στο #10 (1 εκατ. προβολές).

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι ταινίες όπως το αστυνομικό θρίλερ “Reptile” και το θρίλερ δράσης “Nowhere” έχουν καταφέρει να παραμείνουν στην κορυφή των λιστών, κερδίζοντας το ενδιαφέρον του κοινού.

Η ευρεία ποικιλία των προγραμμάτων από διάφορες χώρες αντανακλά τη διαφορετικότητα και τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της ψυχαγωγικής βιομηχανίας σήμερα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα