Οι τιμές των διοδίων τώρα και στο Google Maps
Οι τιμές των διοδίων τώρα και στο Google Maps, Κατερίνα Σταματελοπούλου

Δημοσιεύθηκε

To Google Maps στο νέο update φροντίζει για την οικονομία της τσέπης μας και μας δίνει μεταξύ άλλων και τις τιμές των διοδίων!

Νέο Update

Σύμφωνα με την Google, με την προσθήκη αυτή, οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν αν τους συμφέρει να περάσουν από τα διόδια ή όχι. Οι τιμές των διοδίων θα παρέχονται από τις τοπικές αρχές διοδίων. Μάλιστα θα δίνει προτάσεις για την εκτιμώμενη τιμή ανάλογα με το κόστος της κάρτας διοδίων την ημέρα της εβδομάδας ακόμα και την ώρα!

Οι χρήστες θα έχουν την επιλογή να μην βλέπουν διαδρομές με δρόμους με διόδια μέσω των ρυθμίσεων της εφαρμογής. Αυτοί πάντως που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη νέα προσθήκη θα μπορούν σύντομα να το κάνουν. Πρώτα βέβαια από σχεδόν 2.000 δρόμους με διόδια στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ινδία, την Ιαπωνία και την Ινδονησία. Και η λίστα των χωρών θα διευρύνεται συνεχώς στο Google Maps

Τι άλλο θα δούμε στο Google Maps

Αν αγχώνεστε όταν οδηγείτε σε άγνωστους δρόμους η Google προσθέτει φανάρια και σήματα στάσης. Και ακόμα πιο βελτιωμένες λεπτομέρειες, όπως περιγράμματα κτιρίων και περιοχές ενδιαφέροντος ή το σχήμα και το πλάτος ενός δρόμου.

Η εταιρεία προσθέτει επίσης νέες ενημερώσεις iOS που έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τη χρήση των Χαρτών Google εν κινήσει. Αλλά και νέο pinned widget  που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε ταξίδια που έχετε καρφιτσώσει στην καρτέλα Go απευθείας. Από εκεί μπορείτε να δείτε την ώρα άφιξης, αναχώρηση και προτεινόμενη διαδρομή εάν οδηγείτε.

Ενώ, οι  χρήστες θα μπορούν σύντομα να λαμβάνουν οδηγίες  απευθείας από το Apple Watch τους. Σύντομα, δεν θα χρειάζεται πλέον να ξεκινήσετε την πλοήγηση από το iPhone σας. Θα μπορείτε να πατήσετε στη συντόμευση Google Maps στo Apple Watch για να ξεκινήσει αυτόματα η πλοήγηση

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τη συντόμευση “Take me home” στο ρολόι σας και να την πατήσετε για να ξεκινήσει η πλοήγηση στο σπίτι σας.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα